May 11May 11 Kaligula gospodin čovek.A ne: žena pita "Hoćemo li konačno na palačinke?" i dobije Neka to ostane moja slatka tajna.
May 11May 11 Dan mi je ulepšala činjenica da se moj omiljeni ljubavni par (a sve ih volim) pomirio 😍🥰Joj, one radosne okice, puta dva
May 11May 11 Znala sam da ti nisam omiljeni ljubavni par. U k krasni, idem da odmorim od foruma, previše lupetanja danas, što me ne banujete.🐿️
May 11May 11 22 minutes ago, Klara said:Znala sam da ti nisam omiljeni ljubavni par. U k krasni, idem da odmorim od foruma, previše lupetanja danas, što me ne banujete.🐿️Ma to su moja dečica u školi Žao mi kad meljem ovo svoje, a ono suze samo što ne krenu 🥹 sve vreme mi vuče pažnju i bude mi tugica.Mada shvatam da je to deo odrastanja i učenja životu, raskidi i pomirenja. Deo sazrevanja. Edited May 11May 11 by Svemir Zeka
May 12May 12 Ljubav. Love. L'amour. ❤️❤️❤️ Mnogo lepa rec. Duboka, topla, kompletna. Rodjena sam da volim, nekada mi je po forumima bio nadimak "potrosac emocija" - uglavnom za ljubav vezano. Ne vidim vise ljubav ljudi oko mene kao sto je nekada bilo. Mozda sam i u takvom kraju (gej i mator)... Zato volim na moru da gledam mlade zaljubljene 😍 Imam srecu da sam prosla bas dosta vrsti ljubavi. Neke su sudbinske, uzese mi srce. zato novo srce, za nijansu drugacije, izraste svaki put. Za te sudbinske ljubavi nikad nije bilo kajanja, iako su me emotivno i fizicki razbijale. Znala sam da tacka mora da se stavi za obostranu dobrobit. Mozda smo u nekim proslim zivotima pripadali jedno drugom, nesto zajebali, neka bude da sam ja, i sad, u ovom doslo do diplomiranja. Ti si moja Ljubav. Nismo jedno za drugo. Valjda i kad su te sudbinske, logika bolje radi. Ove ostale to se rastegne, komfor, oces, neces, vreme prolazi a tvoje zelje i kapaciti neispunjeni. Fak it. I onda uletis u zagrljaj, gde krisom pomirises vrat koji veze nema sa tvojim svetom. Ali osecas se kao u oblacima, zenstveno, sitno iako je najnizi od prethodnih. On je moj doktorat za veze. Sada smo na delu - Duboka lojalna ljubav, zastitnicka, svesni da smo sada tu u novom partnerstvu. Imamo nove izazove al nikad slozniji. Dusa mi je ispunjena ljubavlju. tako mi dan pocinje i zavrsava se. Ispunjena Bogom, porodicom, kucetom, prirodom...
May 12May 12 On 10. 5. 2026. at 22:58, Caligula said: Ne znam šta sam joj rekao, ni ona se ne seća, sem da sam objasnio da su sve šolje koje imam kod mene u garsonjeri u drugom delu grada.
May 12May 12 Author Nista je slagao nisam Mala trivija: te dve solje koje je uzela su tu i danas, a nekada, obicno o bitnim datumima, pijemo kafu iz njih (nikada nisam nacisto koja je cija)... u par navrata bile su sklanjane kada smo bili u nekoj svadji (ona ih je sklanjala, ne ja:) Edited May 12May 12 by Caligula
May 13May 13 12 hours ago, Caligula said:Nista je slagao nisam Mala trivija: te dve solje koje je uzela su tu i danas, a nekada, obicno o bitnim datumima, pijemo kafu iz njih (nikada nisam nacisto koja je cija)... u par navrata bile su sklanjane kada smo bili u nekoj svadji (ona ih je sklanjala, ne ja:)Ne ne, nisam ni pomislila da si je slagao, samo od svih onih kombinacija "Dodji kod mene na gajbu da ti pokazem moj..." ovo je prvi put da cujem verziju sa "asortiman umetnickih solja "
May 24May 24 On 12. 5. 2026. at 18:32, mustang said:Ljubav. Love. L'amour.❤️❤️❤️Mnogo lepa rec. Duboka, topla, kompletna.Rodjena sam da volim, nekada mi je po forumima bio nadimak "potrosac emocija" - uglavnom za ljubav vezano.Ne vidim vise ljubav ljudi oko mene kao sto je nekada bilo. Mozda sam i u takvom kraju (gej i mator)... Zato volim na moru da gledam mlade zaljubljene 😍Imam srecu da sam prosla bas dosta vrsti ljubavi. Neke su sudbinske, uzese mi srce. zato novo srce, za nijansu drugacije, izraste svaki put. Za te sudbinske ljubavi nikad nije bilo kajanja, iako su me emotivno i fizicki razbijale. Znala sam da tacka mora da se stavi za obostranu dobrobit. Mozda smo u nekim proslim zivotima pripadali jedno drugom, nesto zajebali, neka bude da sam ja, i sad, u ovom doslo do diplomiranja.Ti si moja Ljubav. Nismo jedno za drugo.Valjda i kad su te sudbinske, logika bolje radi. Ove ostale to se rastegne, komfor, oces, neces, vreme prolazi a tvoje zelje i kapaciti neispunjeni. Fak it.I onda uletis u zagrljaj, gde krisom pomirises vrat koji veze nema sa tvojim svetom. Ali osecas se kao u oblacima, zenstveno, sitno iako je najnizi od prethodnih. On je moj doktorat za veze. Sada smo na delu - Duboka lojalna ljubav, zastitnicka, svesni da smo sada tu u novom partnerstvu. Imamo nove izazove al nikad slozniji.Dusa mi je ispunjena ljubavlju. tako mi dan pocinje i zavrsava se. Ispunjena Bogom, porodicom, kucetom, prirodom...lepe recenice, sto ne napises neki roman? talenat ne manjka...
May 24May 24 4 hours ago, Miki_belavista said:lepe recenice, sto ne napises neki roman? talenat ne manjka...Nemam attention span za to a i dodje u naletima.
May 26May 26 On 10. 5. 2026. at 9:16, Svemir Zeka said:zašto baš on, a ne neko drugi.Zato što sam - praktično bez izuzetka - idiot kad se zaljubljujem. Lepo sve izmislim o tim ljudima u tom prokletom zaljubljivanju, a oni su, ni krivi ni dužni, neki sasvim drugi i drugačiji ljudi.Sreća pa mi se dešava izuzetno retko, tačno bih poludela da je češće… 😂😂😂
May 26May 26 То ваљда сви радимо, заљубиш се у ту неку своју идеалну представу о некоме, а онда те реалност разувери, али џабе..
May 26May 26 Ja numem da napravim razliku između ljubavi i zaljubljivanja, sad. Nekad sam mogla, bilo je prilično jednostavno. Sad nekako imam atipičan redosled zbivanja, i nekako mi se te dve stvari stalno smenjuju, a zaljubljenost ne čili s boljem poznavanjem. Možda je i do ulaganja da se održi vatra (sad bih stavila jedan stiker s whatsappa) Zato ne pristajem na definiciju da uvek ide jednosmerno - stvarno mnogo zavisi i od naših odluka, koji ćemo smer odabrati od toliko ponuđenih.I onda se otvara pitanje da li je moguće biti zaljubljen u osobu kakva zaista jeste? Edited May 26May 26 by Svemir Zeka
May 26May 26 33 minutes ago, Svemir Zeka said:I onda se otvara pitanje da li je moguće biti zaljubljen u osobu kakva zaista jeste?Moguće je.To se onda zove ili ljubav ili Brus Vilis.
May 27May 27 Starenjem pocnes bolje da prepoznajes patterne i svoje i tudje, bivas manje delulu, postanes namazan i mozes da predvidis gde ce sta da pukne i ko te na koju foru manipuliraKad si mlad i kad te udara sperma uglavu sve su lepe i dobre i sve su zauvekNikad necu naci sta mi treba