Кристофер Лумумбо Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Kakav je taj capin? Valja li necemu, moze li neko poredjenje sa nekim poznatijim plejom u evropi? pa najslicniji je mekejlebu, samo sto ima malo losiji sut i pregled igre.
Timmy Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Cudan je Capin. Igrao je je odlicnu sezonu u Radnickom, posle toga i nije nesto igrao.
Kreator Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 pa najslicniji je mekejlebu, samo sto ima malo losiji sut i pregled igre.Hvala.Ako je to aleksandar capin koji je zbrisao iz olimpije,onda mrka kapa jer novosti pisu da potpisuje za turk telekom.. :(
Dankan Ajdaho Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Taj odbranu igra samo na novčaniku, mislim da nema teorije da Vujošević uzme takvog igrača.
Kreator Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 imas vremensku masinu? Sad tek vidim,vest je iz 8.12.2011. Kako sam se izblamirao..
Timmy Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Tesko mi je da zamislim da Capin potpise. A nije jos ni nova godina.
Psihodelija Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ma opusteno. :) inace ono sto je capin igrao u radnickom moze da se igra samo u mutinoj ekipi. sa te strane nema on nikakvu prodju u partizan, ali bi sigurno bio pojacanje u odnosu na trenutno nista.
Giggsy Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ali bi sigurno bio pojacanje u odnosu na trenutno nista. Pa, to. A posto se polako broj onih koji veruju u pleja iz USA sveo na dvocifren, daj barem da uzmemo Grobara. Prosle godine ispirali mozak kako ce doci plej, a doso Tepic. Sad pricaju o Ameru, doci ce Capin, molim lepo. Bolje nego Vukasin Aleksic ili Radenko Pilcevic
Giggsy Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 (edited) Cudan je Capin. Igrao je je odlicnu sezonu u Radnickom, posle toga i nije nesto igrao. Jbg, zeznula ga povreda inace je dobro poceo proslu sezonu. Posle toga nikako nije mogao da se vrati. S obzirom da ga se Buducnost jedva ratosiljala kontam da ih je lepo odrao za raskid, jer je imao ugovor jos jednu sezonu, tako da nece ni pare da trazi :D Edit: Miljan je u Rabotnickom Edited December 10, 2014 by Giggsy
BarryWhite Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Na koliko je potpisao Milutinović? Valjda na 2 godine.
theanswer Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ako nam je neka uteha, Hapoel je izgubio kući od Rumuna pa nam ni pobeda protiv Hapoela prošlo kolo ništa ne bi značila.
Geo Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 (edited) Capin je inteligentan igrac koji dobro razume kosarku ali opet godine, ceste povrede , losa odbrana ... Sve u svemu , treba nam bolji plej ako zelimo da budemo favoriti u borbi za el. p.s. Odakle vam uopste info za njega ? Sve koje sam pitao , kazu da prvi put cuju za tu opciju ... Edited December 10, 2014 by Geo
Recommended Posts