February 23, 20214 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: A Megi će pozajmljivati glas sedmomesečna beba izabrana na kastingu Moj prvi talenat. To moze svako ko se definise kao sedmomesecna beba
February 24, 20214 yr Hoće sada presnimavati i glas Darth Vadera u Star Wars trilogiji? kako može James Earl Jones da pozajmljuje glas belcu?!?
February 24, 20214 yr 10 minutes ago, Filozof manijak said: Hoće sada presnimavati i glas Darth Vadera u Star Wars trilogiji? kako može James Earl Jones da pozajmljuje glas belcu?!? Pošto je bio manje više robot, samao će sintetizovati glas... I presnimiti naravno... Nego, ja milim da treba da urade retuširanje Friendsa, nije u redu da su svi beli... Nek oboje Moniku i Rosa u crno... Šta fali?
February 24, 20214 yr RImejk bi verovatno tako nekako i izgledao, odavno su Prijatelji nagaženi: https://www.nme.com/news/tv/friends-criticised-sexist-homophobic-netflix-2219739
February 24, 20214 yr 26 minutes ago, Filozof manijak said: Ovaj svet def hrli u idiokratiju ubrzanim koracima Jos pre dvadesetak godina, onog trenutka kad je internet postao globalni resurs za informacije, trebalo je pokrenuti inicijativu da se u osnovne skole uvedu predmeti Kriticko Misljenje i Logicko Zakljucivanje, a ne da se zajebavamo s Veronaukom i tzv. Gradjanskim Vaspitanjem. Sad je, bojim se, malo kasno.
March 7, 20214 yr Further actions are needed: https://consequenceofsound.net/2021/03/new-york-times-pepe-le-pew-rape-culture/?fbclid=IwAR0u66j97bvkqkLd5tQyTknDDR8Kl2k8Y_pxkXOWIK0zAayV4_i_DvggQGg
April 6, 20214 yr Ne znam za koju je temu ovo pitanje, pa moze i ovde... Od 17:00... Da li bi to moglo biti danas prikazano na televiziji... Edited April 6, 20214 yr by Lezilebovich
April 6, 20214 yr 4 hours ago, Lezilebovich said: Od 17:00... Da li bi to moglo biti danas prikazano na televiziji... Naravno da ne bi... Danas decu donose rode...
April 7, 20214 yr 13 hours ago, Lezilebovich said: Ne znam za koju je temu ovo pitanje, pa moze i ovde... Od 17:00... Da li bi to moglo biti danas prikazano na televiziji... Da si video komentare koje su ostavile pre svega majke na FB stranici "Detinjarije" (bio je samo minut isecka koji je sadrzao i scenu porodjaja)... Razumem da je nekom nesto gadljivo ali ta propaganda stetnosti neceg ovakvog mi je bila tesko zamisliva za 21. vek. Jadna istraumirana deca. //Moglo bi se eventualno pokrenuti prica na tu stranu kako je taj polozaj za porodjaj najtezi jer nema pomoci prirode, potpuno je prilagodjen za one koji nadgledaju, i od njega se uglavnom odstupa. Ne znam kako je doduse u nasim porodilistima. Edited April 7, 20214 yr by I*m with the pilots