October 29, 20195 yr since you're here... muvacko nagovaracki gardi e a cime se ljudi bave, nemaju oni nas zivot, toe
October 29, 20195 yr 30 minutes ago, renne said: Kad sam ja rekao da će nas uništiti PC potpuno si dobro rekao a što se razne gluposti tek maskiraju pod PC
October 29, 20195 yr 1 hour ago, adam said: He said at the time: "The world we live in is extra sensitive now, and people get easily offended, but in a world where #MeToo has finally given women the voice they deserve, the song has no place." Jesu li ti ljudi ikad flertovali/muvali se sa nekim?!?! Kako se sad uopste ljudi ‘muvaju’? Mada nisam sigurna ni da zelim da znam...
October 29, 20195 yr 6 minutes ago, nera said: Jesu li ti ljudi ikad flertovali/muvali se sa nekim?!?! Kako se sad uopste ljudi ‘muvaju’? Mada nisam sigurna ni da zelim da znam... A oteralitm ste Jeremiju…
October 29, 20195 yr 7 minutes ago, namenski said: A oteralitm ste Jeremiju… Ne znam ko ga je oterao ali ja nisam mada smatram da je lik polu-incel, ignore je majka za to. Flertovanje i pritiskanje na pristanak nikada nece biti isto u mojoj knjizi
October 29, 20195 yr 10 minutes ago, nera said: Ne znam ko ga je oterao ali ja nisam mada smatram da je lik polu-incel, ignore je majka za to. Flertovanje i pritiskanje na pristanak nikada nece biti isto u mojoj knjizi Aman bre, zezam se A ti umalo da zaglavis u PC
October 29, 20195 yr 23 minutes ago, nera said: Ne znam ko ga je oterao ali ja nisam mada smatram da je lik polu-incel, ignore je majka za to. Flertovanje i pritiskanje na pristanak nikada nece biti isto u mojoj knjizi ovo incel je prilicno zlo
October 29, 20195 yr 12 minutes ago, namenski said: Aman bre, zezam se A ti umalo da zaglavis u PC Cuti, ovde u Kanadama PC na usi izlazi ali od silnog njakanja ne stizu i da urade nesto konkretno ali su vrlo ljubazni i pc dok te odjebavaju Edited October 29, 20195 yr by nera Slovo
October 29, 20195 yr 2 minutes ago, nera said: Cuti, ovde u Kanadama PC na usi izlazi ali od silnog njakanja ne stizu i da urade nesto konkretno ali su vrlo ljubazni i pc dok te odjebavaju vec sam se navikla da mi rushite sneshkoe zaleci se na neefikasnost kanada
October 29, 20195 yr 3 minutes ago, gospa buba said: vec sam se navikla da mi rushite sneshkoe zaleci se na neefikasnost kanada Izvinjavam se gdja bubo, uzdrzavam se uglavnom zbog vas ali nekad moram
October 29, 20195 yr Author 25 minutes ago, gospa buba said: vec sam se navikla da mi rushite sneshkoe zaleci se na neefikasnost kanada Veliki su to problemi u kanadama. Al zato kolikog sneshkoa imaju..