Zli Gli Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Najvise borbe je bilo u poslednjem gemu,pobednik je iskoristio petu ili sestu mec loptu.Sten nije imao ni jednu brejk loptu. Imao je Vavrinka dve brejk lopte da se vrati na 5:5 ali nista, uze ovaj...
Nesh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Kad se sve sagleda (bar u mom laickom neznalackom (neophodan pleonazam) oku), Federer favorit.
Time Crisis Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Kad se sve sagleda (bar u mom laickom neznalackom (neophodan pleonazam) oku), Federer favorit. Federer je uvek favorit na Vimbldonu :)
Nesh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Federer je uvek favorit na Vimbldonu :) Pa jeste ali tesko da su mnogi (cast izuzecima i boljim poznavaocima od mene) o njemu kao osvajacu Vimbldona razmisljali pored Djokovica, Mareja i Nadala. Sad vec mislim da je najozbiljniji favorit. Ne igram singlove ali kvota 3.50 je preterana (Djkovic 1.75). I, naravno, nadam se da gresim. :)
Time Crisis Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Pa jeste ali tesko da su mnogi (cast izuzecima i boljim poznavaocima od mene) o njemu kao osvajacu Vimbldona razmisljali pored Djokovica, Mareja i Nadala. Sad vec mislim da je najozbiljniji favorit. Ne igram singlove ali kvota 3.50 je preterana (Djkovic 1.75). I, naravno, nadam se da gresim. :) Nadal već par godina nije nikakva pretnja na travi, da će Marej odbraniti, još posle operacije leđa, bile su male šanse. Otpisivali su Federera i 2012, ali na travi će biti favorit dokle god drži reket u ruci, šta god ko mislio :)
Mil@n Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Otpisivali su Federera i 2012, ali na travi će biti favorit dokle god drži reket u ruci, šta god ko mislio :) Kontam da je favorit onaj koji je u stanju da pruži najbolji tenis, u tom smislu, Novak je uvek favorit protiv svakoga. Što zbog tenisa, što zbog neverovatne elastičnosti i pokretljivosti. Problem je što nam on svoj najbolji tenis pruža na kašičicu uz standardno mentalno raspadanje u toku mnogo bitnih mečeva. Sada je počeo da se raspada ranije, pa je to možda dobar znak. :P
duda Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 novak ima (sada već) nepotreban ogroman respekt spram nadala na šljaci i federera na travi njega tu najviše pritiska njegova vlastita glava + što su ofanzivci tipa federera uvek nezgodni protivnici za njega, na travi pogotovo ali mislim da bi novak tu opet bio favorit da nije tog njegovog stanja u glavi ovako, malu prednost dajem penzosutm naravno, pod uslovom da obojica dođu do tamo federer hoće sigurno, on je i dalje streptomocin za tenisere poput raonića, za novaka već nisam tako ubeđena
Nesh Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) Kvote 1.20 na Djokovica (3.90 Dimitrov), 1.30 na Federerera (3.25 Raonic). Za kladionicare nema dileme, ali meni je ovo preterano. Edited July 3, 2014 by Nesh
keitel Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ovo je baš žestoko potcjenivanje Bugarina. Nisam gledao meč juče, gledao sam protiv Leonarda Majera i tad je igrao baš dobro. Nije moguće rasturiti Mareja koji je do četvrtfinala možda bio u najboljoj formi od svih favorita tek tako. I na Federera je ova kvota preniska, nije on nikad lako izlazio na kraj sa Raonićem.
Jean-Luc Picard Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 oba meča 4-5 setova i jedna crvena i Bog da te vidi.
Jean-Luc Picard Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 šuška se da je Serena u drugom stanju i da otuda potiče ono od pre neki dan.
Garnirung Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Šta znam, nadam se da Bušar neće suvereno dominirati na WTA u godinama koje dolaze. Nemam neki specijalan problem, ok tenis, vidi se i da je fina cura, ali nekako mi cela pojava generička. Valjda će malo da ubaci ili ispolji nekakav stil ili nešto. Mnogo je u fazonu all business.
duda Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Šta znam, nadam se da Bušar neće suvereno dominirati na WTA u godinama koje dolaze. Nemam neki specijalan problem, ok tenis, vidi se i da je fina cura, ali nekako mi cela pojava generička. Valjda će malo da ubaci ili ispolji nekakav stil ili nešto. Mnogo je u fazonu all business. +1 kaže na presu danas nešto kao ''mnogo sam radila i ponosna sam na sebe...'' sva onako mrtva ozbiljna pamtiće se jelkine presice, sve je manje takvih
Recommended Posts