Jump to content
IGNORED

WIMBLEDON 2014

Arkadija

Recommended Posts

Posted (edited)

Jeste da se Marica™ raspadao danas, ali nema šanse da Novak dobije Grišu ako u petak bude ovako igrao. Neverovatna bezmudost u drugom i trećem setu.

Marin jednostavno nema glavu, a izgleda ni goriva da dobije velike igrače na GS turnirima.

Edited by Yoda
  • Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nesh

82

• renne

61

• Arkadija

54

• Tinman

52

Top Posters In This Topic

Posted

novak je ubedljivo najspremniji teniser današnjice

i to je to

Posted

Ocekivao sam da Cilic uzme jedan set,igrao sam to,ali ipak nisam ocekivao ovakvo Novakovo mucenje.Ne bih prognozirao,jer kod Novaka se nista ne zna sigurno u poslednje vreme.Jeste vise u tamnoj,ali mozda se iznenada pojavi i svetla faza u njegovoj igri.Takodje mozda ga Dimitrov i eventualno Federer u finalu vise inspirisu.

Malopre sam video Serenin dubl "mec".Secam se da je pre nekoliko godina u Majamiju protiv Azarenke odigrala do kraja,iako se jedva kretala.Nije skoro uopste mogla da hoda,zbog povrede noge.U bla. bla. delu je rekla da povreda nije uticala da izgubi mec itd.Sto je neko vec napisao,ako joj se ne igra onda ni ne izadje na teren.Ko zna sta joj je bilo?

Posted (edited)

Serena se ili napila ili je sat pre meča raskinula sa dečkom ili se napila zato što je raskinula sa dečkom ...

Edited by stoka
Posted

Је ли оно би Ђоковић једном изгубио од Туте Бугарина?

Posted

U Madridu cini mi se. Plava sljaka?

Posted

Da, prosle godine u Madridu

05/07/2013 20:05 N. Djokovic - G. Dimitrov 1 : 2  (6 : 7) (7 : 6) (3 : 6) Round 2
Posted

Niko ne gleda Raonića i Kirgiosa?

Kirgios poveo sa 1:0, a onda Raonić dobio dva seta.

Kirgios samo ponekad blesne i podseti da je juče odrao Nadala.

Inače, po poenu igraju jedan do dva, maksimalno tri udarca.

Posted

Kirgios servira dosta lošije nego juče. Mislim, nije ni Nadal top reterner ali za Raonića je klasa. A Kirgios je već četiri puta izgubio svoj servis.

Posted

Ае Лошми!

Posted

pa nije lako za jednog poletarca da dobije nadala pa onda uđe u sledeći meč kao da se ništa nije dogodilo

tačno sam očekivala da danas ne bude ni nalik na sebe iz meča sa nadalom

novak je totalna misterija

ipak više loše nego dobro

ishod meča sa tutom zavisi isključivo od novaka

fed-vava nisam gledala

na šta je to ličilo, može neki osvrttm ?

Posted

Kyrgios ima materijala za nesto vise,prvih dvadeset,mozda i prvih deset.Mislim da ce i u njegovom slucaju,kao i kod dosta talenata pre njega,najvaznija biti psihologija.Ima fizikalije,udarci koji su losiji mogu da se poboljsaju,ali ako u glavi ne moze da se slozi,nista od toga.Naravno pre svega mora da se potpuno posveti tenisu.Gulbis je posle meca sa Federerom u RG. rekao da nije ocekivao da moze da izdrzi pet setova,toliko je posvecen ficickoj pripremi.

Placljivko je Vavrinku "prelomio" u tiebreaku drugog seta.Vodio je sa 6:3,Sten se dovukao do 6:5,ali dalje nije mogao.Sledeca dva seta su nekako bila klasika.Po jedan brejk u oba seta,u sedmom gemu treceg i trecem gemu cetvrtog seta.Najvise borbe je bilo u poslednjem gemu,pobednik je iskoristio petu ili sestu mec loptu.Sten nije imao ni jednu brejk loptu.

Posted

ishod meča sa tutom zavisi isključivo od novaka

+1

tačno mu na faci vidiš kad je dan za igru a kad je dan u kojem mu nije ni do čega.

protiv Conge je delovao sveže a danas veći deo meča kao da ga jebe nesnosna glavobolja.

ako protiv Tute izađe sa bradom od 2 dana, piši propalo.