Jump to content
IGNORED

ABA Liga 14/15 i ABA-Liga 15/16

Töölönlahti

Recommended Posts

Posted

Prije ce se Fiba ugasiti no Aba. Mmw

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

162

• harper lee

130

• theanswer

98

• Nikodije

82

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kao da će biti ABA u narednih pet godina.

Bice :fantom:

Posted

Coki je preuzeo pod svoje, a njegov prethodni petogodisnji plan je bio uspesan.

Posted

Nego sta ce biti u finalu, da li Mega preuzima kostur Buducnosti pa ce da ima prednost domaceg terena, ili ce da se gleda ko je bolji od finalista?

Sent using Tapatalk

Posted

Nego sta ce biti u finalu, da li Mega preuzima kostur Buducnosti pa ce da ima prednost domaceg terena, ili ce da se gleda ko je bolji od finalista?

Sent using Tapatalk

:lolol:

Ovaj forum zapravo niko ne cita, ljudi samo dodju da se obaveste oko onoga sto ih tog trenutka zanima.

Posted

Ja zapravo i citam ali mi je negde ova info promakla, a sad bas ne mogu da pretrazujem forum preko telefona.

Sent using Tapatalk

Posted

Ja zapravo i citam ali mi je negde ova info promakla, a sad bas ne mogu da pretrazujem forum preko telefona.

Sent using Tapatalk

Ne preuzima, Zvezda ili Cedevita ce imati prednost domaceg terena u finalu.

Posted

Regionalna ABA liga će se igrati i ubuduće, njeni najbolji klubovi igraće Evroligu i Evrokup, a neće biti problema da neko od niže plasiranih učestvuje u takmičenjima koje organizuje FIBA!

To su najvažnije odluke koje je u nedelju popodne donela Skupština ABA lige j.t.d. na sednici u Zagrebu, praktično potvrdivši ono što je nagovešteno na prethodnoj sednici, održanoj 1. marta u Beogradu.

Svih 12 klubova izjasnilo se za opstanak ABA lige, jer je ona "sto odsto" u interesu klubova, koji su ujedno i njeni vlasnici.

Prilikom glasanja kome se "carstvu" privoleti na nivou kontinenta, čak 11 glasova (od potrebnih sedam) dato je organizaciji "Euroleague Basketball", koju predvodi Đordi Bertomeu, a samo je Aleksandar Petrović ispred Cibone digao ruku za FIBA.

"U skladu sa tim, Skupština ABA lige ovlastila je direktora Krešimira Novosela i sportskog direktora Žarka Čabarkapu da nastave i finalizuju pregovore sa 'Euroleague Basketball' oko potpisivanja trogodišnjeg ugovora, koji za najbolje plasirane klubove obezbeđuje prolaznost u Evroligu i Evrokup za sezone 2016/17, 2017/18 i 2018/19", stoji u saopštenju iz Zagreba.

Posted

Ma tresla se gora po medijima i savezima. Klubovi se znali sta ce i kako ce.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...