kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 mršavo ako se tole ne umeša. gledao 10ak min. ništa sprcijalno. statistika kaže da su bolji #vučićupederu
Papovac Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Kakva je tekma braco grobari?[/quote. ]u žestokoj konkurenciji, najgora ove godine
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 (edited) počelo sa grčevima edit pa jebem vam mamu šabansku 63 minut i tri igrača na travi se žali na grčeve Edited May 9, 2015 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 (edited) živeli ringla™ 90. min Edited May 9, 2015 by kud u maglu Simoviću
Goranz Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Simović je verovao, ostali su okrenuli kanal još pre pola sata.
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 (edited) gledao samo drugo poluvreme. utakmica koja vraća nadu ljubiteljima fudbala u srbiji. kojić je drvo neopevano. ništa bez kapitena. slovenac II poprilično ležeran. ako se izuzme šabanisanje spartak ok par šansi na početku ali su se izduvali posle pola sata. šta ćemo mi crni kukavci kad ode kapiten edit kakvi su idioti subotičani, prodamo im foru iz kornera, niska lopta na prvu stativu. tunbina uigrana akcija Edited May 9, 2015 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 ja sam u kafani nekoj, u zapadnoj Srbiji, gde tuce ljuta cirilica.....uh, kako sam poskocio posle manicnog udaranja po rifresu.....sad cu se ubijem ko zver.....napred Prtzn!!!!!!!!!
Lord Stef Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Jebo sve, kod kuma vijam neke strimove na skrnavom internetu da bih gledao kako se od 60. minuta valjaju zbog grceva. Sto volim sto smo ga uvaljali u 90-om, uh... Ali kakvo je Kojic drvo neopevano, lebe mekani. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
MocaVukotic Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 šaponjić-kojić - no hope... zaslužili su šabani da ga prime onako u zadnjem minutu sa pola metra, ko ih jebe sa svim onim grčevima, voleo bih da ispadnu dripci.
Recommended Posts