hattori Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 vec duze vreme sam se razmisljam duzmem nekog cuku, al nisam pametan dal je to mudro i ako jeste sta uzeti. da zivim u dvoristu bio bi no-brainer, pokupio bi nesto s ulice i gotova stvar, medjutim kako zivim u iznajmljenom stanu, ne bi bas da sebi i komsiluku natovarim probleme. radim iz kuce i pas bi bio sam mozda 2-3 sata dok sam na treningu. kandidati su: bigl, zlatni ritriver, labrador, mops bigl mi je favorit i nasao sam dobru ponudu u blizini, pa me zanima misljenje/savet forumasa sta ciniti.
hattori Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Sent from my iPad using Tapatalk HD e, da... saljenje stop!
gospa buba Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 i ja sam naishla samo da vidim dal se zavitlavate. slobodno nastavite sa redovnim aktivnostima ^_^
hattori Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 i ja sam naishla samo da vidim dal se zavitlavate. slobodno nastavite sa redovnim aktivnostima ^_^ svasta bubo, ti znas da sam ja ozbiljan!
gospa buba Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) svasta bubo, ti znas da sam ja ozbiljan! znam druze. umene je pojava zivine u stambenoj jedinici odlozena za 4-5 godina. zato sa velikim interesovanjem pratim tvoju sudbinu. Edited July 10, 2014 by gospa buba
kim_philby Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 vec duze vreme sam se razmisljam duzmem nekog cuku, al nisam pametan dal je to mudro i ako jeste sta uzeti. da zivim u dvoristu bio bi no-brainer, pokupio bi nesto s ulice i gotova stvar, medjutim kako zivim u iznajmljenom stanu, ne bi bas da sebi i komsiluku natovarim probleme. radim iz kuce i pas bi bio sam mozda 2-3 sata dok sam na treningu. kandidati su: bigl, zlatni ritriver, labrador, mops bigl mi je favorit i nasao sam dobru ponudu u blizini, pa me zanima misljenje/savet forumasa sta ciniti. imam sedam preslatkih mesanaca haskija i necega na lageru. jedan ima raznobojne oci ko dejvid bouvi. vidi duhove. bice manji do srednji pas. pomocicu ti oko vakcinacije i svega. dzabdzaba. nemoj da se femkas sa tim rasnim psima! Sent from Bender's iPad using Tapatalk
JozoMujica Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Hatori, kako hoćeš, ali bi ti moj savet bio da izbegneš bigla. Puni su energije, vole da laju, vrlo lako možeš da se nađeš u problemu sa komšilukom. Ja bih (da već nemam psa) udomio nekog mešanca.
hattori Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 ma udomio bi ja mesanca, i to s ulice, al zato valjda i postoje rasni psi da imas neke manje-vise poznate karakteristike. @kim uf, ne znam, haskiji zavijaju gore od bigla, daj slike... :)
Notorious Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Preskočiću prednosti. Bigl je prilično dinamičan, zahteva duže šetnje (pa i trčanje) da se ne bi unervozio, treba ga tokom šetnje držati na oku jer ume da odluta, ne voli da bude sam (što više živih bića oko njega, to bolje), zna da bude tvrdoglav (traži doslednost i strpljenje), jede sve što mu se nađe na putu (nezgodno zbog fekalija ili otrova u parku) i zato je sklon gojenju. Mops je, koliko znam iz druge ruke, teži za održavanje (zbog osetljive kože, posebno u naborima), hrče (zbog specifične građe njuške) kao testerica i sklon je gojenju. U predloženoj konkurenciji navijam za bigla.
gospa buba Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ja sam za da se uzme ovaj bouvi. da se smanji kolichina svega u kosmosu :D
hattori Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 kontam da kim oce da se ratosilja viska medvedica pa udara po advertajzingu, bat hu nouz? :)
fancy claps Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ja imam mopsa od 5 i pol meseci i imam samo reci hvale! ne laje, zivahan i komican, al nije destruktivan, (jos) ne hrce. kulturan pas a ne ko bigl. jedini problem moze da bude sto neke mopseve teze hausbrejkovati, tj. nauciti ih gde piske i kake, al ako radis od kuce kako kazes, ne bi trebalo da ima problema. nas otkad je napunio 4 meseca nije imao incident u stanu. znaci ja glasam za mopsa i bouvije.
hattori Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 i naravno, umesto da se situacija razbistri, sad jos imam i bouvija... <_<
Recommended Posts