June 17, 201411 yr a u šavniku je vrhunsko zezanje, predpostavljam? vukotiću moco Reveal hidden contents
June 17, 201411 yr On 17. 6. 2014. at 21:30, kud u maglu Simoviću said: a u šavniku je vrhunsko zezanje, predpostavljam?
June 17, 201411 yr btw moram da primetim nešto, Dranata je startovala temu pre mesec i po dana i LŠ je već tu :hail:
June 17, 201411 yr a i uvek je lepo pomoći nekom timu da ostvari prvu značajnu pobedu u Evropi u svojoj istoriji... pomogli smo jednom Fljamuru, sada je na redu Škenderbeg.
June 17, 201411 yr On 17. 6. 2014. at 21:46, MocaVukotic said: ma daj.... koji kurac. el smo mogli da odbijemo to ili smo morali? Kako da odbijemo? Pa popili bismo kaznu i suspenziju zbog odustajanja od takmičenja.
June 18, 201411 yr On 18. 6. 2014. at 6:24, Yoda said: Taman da vrate dug sto su zbog sajberisanja igrali sezonu 1986/87 u KES. -_- e vidis ja skroz zaboravio na to...jel bese uefa/šajber ubacili vardar umesto nas? :)
June 18, 201411 yr Nisu ubacili Vardar, nego je nama najpre nezakonito oduzeta titula i dodeljena Crvenoj zvezdi, zajedno sa merom startovanja naredne sezone sa minus bodovima. Dakle, 1 titula je nelegalno pripala Crvenoj zvezdi i ona je išla u KEŠ, a naredne godine je Vardar bio šampion ispred Partizana, zahvaljujući oduzetim bodovima. Da tog oduzimanja nije bilo, Partizan bi ponovo bio šampion (i opet išao u KEŠ). Nepravda je donekle ispravljena vraćanjem te dve titule Partizanu od strane suda.
June 18, 201411 yr On 18. 6. 2014. at 7:04, Filipenko said: Nisu ubacili Vardar, nego je nama najpre nezakonito oduzeta titula i dodeljena Crvenoj zvezdi, zajedno sa merom startovanja naredne sezone sa minus bodovima. Dakle, 1 titula je nelegalno pripala Crvenoj zvezdi i ona je išla u KEŠ, a naredne godine je Vardar bio šampion ispred Partizana, zahvaljujući oduzetim bodovima. Da tog oduzimanja nije bilo, Partizan bi ponovo bio šampion (i opet išao u KEŠ). Nepravda je donekle ispravljena vraćanjem te dve titule Partizanu od strane suda. da, sad sam i ja kopao malo po intenetu posto sam bio klinac, zaboravio sam kako se sve to odigralo. sud udruženog rada nam je vratio titulu, a interesantno je da je čak, u prvom mahu, 10 klubova rešilo da ne igra te ponovljene utakmice pa se posle predomislilo...