Jump to content
IGNORED

Politička korektnost

čekmeže

Recommended Posts

Posted

:lol:

a što je student generacije sa istorije... očigledna velikosrbijanska zavera, samo zato što ima najviše ocene, brzo studira i ima nagrade iz istorije... iza toga stoje sanu i vučić. 

Posted

Carski. Oduvek su me fascinirali ti strastveni cuvari jezika kojima je nakaradno™ da koriste imenice zenskog roda a nije im nakaradno™ da citav tekst o zeni pisu kao o muskarcu.

Posted

a baš te briga što su dekan napisali malim slovom. to ti nije važno.

Posted

:lol:

a što je student generacije sa istorije... očigledna velikosrbijanska zavera, samo zato što ima najviše ocene, brzo studira i ima nagrade iz istorije... iza toga stoje sanu i vučić.

uludo bačena mladost :cry:

Posted

Carski. Oduvek su me fascinirali ti strastveni cuvari jezika kojima je nakaradno™ da koriste imenice zenskog roda a nije im nakaradno™ da citav tekst o zeni pisu kao o muskarcu.

Evo ja sam taj. I nije mi nakaradno da o ženi pišem u muškom rodu, isto kao što mi nije nakaradno da o soli pišem u ženskom.

Posted

ja predlazem da proglasimo miralemov dan pobede, da mu cestitamo i izljubimo se tri puta, pa da nastavimo nekim drugim povodom.

+1

Posted

offtopik (ili mozda ne bas offtopik) primer, bez namere da ista dokazujem: mom drugaru koji najnormalniji cisgender hetero male (ali pomalo tupav) je bilo trulo da napise geronto-negovatelj u CV 'zato sto to ne postoji' (i stvarno google izbacuje 1 hit za query), pa je umesto toga stavio geronto-negovateljica :lolol:

Posted

ali jezik im je potpuno nestandardizovan i fali mu pola reci.

vidim da si poznavalac jezika kao prirodnih sistema, pa sam želela da ti skrenem pažnju na izraelski ivrit. 

Posted

I šta sad? Isprosipalo se onog najgoreg rasizma za sve pare, i sad malo šale i to je to? Jebi ga, prebio ženu, al' je ipak voli, ipak su oni bračni par, ne treba se tu mešati...

Posted

Evo ja sam taj. I nije mi nakaradno da o ženi pišem u muškom rodu, isto kao što mi nije nakaradno da o soli pišem u ženskom.

Kolega matori, pa ti samo branis stare, okostale, navike. Razumem ja to (a kako ne bih), ali svet ide dalje.

Posted

Da, nije mi smešno. Ja sam reportovao ako bude reakcije, čisto da se zna.

Posted

Kolega matori, pa ti samo branis stare, okostale, navike. Razumem ja to (a kako ne bih), ali svet ide dalje.

Ako svet ode dalje nema problema. Ali bojim se da svet upravo tu stoji na tim starim navikama.

Posted

+1

Stvarno ne znam sta se to sa njim odjednom zbilo.

odjednom? pa miralem je ovakav.... oduvek. ne primećujem nikakvo odstupanje u stavovima, niti u načinu na koji raspravlja.

Posted

Ako svet ode dalje nema problema. Ali bojim se da svet upravo tu stoji na tim starim navikama.

Pa, ako je Srbija = svet, onda mozda.