mustang Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: A Megi će pozajmljivati glas sedmomesečna beba izabrana na kastingu Moj prvi talenat. To moze svako ko se definise kao sedmomesecna beba
Delija67 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Neka izbace sve belce i nađu neke sa žutom bojom kože. 1
Filozof manijak Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Hoće sada presnimavati i glas Darth Vadera u Star Wars trilogiji? kako može James Earl Jones da pozajmljuje glas belcu?!?
radisa Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 10 minutes ago, Filozof manijak said: Hoće sada presnimavati i glas Darth Vadera u Star Wars trilogiji? kako može James Earl Jones da pozajmljuje glas belcu?!? Pošto je bio manje više robot, samao će sintetizovati glas... I presnimiti naravno... Nego, ja milim da treba da urade retuširanje Friendsa, nije u redu da su svi beli... Nek oboje Moniku i Rosa u crno... Šta fali?
ragasto Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 RImejk bi verovatno tako nekako i izgledao, odavno su Prijatelji nagaženi: https://www.nme.com/news/tv/friends-criticised-sexist-homophobic-netflix-2219739
Filozof manijak Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Ovaj svet def hrli u idiokratiju ubrzanim koracima 1
Reaktor Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Čola ubuduće da peva: Ako te odvedu Romi pokućari 1
harper lee Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 26 minutes ago, Filozof manijak said: Ovaj svet def hrli u idiokratiju ubrzanim koracima Jos pre dvadesetak godina, onog trenutka kad je internet postao globalni resurs za informacije, trebalo je pokrenuti inicijativu da se u osnovne skole uvedu predmeti Kriticko Misljenje i Logicko Zakljucivanje, a ne da se zajebavamo s Veronaukom i tzv. Gradjanskim Vaspitanjem. Sad je, bojim se, malo kasno. 2
ragasto Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Further actions are needed: https://consequenceofsound.net/2021/03/new-york-times-pepe-le-pew-rape-culture/?fbclid=IwAR0u66j97bvkqkLd5tQyTknDDR8Kl2k8Y_pxkXOWIK0zAayV4_i_DvggQGg
Lezilebovich Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 (edited) Ne znam za koju je temu ovo pitanje, pa moze i ovde... Od 17:00... Da li bi to moglo biti danas prikazano na televiziji... Edited April 6, 2021 by Lezilebovich
namenski Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 4 hours ago, Lezilebovich said: Od 17:00... Da li bi to moglo biti danas prikazano na televiziji... Naravno da ne bi... Danas decu donose rode...
I*m with the pilots Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 (edited) 13 hours ago, Lezilebovich said: Ne znam za koju je temu ovo pitanje, pa moze i ovde... Od 17:00... Da li bi to moglo biti danas prikazano na televiziji... Da si video komentare koje su ostavile pre svega majke na FB stranici "Detinjarije" (bio je samo minut isecka koji je sadrzao i scenu porodjaja)... Razumem da je nekom nesto gadljivo ali ta propaganda stetnosti neceg ovakvog mi je bila tesko zamisliva za 21. vek. Jadna istraumirana deca. //Moglo bi se eventualno pokrenuti prica na tu stranu kako je taj polozaj za porodjaj najtezi jer nema pomoci prirode, potpuno je prilagodjen za one koji nadgledaju, i od njega se uglavnom odstupa. Ne znam kako je doduse u nasim porodilistima. Edited April 7, 2021 by I*m with the pilots
Recommended Posts