Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Evroazijska Unija - to je ta Evropa kojoj težimo! (nije tema o EU)

Featured Replies

4 hours ago, Budja said:

Je l ima jos fotografisanih zapisnika, osim onih  koje je Vememah postavio?

To je vazno  da se vidi transparentnost kradje.

:laugh:

Kako bih ti rekao...neke stvari jednostavno ne treba ni početi razmišljati relativizovati.

• Replies 1.3k
  • Views 136k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo jednu recenicu ocekujem da napises: Putin je diktator! Dok to ne napises, ovo ostalo baljezganje, dubokoumne analize o svima ostalima ne citam. A posto to ne zelis/ne smes da napises over &

• Samo sam turisticki bio u Koreji ali mi je fascinantno njihovo drustvo dovedeno do ekstrema. Tamo roditelji poklanjaju pare za plasticne operacije svojoj deci kad zavrse studije. Toliki je pritisak da

• Nemojte na ovoj temi o 9/11, molim vas.

Posted Images

7 hours ago, vememah said:

al kad su momci iz Minska sa kojima radim jos u petak najavili da je vrlo moguce da u ponedeljak nece imati interneta ...

Edited by cedo

9 hours ago, Ivo Petović said:

:laugh:

Kako bih ti rekao...neke stvari jednostavno ne treba ni početi razmišljati relativizovati.

Vazno je da bi, otprilike, znali da li Lukasenka podrzava 20%, 30%, 50% ili 60% gradjana kao signal koliko mu se drma vlast. Mislim, moze da se vlada i sa 20% (videti pod Venecuela), ali cenim da je to u Evropi ipak malo teze.

Ne znam samo kako se ocenjuje verodostojnost i originala zapisnika i slike nekog papira u etru...

Zašto imam osećaj da se ovo u Minsku neće smiriti

Sent from fav toy

daj boze da si u pravu i da brkato djubre odgovara za sva sranja

Bog ne postoji.

12 hours ago, Budja said:

Vazno je da bi, otprilike, znali da li Lukasenka podrzava 20%, 30%, 50% ili 60% gradjana kao signal koliko mu se drma vlast. Mislim, moze da se vlada i sa 20% (videti pod Venecuela), ali cenim da je to u Evropi ipak malo teze.

Ti si naravno svestan da je i Vucic dobio 2 miliona glasova a da su obicni prasinari sa dna hijerarhije koji su dobijali neke poslove tipa ciscenje parkova za 30000d morali da obezbede 10 glasova a da kako rastes u hijerarhiji dobijanja poslova vise moras i da obezbedis i glasova. 60% fatarmogane.

Tragicno je da rezim kao sto je beloruski postoji danas u Evropi. Jos je tragicnije sto me ne bi iznenadilo da jos neki evropski rezimi, ukljucujuci i ovaj u Srbiji, sutra postanu ono sto je Belorusija danas.

Lukašenka su i Rusi otpisali. Ne bi me čudilo da uskoro postane prijatelj zapada i bude proglašen za žrtvu ruske agresije. 

Liči na tako što...

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Lukašenka su i Rusi otpisali. Ne bi me čudilo da uskoro postane prijatelj zapada i bude proglašen za žrtvu ruske agresije. 

Osim ako Rusi brze-bolje ne udju vojno u Belorusiju da bi, u opstem interesu, smirili situaciju, a sve zarad ocuvanja mira i zastite demokratije...

Ako ikada - sada im je prilika.

Lukasenko nestane u dubinama Posmoskovlja, udobno smesten u neku dachu i zamoljenTm da ne daje glasa od sebe, Zapad malo ljut, Poljska dobila sta je trazila cackajuci mecku na, po obicaju, pogresnom mestu...

10 hours ago, harper said:

Tragicno je da rezim kao sto je beloruski postoji danas u Evropi. Jos je tragicnije sto me ne bi iznenadilo da jos neki evropski rezimi, ukljucujuci i ovaj u Srbiji, sutra postanu ono sto je Belorusija danas.

Nijanse:

Najgledaniji video uhapšenog muža.

Edited by zorglub

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.