July 15, 201410 yr Jer bilo "demokratska javnost"? (Dobro, taj "utopijski termin" ( pozdrav za Teofila) se rabi i na teve.)
July 23, 20159 yr sve sama patetika generalno kad citam srpske novine imam transfer neprijatnosti. doduse, u zadnje vreme patetiku i frazetine smenjuje taj "necete verovati" tip novinarstva, ali ne znam sta je gore.
July 24, 20159 yr to je jedan od onih retkih momenata u zivotu kad odgovaras, a ne znas u stvari koje je pitanje.
July 24, 20159 yr Jaoooj, to nisam pročitao jedno 20 godina. (A čuo nikad). juce u blicu, ne mislis valjda da sam se sama setila! :D
July 24, 20159 yr izreci sudbonosno da kako je nastao taj izraz i kako je nastao izraz na pasja kola?
July 24, 20159 yr po ovome sto citam kad ih neko linkuje, rekla bih da su ih sve izmislili novinari vecernjih novosti.
August 9, 20159 yr NAPAD U CENTRU BEOGRADA Pomahnitali tinejdžeri izbadali mladiće po gradu Nikad čuo za reč "izbadati", ne znam jel ovo nešto novinski ili samo nepismeno?
August 9, 20159 yr zvuči apismeno, ali izgleda da je ispravno: http://hjp.novi-liber.hr/index.php?show=kosi_oblici&id=fVhiWRU%3D