Jump to content

Draft PL 14/15

Featured Replies

Tola remi sa Averageom, a kolko vidim imade 2 FT da utrosi, steta... :(

U haosu sam ovih dana, jedva sam se setila i prvi tim da namestim (dovodjenjem Runija :isuse:), skroz sam zaboravila da ovaj nisam dirala. Jedino dobro u svemu tome je sto mi je ovaj (Zokijev) rezultat doneo prvog pika na draftu. 

• Replies 1.4k
  • Views 58.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ako je odlucena sreda ja bih molio samo posle 21h.

Ako je odlucena sreda ja bih molio samo posle 21h.

I ja isto..

I ja mozda stignem ako bude posle 21.

Ja mogu kad god u sredu uvece, samo da nije cetvrtak :)

Ajde isjasnite se i ostali pa da pecatiramo.

Moze. Moze i u 22h ako je izvodljivije svima. Ne bi trebalo dugo da traje svakako. 

I daj da ozvanicimo oddraftovane igrace. Kod mene Jovetic i Dier.

Moze i Prslin sutra uvece.

Ja izbacujem Vilsira i Kutinja. 

Neka neko ko moze posle napravi spisak izbacenih i redosled drafta, mislim da ja necu stici.

Ja izbacujem Wiemman sigurno, za drugog jos razmisljam.

Праслин izbacuje Џека и Абела Ернандеза.

Ja izbacujem Budalotelija. Mozda jos nekog, videcu kad proverim koga sam sve draftovao

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Lamela i Schurlle

Ja izbacujem Ereru.

ja vam ne dam nikoga od svojih 7 veličanstvenih pikova, a vi se slobodno upustite u taj gej lažni draft ako vas nije sramota :fantom:

Jovetic, Dier, Wilshere, Coutinho, Wiemman, Dzeko, Abel Hernandez, Balotelli, Lamela, Schurlle, Herrera...

Jovetic, Dier, Wilshere, CoutinhoWiemman, Dzeko, Abel Hernandez, Balotelli, Lamela, Schurlle, Herrera...

Predomislila sam se, necu da izbacim Coutinha. :isuse: Ne mogu da napravim spisak od vise od 5 igraca koje bih uzela, a posto ce biti razgrabljeni pre nego sto dodjem na red u drugom krugu, izbacujem samo jednog. 

Prva biram, pa posto mozda necu stici sutra, moj jedini izbor je: 

1. Toline voline - Kane