WTF Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 A kad odlucujes ko su keepers? Sada ili na pocetku sledece sezone?
teacher Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 A kad odlucujes ko su keepers? Sada ili na pocetku sledece sezone? na početku sledeće sezone. samo da podsetim da je draft sutra u 21CET...
teacher Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 na početku sledeće sezone. samo da podsetim da je draft sutra u 21CET... bump!
zoki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Cuvari Tradicije spremni.. Može li spisak timova i čiji su za mene novajliju?! Ne znam s kim igram
teacher Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Cuvari Tradicije spremni.. Može li spisak timova i čiji su za mene novajliju?! Ne znam s kim igram one koje ćeš pobediti to su teixeira, freakns i mandingo.
zoki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 one koje ćeš pobediti to su teixeira, freakns i mandingo. Freak mi dolazi na početku, a ti u poslednjem kolu... :D Vidim imena, otprilike za polovinu znam ko su...
teacher Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Freak mi dolazi na početku, a ti u poslednjem kolu... :D Vidim imena, otprilike za polovinu znam ko su... sigurna pobeda u prvom kolu za tebe, a što se tiče poslednjeg tu možeš da razigravaš rezerve, jer su ti šanse minimalne
Apollo Creed Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 The proceeds from this draft include an overall projected finish of second in PPP Football 2014 League, as well an estimated 1,066 points and a record of 9-3-1
freakns Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Ros je dobio teachera 64-44 jebote, jel bilo goreg rezultata u istoriji?! A ja imam najgori tim u ligi... izgubio sam od jebenog Teixeire... jebote, ali jebote, ali jebote! sledece kolo sa teacherom... vec vidim kako se ovih 44 prebacuje u 144 Brutalno... boys-don't cry! nije lepo prozivati mentally challenged! da si se oma izvinuo mandingu da i mu kazes da ce imati vise srece naredni put.
zoki Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Dobar početak, drugi najbolji rezultat u ligi... Megatron...
Recommended Posts