Jump to content
IGNORED

ФК Црвена Звезда 2014/15

porucnik vasic

Recommended Posts

Posted

Prvi zuti cist kao suza, drugi prestrogo. Mogao je da ga opomene... jbg, JSL sudjenje

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

527

• katamaran

507

• Bright Billy

470

• MiddleClass

349

Posted

Jeste, jbg, JSL suđenje...

Posted

Ove obrnute uloge su zabavne, moracu malo vise da se ukljucim u ovu sezonu. Da nisam preko fona i zauzet pa da kopam kvotove grobara od kad smo mi ovako opsedali njihov topik i da im lepim. :D

Posted

Ove obrnute uloge su zabavne, moracu malo vise da se ukljucim u ovu sezonu. Da nisam preko fona i zauzet pa da kopam kvotove grobara od kad smo mi ovako opsedali njihov topik i da im lepim. :D

samo da je u granicama dozvoljenog

:nobles:

Posted (edited)

▲▲Da li si ti, rođače, preko fona video šta se ovde desilo?

Edited by Yoda
Posted

S tim što su oni počeli u 18:01 :D

Jel neko primećuje suđenje na ovoj utakmici? 

Posted (edited)

Prvi zuti cist kao suza, drugi prestrogo. Mogao je da ga opomene... jbg, JSL sudjenje

jeste malo strogo al koji mozak povlaci rukom a vec ima zuti. Edited by katamaran
Posted

O drugom zutom mozda i moze da se raspravlja, ali o onim ofsajdima ne. Prejadno navlacenje za Zvezdu.

Posted

Ja, rodjace, imam dovoljno iskustva sa druge strane da sam jos prosle godine video i rekao sve sto sam imao. Zato se i jako tesko kanim da pratim ovaj vucicev cirkus, a drugi klub osim zvezde nemam. :(

Posted

Nisam siguran da ga je vukao, nisam video usporeni.

Posted

regan mi se ich ne svidja. Da ga je vrli trener doveo nervirao bi nas gore od gavrica.

Posted (edited)

S tim što su oni počeli u 18:01 :D

To je bio bar deseti minut utakmice,tad se jasno videlo šta će da bude. Evo sad je 18:42 a piše da je 18:33

Edited by theanswer
Posted

To je bio bar deseti minut utakmice,tad se jasno videlo šta će da bude.

Sve bilo jasno u 13.59. U 18.01 je samo stigla potvrda

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...