theanswer Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Sve bilo jasno u 13.59. U 18.01 je samo stigla potvrda Možeš da se praviš lud koliko hoćeš...
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 regan mi se ich ne svidja. Da ga je vrli trener doveo nervirao bi nas gore od gavrica. gledao ga dok je igrao u napredku i sada u čuki i ne razumem hajp koji ga prati. prevara™ dok je ovaj hugo(ugo) zmaj od igrača možda i najbolji odbrambeni u ligi. jebu ga godine tj. brzina, ali u ovoj smehotresnoj ligi baš i nema mnogo igrača koji bi ga pretrčali.
theanswer Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Sad je poluvreme,ali ajde da verujemo Leviju,po njegovom ima još 10 da se igra.
levi Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Rođače došao si u 10 min. da kukaš na suđenje. Šta je tebi
Yoda Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Jebo crveni bolje da je penal svirao!+1. I +1 za pod tuš.
Dimitrije Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Zvezdi ne pase sto Cukaricki igra sa 10 igraca jer ce teze dati gol buduci da se Cukaricki pretezno brani. Zvezda ima los napad; nemaju ideju kako da dodju do sanse i kako da iskoriste priliku kada naprave "visak." Tesko da ce uspeti gol da postigne ako su svi igraci Cukarickog iza lopte. Pre bih rekao da ce Cukaricki da ih iznenadi iz neke retke kontre i zabije gol.
theanswer Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Rođače došao si u 10 min. da kukaš na suđenje. Šta je tebi Samo sam pitao jel neko primetio suđenje. Bilo je dovoljno viđeno za tih 10min.
Yoda Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Zvezdi ne pase sto Cukaricki igra sa 10 igraca jer ce teze dati gol buduci da se Cukaricki pretezno brani. Zvezda ima los napad; nemaju ideju kako da dodju do sanse i kako da iskoriste priliku kada naprave "visak." Tesko da ce uspeti gol da postigne ako su svi igraci Cukarickog iza lopte. Pre bih rekao da ce Cukaricki da ih iznenadi iz neke retke kontre i zabije gol.Zvezda stajala bolje na terenu kad je bio egal po broju igrača.
levi Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Samo sam pitao jel neko primetio suđenje. Bilo je dovoljno viđeno za tih 10min. Uz malo dobre volje. Mnogo je i 10 min
theanswer Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 I meni je nekad teško da vidim kad se ovako sudi za Partizan,valjda je to u svima nama..
levi Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Ovo je bila bila idealna utakmica da se počne sa malim brzim napadačem umesto Rakića.. Sad je kasno, pojačavamo drvored i kreće bunarenje Edited November 8, 2014 by levi
Dimitrije Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Zvezda je dostigla nivo da bi Milos76 bio idealan trener.
Recommended Posts