Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Bilo je ono dosta skorije, pre jedno 5-6 godina možda, kad je neki naš dao koš, a Grk izbacio loptu iz obruča sa donje strane, sudije ništa nisu svirale, samo teraj dalje.

• Replies 8.9k
  • Views 753.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, sezona 2006/07, prvi Top 16. Da smo tada dobili, verovatno bismo usli u 7+1

• Author

Bilo je ono dosta skorije, pre jedno 5-6 godina možda, kad je neki naš dao koš, a Grk izbacio loptu iz obruča sa donje strane, sudije ništa nisu svirale, samo teraj dalje.

Mislim da je sezona  kada smo otisli na final four ... Inece , najteze mi je pao onaj dvomec kada su nas izbacili u cetvrt finalu , pa posle osvojili svoju prvu titulu ... Dobili obe u Beogradu a mi drugu u Atini ...

Edited by Geo

Osmina je to bila, sezona 96/97, jedna pre F4

• Author

Dobro , ko ce se sada secati kostura fibinih evrologa ... kad se i ova ulebova menjaju iz sezone u sezonu ... Mislim da smo te godine , imali lepu priliku da odemo do samog kraja, jer smo gotovo bili ravnopravni sa ultra jakim Olimpijakosom (Rivers & Co)

Edited by Geo

A treba biti fer pa se prisetiti i da su im 98, kad smo ih izbacili, bili povredjeni tarlac i karnisovas i da su u rotaciji imali nekih 7 igraca. Duda je u beogradu veci deo utakmice igrao zonu, pa ih je cubrilo sahranio trojkama

• Author

Tu sezonu i ne spominjem (ne zalim ni zacim), jer realno nismo bili ni blizu prstena™ ... Na final four smo realno zalutali , posle ocajnog regularnog dela i posle tog peha Olimpijakosa (vazilo i neko debilno pravilo da preuzimas poziciju tima koji si izbacio , pa smo postali  nosioci u cetvrt finalu protiv CSK) ...

Nije debilno pravilo, regularan turnirski kostur. I na EP ako deknes Spaniju u 1/8f preuzimas njihovu trasu do finala.

Da, protiv cska, koji je bio klasicna domacica (valjda su te sezone imali sve pobede kuci i jednu jedinu na strani)

Nego, jer™ bijemo sutra uvek neugodni zadar?

Edited by Milogled Bluff

• Author

Nije debilno pravilo, regularan turnirski kostur. I na EP ako deknes Spaniju u 1/8f preuzimas njihovu trasu do finala.

NIje problem putanja , vec nezasluzena  prednost  domaceg terena ... 

A treba biti fer pa se prisetiti i da su im 98, kad smo ih izbacili, bili povredjeni tarlac i karnisovas i da su u rotaciji imali nekih 7 igraca. Duda je u beogradu veci deo utakmice igrao zonu, pa ih je cubrilo sahranio trojkama

Jel te sezone Mutivoda saplitao Franka Nakića? To je bio play of tne day.  Ma, of the year.

• Author

Nego, jer™ bijemo sutra uvek neugodni zadar?

Trebali bi ... osim ako ove ne usere nesto tipa 16/22 za tri ...

NIje problem putanja , vec nezasluzena  prednost  domaceg terena ... 

Au da, zaboravio sam na to :)

Trebali bi ... osim ako ove ne usere nesto tipa 16/22 za tri ...

Sa Draganom na parketu vise protivnike nece da sere 16/22 za 3 :fantom:

Izgleda da ima prenos i večeras na hepiju

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout