Tolaa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Tola remi sa Averageom, a kolko vidim imade 2 FT da utrosi, steta... :( U haosu sam ovih dana, jedva sam se setila i prvi tim da namestim (dovodjenjem Runija ), skroz sam zaboravila da ovaj nisam dirala. Jedino dobro u svemu tome je sto mi je ovaj (Zokijev) rezultat doneo prvog pika na draftu.
John Coltrane Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ako je odlucena sreda ja bih molio samo posle 21h.
zoki Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ako je odlucena sreda ja bih molio samo posle 21h.I ja isto..
Behemoth Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ja mogu kad god u sredu uvece, samo da nije cetvrtak :)
John Coltrane Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ajde isjasnite se i ostali pa da pecatiramo.
ducca Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Moze. Moze i u 22h ako je izvodljivije svima. Ne bi trebalo dugo da traje svakako. I daj da ozvanicimo oddraftovane igrace. Kod mene Jovetic i Dier.
Tolaa Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Moze i Prslin sutra uvece. Ja izbacujem Vilsira i Kutinja. Neka neko ko moze posle napravi spisak izbacenih i redosled drafta, mislim da ja necu stici.
John Coltrane Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ja izbacujem Wiemman sigurno, za drugog jos razmisljam. Праслин izbacuje Џека и Абела Ернандеза.
nbg4ever Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ja izbacujem Budalotelija. Mozda jos nekog, videcu kad proverim koga sam sve draftovao Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
malkin Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ja vam ne dam nikoga od svojih 7 veličanstvenih pikova, a vi se slobodno upustite u taj gej lažni draft ako vas nije sramota
ducca Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jovetic, Dier, Wilshere, Coutinho, Wiemman, Dzeko, Abel Hernandez, Balotelli, Lamela, Schurlle, Herrera...
Tolaa Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jovetic, Dier, Wilshere, Coutinho, Wiemman, Dzeko, Abel Hernandez, Balotelli, Lamela, Schurlle, Herrera... Predomislila sam se, necu da izbacim Coutinha. Ne mogu da napravim spisak od vise od 5 igraca koje bih uzela, a posto ce biti razgrabljeni pre nego sto dodjem na red u drugom krugu, izbacujem samo jednog. Prva biram, pa posto mozda necu stici sutra, moj jedini izbor je: 1. Toline voline - Kane
Recommended Posts