Heaviside Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) Hahah, skok u košarci nije isto što i odraz, čak ni nema mnogo veze jedno sa drugim kada su klasične petice u pitanju. Primer Dejan Milojević, čak nije ni petica. A Štimac ima loš odraz i trom je, pa je loš rim protector. To nije skok. Nebitno, sve i da hoćemo da ga dovedemo, teško da možemo da ga priuštimo. Veruj nam na reč da dečko uopšte nije loš igrač. Edit: Nije sve u odrazu, ima nešto i u zapremini telesine, borbenosti, osećaju za trajektoriju lopte i naučenoj centarskoj tehnici. Edited July 16, 2014 by Heaviside
Timmi Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 stimac je bio cetvrti skakac top 16 faze evrolige. po famoznom indeksu je bio najbolji igrac ekipe koja ostala prva ispod crte za top 8.
Dankan Ajdaho Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Ja zaista ne mogu da verujem o čemu se ovde raspravlja. Gledali smo Štimca preduge dve godine. Za to vreme je pokazao da nije i nikada neće biti profil centra kakav nama treba u ovom trenutku - brz, skočan, jak. U paru sa Bobijem to bi bila bukvalno katastrofa. Sve one mane koje je pokazao u Zvezdi, pokazao je i na EP. Da li nam je zaist potreban centar preko kog će se svako zaletati na koš, i kome će skupljati lopte sa glave? Viđeno milion puta u zadnjem mandatu u Zvezdi. PS Jedino ako se u zadnji godinu i kusur nije genetskom mutacijom pretvorio u nešto od onog gore nabrojanog.
ljakse Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 stimac je bio cetvrti skakac top 16 faze evrolige. po famoznom indeksu je bio najbolji igrac ekipe koja ostala prva ispod crte za top 8.
Heaviside Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 U redu je Laki, svi se slažemo da nam Štimac ne treba kad već imamo Bobija. A i ja ne mogu da verujem da mora da ti se objasni razlika između skoka i odraza, i da je Štimac dobar skakač. A još manje mogu da verujem da nastavljaš po svom, umesto da se elegantno izvučeš tako što ćeš reći da je skok- odraz bio lapsus i da Štimca nisi pratio, te da ostavljaš mogućnost da je dosta napredovao, što i jeste bio slučaj.
Dankan Ajdaho Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Naravno da sam mislio na skok, a što se statistike tiče, više verujem svojim očima, gledao sam deblo na skoro stotinjak utakmica, milion puta su mu pokupili loptu s glave, o nemogućnosti da se odbrani nešto u reketu od bekova (Raško style) da ne govorim. PS Eto, tvrdoglav sam, ne verujem da je od EP mutirao u nešto drugo.
Milosh76 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Sezonske karte za sledecu sezonu, em jeftinije, em moguce placanje na rate, a vazi i za EL i za ABA i za KSL... Prosle sezone su bile oko 100 evra? Sent from my Asus Memo Pad HD7
Heaviside Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 E pa onda jednostavno nemaš pojma, a sam kažeš da si i tvrdoglav. Zajebana kombinacija.
cvrlle Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Sezonske karte za sledecu sezonu, em jeftinije, em moguce placanje na rate, a vazi i za EL i za ABA i za KSL... Prosle sezone su bile oko 100 evra? Sent from my Asus Memo Pad HD7 koliko su sad, 99?
Milosh76 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Jok, za tebe 98evra ako placas u kesu, ali samo ako ne bezis sa casova fizickog Sent from my Asus Memo Pad HD7
Recommended Posts