Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Нека небитна менаџерка рутински олупана, да јој не спомињемо име јер није џентлменски. :fantom:

За титулу се на бајонет у последњем колу боре Ел Гаучо, Диабо Даз Вилшир и највећи фаворит, неугодни Авер. :isuse:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bogme Aver otpao, krtesi of Pantelia  :fantom:

Posted

Jel uticem ja na nekoga/nesto? Da znam koliko da se zajebavam u poslednjem kolu

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Ja sa Panteliom, Praslin sa San Epifaniom, bod razlike. Tako da mozes da se zajebavas ;)

Posted

El ima ispadanje ovde? :isuse:

U klasiku 4. u H2H poslednji. Average me par puta dobio :isuse:

Posted

Malo sam menjao ekipu. Valjda nisam poremetio atmosferu u ekipi pred mec ovonedeljni mali mec za mene, ali veliki za Draft PL. Ducco cuvaj mi mesto u celu slavljenickog stola.

Posted (edited)

Ako treba i bioskop cu da ti sagradim :)

Edit: nadam se da si Pappisa metnuo u 11 :P

Edited by ducca
Posted

Koji je sistem biranja za sledecu sezonu Drafta? Sta se gleda?

Posted

Ko se prvi prijavi....

...I call shotgun!!![emoji41]

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Ja ću verovatno da preskočim sledeću sezonu, ide mi pravosudni™.. :fantom: Jedino ako vam bude falio 1..

Posted

To sa biranjem je vecita tema, ne znam sto jos nismo ustanovili, s obzirom da ulazimo u 4. sezonu. Ja sam i na pocetku sezone predlagao da prosto nagrada za najbolje plasirane bude da prvi biraju sledece sezone (jbg tada nisam mogao znati da cu biti u vrhu na kraju da ne bude da lobiram kako meni odgovara). Druga opcija je da najlosiji prvo biraju sto je po meni bzv jer bivaju nagradjeni za losu sezonu, a svi krecemo od nule. Treca opcija da Tolaa žreba kuci, pa da ne bude opet prepirke mozda najbolje tako i dovidjenja...

Posted

mora valjda i uspeh u klasiku da se nagradi, posebno ako je taj koji je razbio klasik isti onaj koji je poslednji letos birao u draftu a nije ni učestvovao u lažnom™ draftu zimus :fantom:

Posted

Nemam nista protiv i da Klasik bude orjentir. Bilo bi dobro da se uskoro otvori nova tema i da pocne sa glasanjem da odlucimo sta i kako. Nadam se samo da ljudi nece odlucivati prema svom plasmanu ove sezone vec ce gledati dugorocni interes, a to je da ubacimo dodatnu drazu u takmicenje, izmedju ostalog i zato da oni koji izgube sansu za titulom ili visokim plasmanom i dalje imaju volju da igraju i poprave svoje mesto zarad boljeg izbora sledece sezone. Svako mesto se racuna  :fantom:

Posted

Ja sam za NBA sistem :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk