villiem Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 since you're here... muvacko nagovaracki gardi e a cime se ljudi bave, nemaju oni nas zivot, toe
duda Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 30 minutes ago, renne said: Kad sam ja rekao da će nas uništiti PC potpuno si dobro rekao a što se razne gluposti tek maskiraju pod PC
nera Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 hour ago, adam said: He said at the time: "The world we live in is extra sensitive now, and people get easily offended, but in a world where #MeToo has finally given women the voice they deserve, the song has no place." Jesu li ti ljudi ikad flertovali/muvali se sa nekim?!?! Kako se sad uopste ljudi ‘muvaju’? Mada nisam sigurna ni da zelim da znam...
namenski Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 6 minutes ago, nera said: Jesu li ti ljudi ikad flertovali/muvali se sa nekim?!?! Kako se sad uopste ljudi ‘muvaju’? Mada nisam sigurna ni da zelim da znam... A oteralitm ste Jeremiju…
nera Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 7 minutes ago, namenski said: A oteralitm ste Jeremiju… Ne znam ko ga je oterao ali ja nisam mada smatram da je lik polu-incel, ignore je majka za to. Flertovanje i pritiskanje na pristanak nikada nece biti isto u mojoj knjizi
namenski Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 10 minutes ago, nera said: Ne znam ko ga je oterao ali ja nisam mada smatram da je lik polu-incel, ignore je majka za to. Flertovanje i pritiskanje na pristanak nikada nece biti isto u mojoj knjizi Aman bre, zezam se A ti umalo da zaglavis u PC
precog Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 23 minutes ago, nera said: Ne znam ko ga je oterao ali ja nisam mada smatram da je lik polu-incel, ignore je majka za to. Flertovanje i pritiskanje na pristanak nikada nece biti isto u mojoj knjizi ovo incel je prilicno zlo
nera Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 (edited) 12 minutes ago, namenski said: Aman bre, zezam se A ti umalo da zaglavis u PC Cuti, ovde u Kanadama PC na usi izlazi ali od silnog njakanja ne stizu i da urade nesto konkretno ali su vrlo ljubazni i pc dok te odjebavaju Edited October 29, 2019 by nera Slovo
gospa buba Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 2 minutes ago, nera said: Cuti, ovde u Kanadama PC na usi izlazi ali od silnog njakanja ne stizu i da urade nesto konkretno ali su vrlo ljubazni i pc dok te odjebavaju vec sam se navikla da mi rushite sneshkoe zaleci se na neefikasnost kanada
nera Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 3 minutes ago, gospa buba said: vec sam se navikla da mi rushite sneshkoe zaleci se na neefikasnost kanada Izvinjavam se gdja bubo, uzdrzavam se uglavnom zbog vas ali nekad moram
čekmeže Posted October 29, 2019 Author Posted October 29, 2019 25 minutes ago, gospa buba said: vec sam se navikla da mi rushite sneshkoe zaleci se na neefikasnost kanada Veliki su to problemi u kanadama. Al zato kolikog sneshkoa imaju..
Kampokei Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 U gadnog se starca pretvorio, ali tu i tamo prozbori pametno.
Recommended Posts