Jump to content
IGNORED

HOROR SERIJE (u capsu, naravno)

Lrd

Recommended Posts

Posted

Ha

2dbmf42.jpg

:D

Meni super bila ova epizoda, dinamicna. 

:)

Jeste kul, pronalaze se polako izgleda, ali videćemo.

Posted

A PD ti je loš da bi ga batalio? :D

Tek sad vidim post, ali vjeruj mi da jos nisam pogledao potonje tri. :)

Posted

Tek sad vidim post, ali vjeruj mi da jos nisam pogledao potonje tri. :)

Što bi rek'o čika Stole, ti nemaš kulturu, nemaš čovečanstvo...

Posted

NBC HITS BRAKES ON "CONSTANTINE," BUT SEASON 2 STILL POSSIBLE

NBC will stop production of "Constantine" after its initial 13-episode order, but Deadline reports the supernatural drama remains in contention for a second-season renewal.

Developed by Daniel Cerone and David S. Goyer from DC Comics' long-running "Hellblazer," the series premiered Oct. 24, and has struggled to find an audience in its 10 p.m. Friday time slot -- the infamous "death slot."

However, the performance of Friday's episode likely played a role in the decision to keep "Constantine" in play for the fall: It saw a 38-percent increase over the previous week in the advertiser-coveted 18-49 demographic, and a retention of 85 percent of that audience from lead-in "Grimm." Plus, the show is performing well in delayed viewing.

One of three new DC-based dramas on the television schedule (a fourth, "iZombie," is set to premiere at midseason on The CW), "Constantine" hasn't garnered the ratings of Fox's "Gotham" or the buzz of The CW's "The Flash." Both of those shows have already been renewed for a second season.

"Constantine" will reportedly remain in its time slot for the duration of its 13-episode run, which should end sometime in February. The sixth episode, "Rage of Caliban," airs Friday at 10 p.m. ET/PT on NBC.
  • 2 weeks later...
Posted

Što bi rek'o čika Stole, ti nemaš kulturu, nemaš čovečanstvo...

Zavrsih, nije mi legla, a sta je razlog pojma nemam. Ima samo 8ep, a tezina mi je bila da ih gledam.

Posted

mozda zato sto su bulja i prepune nesadrzaja :(

• 2 weeks later...
Posted

E, Grimm vala osetno skočio. Ova poslednja epizoda baš odlična (u svojoj niši "horor za mlade, laka i draga zabava").

Posted

recite vi meni, jer peni dredful ubedljivo najbolja horor serija?

da bataljujem zanr na vreme. 

odgledao drugog kostadina, i nemam reci koliko je bulja.

Posted

Mnogo je to suženo. Peni Dredful jeste vrh serija i jeste horor, ali mnogo šta spada u horor, pa ne može tako da se govori.

Jeste PD vrhiji™ od Helixa, ali je Helix toliko drugačiji da se ne može porediti sa ovom. Dva univerzuma.

Ali, niko te ne tera da gledaš, to je istina. Ako ti se ne sviđa, bataljuj, nema tu šta.

Posted

E, Grimm vala osetno skočio. Ova poslednja epizoda baš odlična (u svojoj niši "horor za mlade, laka i draga zabava").

Koja bre crna niša... Niša Grimma je možda jedino "najzabavnija serija na današnjoj televiziji"!

Posted (edited)

Mnogo je to suženo. Peni Dredful jeste vrh serija i jeste horor, ali mnogo šta spada u horor, pa ne može tako da se govori.

Jeste PD vrhiji™ od Helixa, ali je Helix toliko drugačiji da se ne može porediti sa ovom. Dva univerzuma.

Ali, niko te ne tera da gledaš, to je istina. Ako ti se ne sviđa, bataljuj, nema tu šta.

hehe, niti je pd vrh serija, niti je horor. to je eventualno mozda neki horor bez saspensa i bez aktivnog ucesca gledaoce, dakle opisni horor.

niko te ne tera da gledas :D

niko te ne tera da citas sta pisem

Edited by ToniAdams
Posted

PD je horor od početka do kraja, a za ovo drugo, ako si pomislio da te nešto prozivam, istripovao si.

Posted

ok, nebitno. po mom misljenju horor bez atmosvere nije horor, al kao sto rekoh, nebitno.

a za ovo drugo, izvini.

Posted

PD je čist hipsterski horor. Ljigava žderačina pozelenelog bakarnog rečnika tokom koje se sa krajeva piščevih usta prelivaju replike kao bale koje glumci sa sviftofskog poda kupe duboko u grla i ritmički ih cvrče natrag kroz zube u ušesa publike...

Posted (edited)

Žanr bi, valjda, trebalo da se računa ili po motivu ili po izvođenju, a PD je sa vukodlacima, vampirima, čudovištima duhovima u dramskom izvođenju, tako da stvarno ne znam gde bi mogao da se svrsta. Prihvatam da mogu da grešim, čitam pažljivo.

edit: Toniju upućeno. (treba kliknuti "send post" je li)

Edited by Lrd