Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

a u šavniku je vrhunsko zezanje, predpostavljam?

vukotiću moco

Reveal hidden contents

• Replies 6.7k
  • Views 451.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 17. 6. 2014. at 21:30, kud u maglu Simoviću said:

a u šavniku je vrhunsko zezanje, predpostavljam?

1206349884vshi7hr9.gif

eh da je darko na slobodi pa da idemo za pljevlja, ovako i šavnik je dobar

btw moram da primetim nešto, Dranata je startovala temu pre mesec i po dana i LŠ je već tu :Hail: :hail:

ma daj.... koji kurac. el smo mogli da odbijemo to ili smo morali?

to je ukazana čast vukotiću

a i uvek je lepo pomoći nekom timu da ostvari prvu značajnu pobedu u Evropi u svojoj istoriji... pomogli smo jednom Fljamuru, sada je na redu Škenderbeg.

On 17. 6. 2014. at 21:46, MocaVukotic said:

ma daj.... koji kurac. el smo mogli da odbijemo to ili smo morali?

Kako da odbijemo? Pa popili bismo kaznu i suspenziju zbog odustajanja od takmičenja.

pa to pitam, znači morali smo. jedino tako mogu to da shvatim.

Taman da vrate dug sto su zbog sajberisanja™ igrali sezonu 1986/87 u KES. -_-

onda mora još jednom

-_-

On 18. 6. 2014. at 6:24, Yoda said:

Taman da vrate dug sto su zbog sajberisanja™ igrali sezonu 1986/87 u KES. -_-

e vidis ja skroz zaboravio na to...jel bese uefa/šajber ubacili vardar umesto nas? :)

Nisu ubacili Vardar, nego je nama najpre nezakonito oduzeta titula i dodeljena Crvenoj zvezdi, zajedno sa merom startovanja naredne sezone sa minus bodovima. Dakle, 1 titula je nelegalno pripala Crvenoj zvezdi i ona je išla u KEŠ, a naredne godine je Vardar bio šampion ispred Partizana, zahvaljujući oduzetim bodovima. Da tog oduzimanja nije bilo, Partizan bi ponovo bio šampion (i opet išao u KEŠ).

Nepravda je donekle ispravljena vraćanjem te dve titule Partizanu od strane suda.

kad je žreb za euro takmičenja?

On 18. 6. 2014. at 7:04, Filipenko said:

Nisu ubacili Vardar, nego je nama najpre nezakonito oduzeta titula i dodeljena Crvenoj zvezdi, zajedno sa merom startovanja naredne sezone sa minus bodovima. Dakle, 1 titula je nelegalno pripala Crvenoj zvezdi i ona je išla u KEŠ, a naredne godine je Vardar bio šampion ispred Partizana, zahvaljujući oduzetim bodovima. Da tog oduzimanja nije bilo, Partizan bi ponovo bio šampion (i opet išao u KEŠ).

Nepravda je donekle ispravljena vraćanjem te dve titule Partizanu od strane suda.

da, sad sam i ja kopao malo po intenetu posto sam bio klinac, zaboravio sam kako se sve to odigralo.

sud udruženog rada nam je vratio titulu, a interesantno je da je čak, u prvom mahu, 10 klubova rešilo da ne igra te ponovljene utakmice pa se posle predomislilo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout