Jump to content
IGNORED

Ja kupila mobilni za 10 dinala! (o kineskim mobilnim telefonima)

Recommended Posts

Posted

Hvala x500 :)  Narucio sam bio taj Doogee x50, 60€, pa se predomislio i narucio Leagoo KIICAA Power duplo boljih karakteristika, veci ekran, za 80€. Javicu kakav je kad ga dobijemo i probamo.

Posted
1 hour ago, kipo said:

Hvala x500 :)  Narucio sam bio taj Doogee x50, 60€, pa se predomislio i narucio Leagoo KIICAA Power duplo boljih karakteristika, veci ekran, za 80€. Javicu kakav je kad ga dobijemo i probamo.

Kipo,

Welcome to the club :)

Pozdrav, x500

Posted

Ja se opasno razmisljam da pazarim Xiaomi Redmi Note 5 4/64. Ima li ga ko ovde?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Stigo ovaj kinez. Šta znam, tel je podebeo, fino radi youtube, pri čemu se ne grije na sredini kako su opisivali, niti je kamera nije loša kako su je opisali. 2x zakovao, 2x sam iskočio iz aplikacije, nakon apdejta još nije. Ostalo je kako je opisano. Neloš, ali ništa posebno, osjećaj u ruci kao da držiš kineski tel. I da, nemam vremena da gledam kako, ali go telefon, sa preinstaliranim osnovnim aplikacijama, zauzima skoro 12/16GB prostora.

Posted

Ti si to uzeo sa KP? Pošto ako ti stiglo sa Alija oborio si rekord :D

Posted

Koji procesor imaju vaši Kinezi? Redmi 3 ima snapdragon, gledam redmi 6 a on ima Helio pa se pitam da li je razlika drastična ili samo na papiru tj neosetljiva

Posted

ja sam bacio oko na onaj Mi8, a sviđa mi se i onaj Redmi 2s i zanima me da li neko slučajno ima bilo kakvog iskustva sa ova dva modela iz prve ruke, pogotovo me zanima kamera?

Posted

*mislim na Mi Mix 2s, ne Redmi

• 3 weeks later...
Posted

Redmi Note 5 odlican, pgotov ako se uzme o uobzir cena. Sve radi glatko, MIUI 10 je bombonica, baterija drzi i dva dana (12-14 SOT) ako se ne jase (igra), ekran je povelik ali ne i sam telefon. Sad kamera je diskutabilna, nekad daje perfektne rezultate, nekad se mora malo cackati sa razlicitim modovima da bi se dobilo nesto zadovoljavajuce. Meni je ok jer mi to nije najbitniji aspekt telefona. Ko je pri novcu neka gleda Mix S2 , ako je i upola bolji od Note 5 onda je zver. 

Posted

Treba nesto? [emoji16]e3239e8410fa2a9d5bbff157750fefd4.jpg

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted
22 minutes ago, mlatko said:

Treba nesto? emoji16.pnge3239e8410fa2a9d5bbff157750fefd4.jpg

Redmi S2 samo 189e, ovde ima za 150 :D

Posted

Deru Italijani.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Mora malo trgovacka marza da se nabije, mada ne vide se karakteristike... nisam obrisao kameru ili fokusirao dovoljno.

kolko sam video skoro svaki njihov ima i neku lite verziju?

• 1 month later...
Posted

zar nismo imali jos neku temu o mobitelima™? :O

u svakom slucaju, posto vidim da ima i kineza u ponudi, uklapam se sa pitanjem

dakle, jel uzimao skoro neko fon uz postpaid u mts-u?

ima neki model koji (ne)preporucujete?