Jump to content
IGNORED

Ja kupila mobilni za 10 dinala! (o kineskim mobilnim telefonima)

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, Anonymous said:

ružniji deo priče je da prilikom svakog većeg apdejta hoće da mu podebili GPS, treba mu večnost da se nakači.

To me i nateralo na reset, tako da od juče fercera kao sat.

Posted
9 hours ago, ToniAdams said:

Pouzdano kinesko

Ker i auto moraju bit pouzdano, niko za telefon nije govorio

Posted

Ja pazario ovaj redmi note 7, super fon djeluje, prilicno classy za 1 kineza.

Posted

Ja kupio neki HoDor™. Piše model AUM L29.

Platio ga 16 hiljada ali sam dobio i neki vaučer u vrednosti od dve hiljade dinara koji sam dao drugaru.

Telefon radi sve što meni treba. Ima veliki ekran, mogu da telefoniram i šaljem poruke i da igram Microsoft Solitaire u WC-u.

A instalirao sam mu i Foobar aplikaciju pa mogu preko njega da puštam muziku što je stvarno prednost jer su mi miš i tastatura ponekad udaljeni čak trideset ili više centimetara od šaka.

Posted

Brate ja igram fliper do besvijesti. Bolest

• 2 weeks later...
Posted

Tati na Redmi-ju 4 trokirao zvucnik [ne cuje se kad zvoni, ni kad ukljuci speaker u aplikaciji] - ima li neka preporuka za dobar servis u BG?

• 2 weeks later...
Posted

Instaliraj Unified Remote, sjajna aplikacija za kontrolu računara preko iste WiFi mreže.

• 5 weeks later...
Posted
On 18.8.2019. at 19:56, jms_uk said:

Tati na Redmi-ju 4 trokirao zvucnik [ne cuje se kad zvoni, ni kad ukljuci speaker u aplikaciji] - ima li neka preporuka za dobar servis u BG?

Bump!

Uzeo je neki externi bluetooth zvucnik, koji mu cini posao (kad se seti da ga ukljuci :lol: ) - ja bih radije da vidi da mu zamene/poprave zvucnik u telefonu.

• 3 weeks later...
Posted

Jel upratio neko da li su rijesili bag koji sprecava dual apps da radi non-stop? Redmi note 7 je kod mene ali kukali su vecina kineza.

Posted
On 27.8.2019. at 22:02, napadaj said:

Unified Remote, sjajna aplikacija za kontrolu

I zajebanciju po kladionicama dok se čeka istek extra tajma.

Samo ih prebaciš na IDG TV. U sekundi polovina izgubi ten, a kladionica zasvira kao vašarska šatra.

Posted
27 minutes ago, zmanic said:

I zajebanciju po kladionicama dok se čeka istek extra tajma.

Samo ih prebaciš na IDG TV. U sekundi polovina izgubi ten, a kladionica zasvira kao vašarska šatra.

To samo sa smart televizorima? I kako uopšte može kad nisu prethodno upareni uređaji?

Posted (edited)

Nije bitno smart - nesmart, to je univerzalni IR daljinac.

Nema sta da se uparuje mnogo, kladionice ne štede, uglavnom imaju TV jkednog ili dva brenda. Ti svoj program Unified Remote prethodno uparis sa bilo kojim LG; Samsung, Soni ili drugim brendom, i uneseš programiran mobilni za dve tri ili više marke TV.

Neuparenim eventualno možeš da vršiš uparivanje i samo ugasiš - upališ par puta dok te ne provale. Akoje dostupan neki poznati STB, recimo CISCO koji isporučuje SBB, onda možeš da  se vrzmaš i oko njega dok čekaš kafu/piće i menjaš kanale na više TV istovremeno, isto dok ne skontaju.

Edited by zmanic
Posted

Samo što sad malo koji telefon ima IR blaster

Posted
5 minutes ago, zmanic said:

Nije bitno smart - nesmart, to je univerzalni IR daljinac.

Nema sta da se uparuje mnogo, kladionice ne štede, uglavnom imaju TV jkednog ili dva brenda. Ti svoj program Unified Remote prethodno uparis sa bilo kojim LG; Samsung, Soni ili drugim brendom, i uneseš programiran mobilni za dve tri ili više marke TV.

Neuparenim eventualno možeš da vršiš uparivanje i samo ugasiš - upališ par puta dok te ne provale. Akoje dostupan neki poznati STB, recimo CISCO koji isporučuje SBB, onda možeš da  se vrzmaš i oko njega dok čekaš kafu/piće i menjaš kanale na više TV istovremeno, isto dok ne skontaju.

kakve bedastoće :D