Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Cini mi se da je i golobradi Dozet debitovao u finisu tog produzetka sa barsom.

• Replies 8.9k
  • Views 753.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cini mi se da je i golobradi Dozet debitovao u finisu tog produzetka sa barsom.

dakle, veliki dan za kosarku je u pitanju

dakle, veliki dan za kosarku je u pitanju

:D

Zapravo, obe te tekme Partizana i Barse bile su toliko epske da se cak i mi cigani secamo dosta tih nekih detalja.

četrnaest godina tuge i tišine

:cry:

Ako me secanje ne vara Miroslav Radosevic je izborio produzetak sa pogodjena tri slobodna bacanja, pogledah sad I statistiku sa utakmice, bio sam ubedjen da je Sale dao 41 poen a ne 39

Imam utakmicu u kolekciji moracu da pronadjem I da se podsetim

četrnaest godina tuge i tišine

to bese bila ona final 4 sezona kad smo igrali sa samo 2 visoka u rotaciji. Tomasevic i Drobisa, koji su verovatno bili najbolji tandem na 4 i 5 u Evropi u tom trenutku, a na klupi dete Varda i zalutali Misel.

sad se setih da je na pola sezone Misela zamenio Koprivica.

Lukovski, Djokic, Brkic, Radosevic, Cubrilo, Tomasevic, Drobnjak. rotacija od 7 igraca. gde bi nam bio kraj da smo imali jednog dobrog Amera tipa Roberts ili Lasme.

voleo sam taj tim.

sad sam video da je i Ivo pisao gore o toj sezoni.

Edited by Sundance Kid

Ja sam bio ubedjen da je Djordjevic u prvoj utskmici imao neki gaf pa ga je nesto i Muts zezao...

Davno je bilo. Bice da sam pomesao.

Ja l to bese sezona kad je Varda polomio kos na zagrevanju negde na gostovanju, pa je utakmica pocela sa pola sata zakasnjenja i tehnickom za nas?

to bese bila ona final 4 sezona kad smo igrali sa samo 2 visoka u rotaciji. Tomasevic i Drobisa, koji su verovatno bili najbolji tandem na 4 i 5 u Evropi u tom trenutku, a na klupi dete Varda i zalutali Misel.

Lukovski, Djokic, Brkic, Radosevic, Cubrilo, Tomasevic, Drobnjak. rotacija od 7 igraca. gde bi nam bio kraj da smo imali jednog dobrog Amera tipa Roberts ili Lasme.

voleo sam taj tim.

Slavisa Koprivica sa jedno 20 kila viska. Nisi mogao list papira da mu izvuces ispod nogu kad skoci

Edited by Milogled Bluff

Ja l to bese sezona kad je Varda polomio kos na zagrevanju negde na gostovanju, pa je utakmica pocela sa pola sata zakasnjenja i tehnickom za nas?

Valjda protiv Olimpijakosa u Atini, u prvoj utakmici osmine finala

voleo sam taj tim.

Realno ste te godine imali više sreće nego pameti. Pred F4 je bilo rečeno da se u sportu generalno nije desilo da u nekom takmičenju trofej uzme tim koji je nanizao 8 uzastopnih poraza (rekored je bio ako se dobro sećam 4). Ali tim je bio interesantan. Meni je Brkić omiljeni igrač Partizana od devedesetih na ovamo.

A da su Tomašević i Drobnjak bili najbolji centarski tandem je debelo preterivanje. Dovoljno je setiti se šta su im na F4 uradili Raša i Zoki.

To je bio trejd sa Beopetrolom na pola sezone Slaviša-Mišel Lazarević. btw, Koturović je otišao tik pred početak sezone - igrao je trofej Beograda protiv Zvezde (sa Topićem, Kuzmanovićem) u finalu. To mi je jedan od omiljenih timova Partizana. Pokojni Haris je igrao sjajnu sezonu, a Tomašević i Drobnjak (sa novootkrivenim šutom za 3) su dominirali.

Inače, sjajna sezona za celu našu košarku. Partizan na f4, Zvezda finale kupa koraća, Beobanka 1/4 Saporta Kupa (ispala od kasnijeg pobednika Žalgrisa - i osvajača EL sledeće godine).

Skoro da nisam propustio nijednu utakmicu te sezone.

Edited by Ivo Petović

Valjda protiv Olimpijakosa u Atini, u prvoj utakmici osmine finala

Da. Je l' su bila bacanja na početku pa podbacivanje beše?

A da, a protiv Olimpijakosa su Partizanu ladno maznuli neke poene. Ne mogu sad da se setim da li su samo oduzeli 2 poen ili su ih čak pripisali Olimpijakosu. I niko nije reagovao. Posle je Toša izjavljivao da namerno nisu hteli da reaguju u toku utakmice, jer su smatrali da će naškoditi ekipi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout