teacher Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Звезда не може да сноси шњур, већ само људи који су кроз њу прошли именом и презименом, чак и у случају да је почетна премиса тачна, а није. Толе, Ђора, Ђура, Зека, Црни Бик,Терзан, покојни Бата, Палма, онај несрећник из Севојна, Џомба, Лукић, Весић, Конобар, Топлица, покојни Миљан па и Пикси су озбиљно криви. Тек лечак мање, Султан, Петко, Сантрач, Дуле, Пиждра...Звезда је навећа жртва, највише опљачкана и уништена. Pa pljačkali su je ljudi iz Zvezde, a Zvezdaši im aplaudirali... Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment
MiddleClass Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Pa pljačkali su je ljudi iz Zvezde, a Zvezdaši im aplaudirali... Sent from my iPad using Tapatalk HD Doce opet ta vremena samo da Terzu uglavimo u Toletovu fotelju! Link to comment
katamaran Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Izgleda da je Toncev shvatio da je Ziva pravi covek http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdina-legenda-naslednik-lalatovica/106421 Reći ću vam samo ovo – ja sam već Upravnom odboru predložio trenera, i to našu legendu, a videćemo šta će od toga biti. Neću o imenu, mogu samo da kažem da nije ni Dragoslav Šekularac, ni Vladimir Petrović, ni Dragan Stojković“, rekao jeTončev za Blic. Dok Lalatovic slusa samo sever limaru je bitnija druga tribina ni u jednoj utakmici nisam čuo aplauze sa zapada“, dodao je Tončev u razgovoru za Blic. Link to comment
assück Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Mozda Dulo Savic? Napokon da i mi imamo svoga Dula Link to comment
levi Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Pošto pod legenda očigledno misli Zvezdina zvezda, a nije Džaja, ostaje samo neko iz šeste zvezdine zvezde. Dejo, Maza Vasilijević.. Link to comment
levi Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 (edited) Računam samo one koji su "zadužili trenerku" posle igračkih dana. Dejo, Robi i Maza, iz te generacije Siniša jbt!! Marović.. Edited May 25, 2015 by levi Link to comment
levi Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 (edited) Logično bi mi bilo da pokušaju da smuvaju Stankovića, to bih pokrilo kod navijača bar za godinu dana. Ali mi Deki ne deluje toliko lud da dozvoli da ga udari emocija, ne treba mu to u životu Edited May 25, 2015 by levi Link to comment
MiddleClass Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Da, da... napustice Deki klupu u Italiji da bi ga ovdje povlacili po blatu. :D Link to comment
teacher Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Samo Živa ili Kosan garantuju titulu... Link to comment
levi Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Samo Živa ili Kosan garantuju titulu... Link to comment
Bright Billy Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 jel kadu zaplivao trenerskim vodama? i on je neka legenda... Link to comment
casperbgd Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Unapredice Koromana, dokazao se osvojenom titulom sa klincima. Link to comment
Recommended Posts