August 6, 20195 yr 13 hours ago, Anonymous said: ružniji deo priče je da prilikom svakog većeg apdejta hoće da mu podebili GPS, treba mu večnost da se nakači. To me i nateralo na reset, tako da od juče fercera kao sat.
August 6, 20195 yr 9 hours ago, ToniAdams said: Pouzdano kinesko Ker i auto moraju bit pouzdano, niko za telefon nije govorio
August 6, 20195 yr Ja kupio neki HoDor™. Piše model AUM L29. Platio ga 16 hiljada ali sam dobio i neki vaučer u vrednosti od dve hiljade dinara koji sam dao drugaru. Telefon radi sve što meni treba. Ima veliki ekran, mogu da telefoniram i šaljem poruke i da igram Microsoft Solitaire u WC-u. A instalirao sam mu i Foobar aplikaciju pa mogu preko njega da puštam muziku što je stvarno prednost jer su mi miš i tastatura ponekad udaljeni čak trideset ili više centimetara od šaka.
August 18, 20195 yr Tati na Redmi-ju 4 trokirao zvucnik [ne cuje se kad zvoni, ni kad ukljuci speaker u aplikaciji] - ima li neka preporuka za dobar servis u BG?
August 27, 20195 yr Instaliraj Unified Remote, sjajna aplikacija za kontrolu računara preko iste WiFi mreže.
September 26, 20195 yr On 18.8.2019. at 19:56, jms_uk said: Tati na Redmi-ju 4 trokirao zvucnik [ne cuje se kad zvoni, ni kad ukljuci speaker u aplikaciji] - ima li neka preporuka za dobar servis u BG? Bump! Uzeo je neki externi bluetooth zvucnik, koji mu cini posao (kad se seti da ga ukljuci ) - ja bih radije da vidi da mu zamene/poprave zvucnik u telefonu.
October 14, 20195 yr Jel upratio neko da li su rijesili bag koji sprecava dual apps da radi non-stop? Redmi note 7 je kod mene ali kukali su vecina kineza.
October 14, 20195 yr On 27.8.2019. at 22:02, napadaj said: Unified Remote, sjajna aplikacija za kontrolu I zajebanciju po kladionicama dok se čeka istek extra tajma. Samo ih prebaciš na IDG TV. U sekundi polovina izgubi ten, a kladionica zasvira kao vašarska šatra.
October 14, 20195 yr 27 minutes ago, zmanic said: I zajebanciju po kladionicama dok se čeka istek extra tajma. Samo ih prebaciš na IDG TV. U sekundi polovina izgubi ten, a kladionica zasvira kao vašarska šatra. To samo sa smart televizorima? I kako uopšte može kad nisu prethodno upareni uređaji?
October 14, 20195 yr Nije bitno smart - nesmart, to je univerzalni IR daljinac. Nema sta da se uparuje mnogo, kladionice ne štede, uglavnom imaju TV jkednog ili dva brenda. Ti svoj program Unified Remote prethodno uparis sa bilo kojim LG; Samsung, Soni ili drugim brendom, i uneseš programiran mobilni za dve tri ili više marke TV. Neuparenim eventualno možeš da vršiš uparivanje i samo ugasiš - upališ par puta dok te ne provale. Akoje dostupan neki poznati STB, recimo CISCO koji isporučuje SBB, onda možeš da se vrzmaš i oko njega dok čekaš kafu/piće i menjaš kanale na više TV istovremeno, isto dok ne skontaju. Edited October 14, 20195 yr by zmanic
October 14, 20195 yr 5 minutes ago, zmanic said: Nije bitno smart - nesmart, to je univerzalni IR daljinac. Nema sta da se uparuje mnogo, kladionice ne štede, uglavnom imaju TV jkednog ili dva brenda. Ti svoj program Unified Remote prethodno uparis sa bilo kojim LG; Samsung, Soni ili drugim brendom, i uneseš programiran mobilni za dve tri ili više marke TV. Neuparenim eventualno možeš da vršiš uparivanje i samo ugasiš - upališ par puta dok te ne provale. Akoje dostupan neki poznati STB, recimo CISCO koji isporučuje SBB, onda možeš da se vrzmaš i oko njega dok čekaš kafu/piće i menjaš kanale na više TV istovremeno, isto dok ne skontaju. kakve bedastoće