kgmr Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 a što je student generacije sa istorije... očigledna velikosrbijanska zavera, samo zato što ima najviše ocene, brzo studira i ima nagrade iz istorije... iza toga stoje sanu i vučić.
sailorman Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Carski. Oduvek su me fascinirali ti strastveni cuvari jezika kojima je nakaradno da koriste imenice zenskog roda a nije im nakaradno da citav tekst o zeni pisu kao o muskarcu.
kgmr Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 a baš te briga što su dekan napisali malim slovom. to ti nije važno.
Prospero Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 a što je student generacije sa istorije... očigledna velikosrbijanska zavera, samo zato što ima najviše ocene, brzo studira i ima nagrade iz istorije... iza toga stoje sanu i vučić. uludo bačena mladost
kobni zelaya Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Carski. Oduvek su me fascinirali ti strastveni cuvari jezika kojima je nakaradno da koriste imenice zenskog roda a nije im nakaradno da citav tekst o zeni pisu kao o muskarcu. Evo ja sam taj. I nije mi nakaradno da o ženi pišem u muškom rodu, isto kao što mi nije nakaradno da o soli pišem u ženskom.
Miralem Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ja predlazem da proglasimo miralemov dan pobede, da mu cestitamo i izljubimo se tri puta, pa da nastavimo nekim drugim povodom. +1
DarkAttraktor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 offtopik (ili mozda ne bas offtopik) primer, bez namere da ista dokazujem: mom drugaru koji najnormalniji cisgender hetero male (ali pomalo tupav) je bilo trulo da napise geronto-negovatelj u CV 'zato sto to ne postoji' (i stvarno google izbacuje 1 hit za query), pa je umesto toga stavio geronto-negovateljica
kgmr Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ali jezik im je potpuno nestandardizovan i fali mu pola reci. vidim da si poznavalac jezika kao prirodnih sistema, pa sam želela da ti skrenem pažnju na izraelski ivrit.
Lrd Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 I šta sad? Isprosipalo se onog najgoreg rasizma za sve pare, i sad malo šale i to je to? Jebi ga, prebio ženu, al' je ipak voli, ipak su oni bračni par, ne treba se tu mešati...
Indy Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Evo ja sam taj. I nije mi nakaradno da o ženi pišem u muškom rodu, isto kao što mi nije nakaradno da o soli pišem u ženskom. Kolega matori, pa ti samo branis stare, okostale, navike. Razumem ja to (a kako ne bih), ali svet ide dalje.
Lrd Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Da, nije mi smešno. Ja sam reportovao ako bude reakcije, čisto da se zna.
kobni zelaya Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Kolega matori, pa ti samo branis stare, okostale, navike. Razumem ja to (a kako ne bih), ali svet ide dalje. Ako svet ode dalje nema problema. Ali bojim se da svet upravo tu stoji na tim starim navikama.
pacey defender Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 +1 Stvarno ne znam sta se to sa njim odjednom zbilo. odjednom? pa miralem je ovakav.... oduvek. ne primećujem nikakvo odstupanje u stavovima, niti u načinu na koji raspravlja.
Indy Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ako svet ode dalje nema problema. Ali bojim se da svet upravo tu stoji na tim starim navikama. Pa, ako je Srbija = svet, onda mozda.
Recommended Posts