Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

Geo

75 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Srecno majstore!!

Nadam se da gresim, ali mnogo vremena ce proci dok ovako kvalitetan igrac ponovo obuce crno beli dres.

• Replies 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

875

• theanswer

505

• Geo

437

• goofs

370

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

@ ex kojot

kad si izdao brata rudyja? i da li to pokusavas da kazes da je bogdan zensko?

Edited by Timmi
Posted

@ ex kojot

kad si izdao brata rudyja? i da li to pokusavas da kazes da je bogdan zensko?

pa jedino ako je stavio strap on i obradjuje spanske sise.

Posted

Cujem da nas je tuzio Kecman. Nije proverena info, ali sa obzirom na odnos kluba i njega koji sam vec pominjao, ne cudi uopste.

Govna, mars iz uprave!!

Posted

Sram ga bilo mali covek a jos manji grobar. Neki se zovu Lovernj a neki Bertrans,Raduljica,Katic ili Kecman!

Posted

Jesi ti oduvek bio tako dosadan, a ja nisam primecivao, ili si poslednje vreme posebno inspirisan?

Posted

Ma ispipzdeo sam zbog rasprave sa nekim grobarima u RL koji brane Duleta sveca pa sam nesto postao nervozan. Svinja vam unisti klub i sad kuka kao ga  drugi unistavaju.

Posted

Pa sta ima da reaguje, on je dao tu izjavu a ovi to nisu preneli da bi izgledalo da se bave svojim poslon.

Posted

Vidi se da je igrao za Makedonikos

Posted (edited)

Pa sta ima da reaguje, on je dao tu izjavu a ovi to nisu preneli da bi izgledalo da se bave svojim poslon.

i ja mislim da je ovo direkt iz kluba, naročito zbog cifre koja je izneta a koja je u stvarnosti mnogo veća ~300k (eto ti sad, i ja imam insajdersku informaciju :0.6:. za upis i u tu sekciju foruma.). voleo bih i da Kecman izadje sa saopštenjem i da obelodani da je hteo s njima da se dogovori, nudio na rate, šta već (drugi deo moje insajderske informacije :lala: ).

ja verujem mom insajderu :)

Edited by Svarog
Posted

jebiga, nadao sam se da nece doci taj tuzni dan, ali je ipak dosao. moram da lupim "+1" na ovo:

Govna, mars iz uprave!!

+1

Dule, PSD & kamarila su zvanicno presli u kategoriju "krava koja ritne vedro sa pomuzenim mlijekom". ovo je 1 novo dno.

Posted

Što je novo dno? To je modus operandi već godinama.

Posted (edited)

Ode i Leo, bez pisma. :mellow: ... navodno u Albu. -_-

edit1: ... @miško4ražnatović gasi vatru i kaže da ništa nije raskinuto, te da će se znati do kraja nedelje šta i kako.

edit2: ... fishy je da Mozzart objavljuje, a on demantuje, inače su dobri™, kao da su se dogovorili da prcaju Dušana. :s_a:

Edited by Töölönlahti
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...