Прслин Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Нека небитна менаџерка рутински олупана, да јој не спомињемо име јер није џентлменски. За титулу се на бајонет у последњем колу боре Ел Гаучо, Диабо Даз Вилшир и највећи фаворит, неугодни Авер.
nbg4ever Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Jel uticem ja na nekoga/nesto? Da znam koliko da se zajebavam u poslednjem kolu Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ducca Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ja sa Panteliom, Praslin sa San Epifaniom, bod razlike. Tako da mozes da se zajebavas ;)
Behemoth Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 El ima ispadanje ovde? U klasiku 4. u H2H poslednji. Average me par puta dobio
San Epifanio Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Malo sam menjao ekipu. Valjda nisam poremetio atmosferu u ekipi pred mec ovonedeljni mali mec za mene, ali veliki za Draft PL. Ducco cuvaj mi mesto u celu slavljenickog stola.
ducca Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 (edited) Ako treba i bioskop cu da ti sagradim :) Edit: nadam se da si Pappisa metnuo u 11 :P Edited May 23, 2015 by ducca
John Coltrane Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Koji je sistem biranja za sledecu sezonu Drafta? Sta se gleda?
nbg4ever Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Ko se prvi prijavi.... ...I call shotgun!!![emoji41] Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zoki Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Ja ću verovatno da preskočim sledeću sezonu, ide mi pravosudni.. Jedino ako vam bude falio 1..
ducca Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 To sa biranjem je vecita tema, ne znam sto jos nismo ustanovili, s obzirom da ulazimo u 4. sezonu. Ja sam i na pocetku sezone predlagao da prosto nagrada za najbolje plasirane bude da prvi biraju sledece sezone (jbg tada nisam mogao znati da cu biti u vrhu na kraju da ne bude da lobiram kako meni odgovara). Druga opcija je da najlosiji prvo biraju sto je po meni bzv jer bivaju nagradjeni za losu sezonu, a svi krecemo od nule. Treca opcija da Tolaa žreba kuci, pa da ne bude opet prepirke mozda najbolje tako i dovidjenja...
malkin Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 mora valjda i uspeh u klasiku da se nagradi, posebno ako je taj koji je razbio klasik isti onaj koji je poslednji letos birao u draftu a nije ni učestvovao u lažnom draftu zimus
ducca Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Nemam nista protiv i da Klasik bude orjentir. Bilo bi dobro da se uskoro otvori nova tema i da pocne sa glasanjem da odlucimo sta i kako. Nadam se samo da ljudi nece odlucivati prema svom plasmanu ove sezone vec ce gledati dugorocni interes, a to je da ubacimo dodatnu drazu u takmicenje, izmedju ostalog i zato da oni koji izgube sansu za titulom ili visokim plasmanom i dalje imaju volju da igraju i poprave svoje mesto zarad boljeg izbora sledece sezone. Svako mesto se racuna
John Coltrane Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Ja sam za NBA sistem Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts