kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 štikle ne samo da vizuelno izdužuju ženu i to u predelu gde su veoma osetljive list, butina, gluteus, već dodaju na eleganciji i kompletnom izgledu. a možda i značajnije je što mnogo govore o ukusu i stilu vlasnice, tj. da li isti poseduje ili ne, i u kojoj meri. kao u slučaju direktorke marketinga pfk-a. stopalo ne može da izgleda sexy u baletankama. tačka. a ostatak noge i gluteus dobijaju izgled nahtkasne. naravno, ko voli nek izvoli.
twisted Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 ma da li ste vi normalni o čemu vi pričate!? da li sam ja normalan što čitam ovo?!
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 svaki dinar nam je zauvar -_- nego ringla negde reče da je vreme da se otisne u pečalbu :(
theanswer Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 u duhu sportskih manira postaviću ovo na naš topik a ne na fkcz http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:546870-Sport-Clanovi-potkomisije-za-analizu-sudjenja-trpe-nevidjenu-torturu-laziranje-izvestaja-i-skrivanje-istine
MiddleClass Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Jak mi je pritisak kad je komisija rekla da ja Parzan ostecen u derbiju.
Geo Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) svaki dinar nam je zauvar -_- nego ringla negde reče da je vreme da se otisne u pečalbu :( Vise bi zaradili od prodanih sokova i suvenira u dobro popunjenom stadionu , nego sto ce uzeti od ulaznica ... Kod nas kada objavis da je nesto dz,doci ce ljudi makar i sa slomljenom nogom . p.s. Mazic nam ponovo deli pravdu Edited May 8, 2015 by Geo
theanswer Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Jak mi je pritisak kad je komisija rekla da ja Parzan ostecen u derbiju. Ne veruješ novostima? Strašno kako si ostrašćen <_<
MiddleClass Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Burek novinar. Napisao bi i da Terza vitla pistoljem u sudijskoj svlacionici za pola litra moje kravice.
theanswer Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Burek novinar. Napisao bi i da Terza vitla pistoljem u sudijskoj svlacionici za pola litra moje kravice. Ne, i dalje ne verujem kako si ostrašćen.
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 p.s. Mazic nam ponovo deli pravdu pustiće nam gol iz ofsajda idem samo zbog njega, da se derem "gde je penal mažaraaa"
MiddleClass Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ne valja nista sto je prazno. Glava, novcanik, burek, casa... Sale ziveli!
Recommended Posts