Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Similar, jel tacno da dolazi Danguba? 

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dolaze Omar Cook, Omar Thomas i Milicic Darko. mmw

Posted

ne verujem ni da nelson ostaje ako će budžet biti manji, ionako bi mogao da zabode dobar ugovor.

Nelson je kul igrač, jeste lider i najvažniji igrač ovog tima, ali mislim da on ne može da napravi neku značajniju karijeru u timovima koji su kvalitetniji od Zvezde. Odnosno, nisam siguran da će timovi koji u EL imaju veće ambicije od Zvezde biti spremni da mu povere ulogu prvog pleja. 

Eventualno neka varijanta u Rusiji, neki imućniji EC klub. 

Bobi može negde preko solidno da naplati ovu sezonu. Zapravo, začudilo bi me da ostane u klubu.

Posted

Dolaze Omar Cook, Omar Thomas i Milicic Darko. mmw

Fali samo Omar Little za mamojebacku ekipu

Posted (edited)

Nelson je kul igrač, jeste lider i najvažniji igrač ovog tima, ali mislim da on ne može da napravi neku značajniju karijeru u timovima koji su kvalitetniji od Zvezde. Odnosno, nisam siguran da će timovi koji u EL imaju veće ambicije od Zvezde biti spremni da mu povere ulogu prvog pleja. 

Eventualno neka varijanta u Rusiji, neki imućniji EC klub. 

Po meni je on bas idealan igrac za jake EL timove ali u ulozi back up igraca. Bio bi recimo idealna zamena Spanulisu ( pominjalo se da ga je OLY zimus hteo pre pocetak TOP 16 ) ili recimo Teodosicu, u svakom slucaju bolje da je na primer CSKA doveo njega umesto Parga. 

Edited by BarryWhite
Posted

Како redstarbelgrade.info незванично сазнаје, Дејан Радоњић остаће тренер Црвене звезде и наредне сезоне. Једна од одлука која је донета у току данашњег дана, поред оставки бројних чланова Скупштине клуба, јесте и та да црногорски стручњак води кошаркаше Црвене звезде бар још годину дана.

РСБ сазнаје и да је малтене договорен долазак двојице репрезентативаца Србије, док ће се тражити и нови играчи на позицији плејмејкера и центра.

Sta to Covic vidi u Radonjicu, sto svi drugi ne vide? Da li nemamo pare i za njegov raskid i za drugog trenera ili ce Radonjic naprasno postati trener u novoj sezoni?

Posted

koji reprezentativci, hajde insajderi?

Posted (edited)

Bolje Radonjara nego sjor Boza, a kako nekih drugih opcija bas i nema... iskreno, meni bi bilo kul da ostane, koliko vec nismo imali trenera koji je preziveo 2 prelazna roka? Mozda mu ove sezone ne oteraju najboljeg igraca kad ako ispadnemo iz EL.

1 repstativac je Kalinic, drugi mozda Stefan? Za Micica i Jokica se ne usudjujem nadati.

Edited by Calavera
Posted (edited)

@kojot

Kalinic i Jovic :P

Edited by Have_Fun
Posted

@kojot

Kalinic i Jovic :P

:lolol:

to bi bilo osvezavajuce

Posted

Lucic i Bogdanovic

gagic i musli

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...