Jump to content

Politička korektnost

Featured Replies

since you're here...:D

muvacko nagovaracki gardi

e a cime se ljudi bave, nemaju oni nas zivot, toe

• Replies 3.5k
  • Views 259.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nemam pojma gde bih s ovim, možda ovde najviše pripada.   sad za vikend smo malo skitali Istočnom Srbijom, i odemo i do Rogljevačkih pivnica. to je kompleks starih podrumskih kuća, izna

• vidim na vestima da je napalo bredlija kupera sto je dogradio nos da bi igrao leonarda bernstajna. pa se naljutili neki jevreji, kazu to je stereotip i kakav je to nacin da se tako sprda s njima. pa s

• Max Morlock
    Max Morlock

Sent from my phone using their app

Posted Images

au jbt

vreme opsteg idiotizma

Kad sam ja rekao da će nas uništiti PC

30 minutes ago, renne said:

Kad sam ja rekao da će nas uništiti PC

potpuno si dobro rekao

a što se razne gluposti tek maskiraju pod PC  :isuse:

1 hour ago, adam said:

He said at the time: "The world we live in is extra sensitive now, and people get easily offended, but in a world where #MeToo has finally given women the voice they deserve, the song has no place."

Jesu li ti ljudi ikad flertovali/muvali se sa nekim?!?! Kako se sad uopste ljudi ‘muvaju’? Mada nisam sigurna ni da zelim da znam...

6 minutes ago, nera said:

Jesu li ti ljudi ikad flertovali/muvali se sa nekim?!?! Kako se sad uopste ljudi ‘muvaju’? Mada nisam sigurna ni da zelim da znam...

A oteralitm ste Jeremiju… :cry:

7 minutes ago, namenski said:

A oteralitm ste Jeremiju… :cry:

Ne znam ko ga je oterao ali ja nisam mada smatram da je lik polu-incel, ignore je majka za to.

Flertovanje i pritiskanje na pristanak nikada nece biti isto u mojoj knjizi

10 minutes ago, nera said:

Ne znam ko ga je oterao ali ja nisam mada smatram da je lik polu-incel, ignore je majka za to.

Aman bre, zezam se :D 

A ti umalo da zaglavis u PC :tongue:

23 minutes ago, nera said:

ovo incel je prilicno zlo

:D

12 minutes ago, namenski said:

Aman bre, zezam se :D 

A ti umalo da zaglavis u PC :tongue:

Cuti, ovde u Kanadama PC na usi izlazi :ph34r: ali od silnog njakanja ne stizu i da urade nesto konkretno ali su vrlo ljubazni i pc dok te odjebavaju :sleep:

Edited by nera
Slovo

2 minutes ago, nera said:

Cuti, ovde u Kanadama PC na usi izlazi :ph34r: ali od silnog njakanja ne stizu i da urade nesto konkretno ali su vrlo ljubazni i pc dok te odjebavaju :sleep:

vec sam se navikla da mi rushite sneshkoe zaleci se na neefikasnost kanada :cry:

3 minutes ago, gospa buba said:

vec sam se navikla da mi rushite sneshkoe zaleci se na neefikasnost kanada :cry:

Izvinjavam se gdja bubo, uzdrzavam se uglavnom zbog vas :sleep: ali nekad moram 

• Author
25 minutes ago, gospa buba said:

Veliki su to problemi u kanadama. Al zato kolikog sneshkoa imaju..

U gadnog se starca pretvorio, ali tu i tamo prozbori pametno.