Jump to content

Draft PL 14/15

Featured Replies

Tola remi sa Averageom, a kolko vidim imade 2 FT da utrosi, steta... :(

U haosu sam ovih dana, jedva sam se setila i prvi tim da namestim (dovodjenjem Runija :isuse:), skroz sam zaboravila da ovaj nisam dirala. Jedino dobro u svemu tome je sto mi je ovaj (Zokijev) rezultat doneo prvog pika na draftu. 

Ako je odlucena sreda ja bih molio samo posle 21h.

Ako je odlucena sreda ja bih molio samo posle 21h.

I ja isto..

I ja mozda stignem ako bude posle 21.

Ja mogu kad god u sredu uvece, samo da nije cetvrtak :)

Ajde isjasnite se i ostali pa da pecatiramo.

Moze. Moze i u 22h ako je izvodljivije svima. Ne bi trebalo dugo da traje svakako. 

I daj da ozvanicimo oddraftovane igrace. Kod mene Jovetic i Dier.

Moze i Prslin sutra uvece.

Ja izbacujem Vilsira i Kutinja. 

Neka neko ko moze posle napravi spisak izbacenih i redosled drafta, mislim da ja necu stici.

Ja izbacujem Wiemman sigurno, za drugog jos razmisljam.

Праслин izbacuje Џека и Абела Ернандеза.

Ja izbacujem Budalotelija. Mozda jos nekog, videcu kad proverim koga sam sve draftovao

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Lamela i Schurlle

Ja izbacujem Ereru.

ja vam ne dam nikoga od svojih 7 veličanstvenih pikova, a vi se slobodno upustite u taj gej lažni draft ako vas nije sramota :fantom:

Jovetic, Dier, Wilshere, Coutinho, Wiemman, Dzeko, Abel Hernandez, Balotelli, Lamela, Schurlle, Herrera...

Jovetic, Dier, Wilshere, CoutinhoWiemman, Dzeko, Abel Hernandez, Balotelli, Lamela, Schurlle, Herrera...

Predomislila sam se, necu da izbacim Coutinha. :isuse: Ne mogu da napravim spisak od vise od 5 igraca koje bih uzela, a posto ce biti razgrabljeni pre nego sto dodjem na red u drugom krugu, izbacujem samo jednog. 

Prva biram, pa posto mozda necu stici sutra, moj jedini izbor je: 

1. Toline voline - Kane