Desmond Bojčinski Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 13 hours ago, Anonymous said: ružniji deo priče je da prilikom svakog većeg apdejta hoće da mu podebili GPS, treba mu večnost da se nakači. To me i nateralo na reset, tako da od juče fercera kao sat.
Desmond Bojčinski Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 9 hours ago, ToniAdams said: Pouzdano kinesko Ker i auto moraju bit pouzdano, niko za telefon nije govorio
kipo Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ja pazario ovaj redmi note 7, super fon djeluje, prilicno classy za 1 kineza.
Bujodrag Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ja kupio neki HoDor™. Piše model AUM L29. Platio ga 16 hiljada ali sam dobio i neki vaučer u vrednosti od dve hiljade dinara koji sam dao drugaru. Telefon radi sve što meni treba. Ima veliki ekran, mogu da telefoniram i šaljem poruke i da igram Microsoft Solitaire u WC-u. A instalirao sam mu i Foobar aplikaciju pa mogu preko njega da puštam muziku što je stvarno prednost jer su mi miš i tastatura ponekad udaljeni čak trideset ili više centimetara od šaka.
jms_uk Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Tati na Redmi-ju 4 trokirao zvucnik [ne cuje se kad zvoni, ni kad ukljuci speaker u aplikaciji] - ima li neka preporuka za dobar servis u BG?
napadaj Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Instaliraj Unified Remote, sjajna aplikacija za kontrolu računara preko iste WiFi mreže.
jms_uk Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 On 18.8.2019. at 19:56, jms_uk said: Tati na Redmi-ju 4 trokirao zvucnik [ne cuje se kad zvoni, ni kad ukljuci speaker u aplikaciji] - ima li neka preporuka za dobar servis u BG? Bump! Uzeo je neki externi bluetooth zvucnik, koji mu cini posao (kad se seti da ga ukljuci ) - ja bih radije da vidi da mu zamene/poprave zvucnik u telefonu.
kipo Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Jel upratio neko da li su rijesili bag koji sprecava dual apps da radi non-stop? Redmi note 7 je kod mene ali kukali su vecina kineza.
zmanic Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 On 27.8.2019. at 22:02, napadaj said: Unified Remote, sjajna aplikacija za kontrolu I zajebanciju po kladionicama dok se čeka istek extra tajma. Samo ih prebaciš na IDG TV. U sekundi polovina izgubi ten, a kladionica zasvira kao vašarska šatra.
napadaj Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 27 minutes ago, zmanic said: I zajebanciju po kladionicama dok se čeka istek extra tajma. Samo ih prebaciš na IDG TV. U sekundi polovina izgubi ten, a kladionica zasvira kao vašarska šatra. To samo sa smart televizorima? I kako uopšte može kad nisu prethodno upareni uređaji?
zmanic Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) Nije bitno smart - nesmart, to je univerzalni IR daljinac. Nema sta da se uparuje mnogo, kladionice ne štede, uglavnom imaju TV jkednog ili dva brenda. Ti svoj program Unified Remote prethodno uparis sa bilo kojim LG; Samsung, Soni ili drugim brendom, i uneseš programiran mobilni za dve tri ili više marke TV. Neuparenim eventualno možeš da vršiš uparivanje i samo ugasiš - upališ par puta dok te ne provale. Akoje dostupan neki poznati STB, recimo CISCO koji isporučuje SBB, onda možeš da se vrzmaš i oko njega dok čekaš kafu/piće i menjaš kanale na više TV istovremeno, isto dok ne skontaju. Edited October 14, 2019 by zmanic
gone fishing Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 5 minutes ago, zmanic said: Nije bitno smart - nesmart, to je univerzalni IR daljinac. Nema sta da se uparuje mnogo, kladionice ne štede, uglavnom imaju TV jkednog ili dva brenda. Ti svoj program Unified Remote prethodno uparis sa bilo kojim LG; Samsung, Soni ili drugim brendom, i uneseš programiran mobilni za dve tri ili više marke TV. Neuparenim eventualno možeš da vršiš uparivanje i samo ugasiš - upališ par puta dok te ne provale. Akoje dostupan neki poznati STB, recimo CISCO koji isporučuje SBB, onda možeš da se vrzmaš i oko njega dok čekaš kafu/piće i menjaš kanale na više TV istovremeno, isto dok ne skontaju. kakve bedastoće
Recommended Posts