nemoderisani Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Evo morao sam da listam da se uverim, u pravu si. Megalomanski sam se zaneo. Dakle 4xArena, 2xSK, 2xES i naravno SOS.
Have_Fun Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 WAAAAAAAAAAA TAAAAA FAAAAAAAAAAK?Arena nece prenositi ni NCAA vise :@http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/kosarka/ncaa-kosarka-prenos-28067 Da li će biti prenosa NCAA košarke? 11.09.2014 Odgovor: #28067 Poštovani,Ove sezone neće biti direktnih prenosa NCAA košarkaške lige na Arena Sport kanalima.
Apollo Creed Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Ja ne mogu bas tacno da se setim, ali cini mi se da Arena NCAA basket nije prenosila ni prosle godine do martovskog ludila. Ili jesu!? Ovo za ABA-u ne verujem, vec mesecima najavljuju da imaju pravo prenosa istih. Edited September 22, 2014 by Apollo Creed
katamaran Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Hrvoje Sliskovic @hsliskovic · 44m There's strong rumour that #SportKlub will get rights of @ABA_liga this season in Croatia, Serbia, Slovenia, BiH instead of #ArenaSport Kad bi im jos maznuli i TSL bilo bi super.
renne Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) neko je pisao prije par dana da sk uzima cl i tad sam se ponadao da bi mogli da se podijele da jedni prenose kosarku, a drugi fudbal, prije svega da arena preuzme nba i prenosi kako bob zapovijeda. bice zanimljivo kako ce sk da uskladi abu s premier ligom, primerom, formulom, tenisom, hiljadu manjih fudbalskih liga i cime sve ne sto se iskljucivo odrzava vikendom. Ja sam pisao :)Imaju sedam kanala, sve će stati Edited September 22, 2014 by renne
theanswer Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Ja ne mogu bas tacno da se setim, ali cini mi se da Arena NCAA basket nije prenosila ni prosle godine do martovskog ludila. Ili jesu!? Ovo za ABA-u ne verujem, vec mesecima najavljuju da imaju pravo prenosa istih. Jesu. Jednu nedeljno mislim. Sunce ti jebem kako su oni prsli. Mislim,logički mi deluje da ne mogu ovako da prsnu.da ako će ovi da im otmu sve ovo,da i oni moraju u obrnutom smeru,nba bi bio san snova,ali ne znam više ni šta da mislim. Edit. Sad čitam u onim odgovorima da piše da će prenositi ABU,našu,endesu i grčku ligu,znači ko i prošle godine. Odgovor je od 17.9. Mada ne bi bilo prvi put da nešto najavljuju pa da ispale. Tako su najavljivali da će prenositi francusku drugu u fudbalu pa ništa. Mislim nije neka šteta,ali su najavljivali. Edited September 22, 2014 by theanswer
theanswer Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Pa veliki vođa ne da više pare, logično je Uveli su peti kanal na IPTV i taj arena paket neće biti deo osnovnog paketa valjda od 1.1. pa ako očekuju da će neko zapravo da im plati taj paket,logično je da će imati nešto da ponude.
renne Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ma kakvi, u Srbiji je udeo pay maketa mizeran, ali o tome možemo u temi Kablovska tv
theanswer Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ma kakvi, u Srbiji je udeo pay maketa mizeran, ali o tome možemo u temi Kablovska tv Ma ok,nisam ja stručan za to,samo laički pokušavam nešto da skontam.
Apollo Creed Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Imaju sedam kanala, sve će stati pa dobro-jel uzima sk aba-u ili jok?
sabahudin Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Sport Klub @sportklub 8m @sportklub je postao vlasnik prava na prenose mečeva @ABA_liga! I najbolja regionalna košarka ubuduće na našoj televiziji
Have_Fun Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 (edited) PU jebem ti!p.s. Metalac izgleda gostuje prvih 6 utakmica dok ne srede halu Edited September 25, 2014 by Have_Fun
Apollo Creed Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 A na Areni upravo izaslo ovo: Da li je Arena Sport sigurna sto se tice prenosa ABA kosarkaske lige za sezonu 2014/2015? Pojavila se informacija da će drugi kablovski operater da prenosi ABA ligu naredne sezone. Da li je to tačno? Poštovani, TV Arena Sport je i ove takmičarske sezone 2014/15 obezbedila direktne prenose ABA košarkaške lige. :o
Recommended Posts