kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 a u šavniku je vrhunsko zezanje, predpostavljam? vukotiću moco
Dr Arslanagić Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 a u šavniku je vrhunsko zezanje, predpostavljam?
kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 eh da je darko na slobodi pa da idemo za pljevlja, ovako i šavnik je dobar
copkillah Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 btw moram da primetim nešto, Dranata je startovala temu pre mesec i po dana i LŠ je već tu :hail:
MocaVukotic Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 ma daj.... koji kurac. el smo mogli da odbijemo to ili smo morali?
copkillah Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 a i uvek je lepo pomoći nekom timu da ostvari prvu značajnu pobedu u Evropi u svojoj istoriji... pomogli smo jednom Fljamuru, sada je na redu Škenderbeg.
Filipenko Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 ma daj.... koji kurac. el smo mogli da odbijemo to ili smo morali? Kako da odbijemo? Pa popili bismo kaznu i suspenziju zbog odustajanja od takmičenja.
MocaVukotic Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 pa to pitam, znači morali smo. jedino tako mogu to da shvatim.
Yoda Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Taman da vrate dug sto su zbog sajberisanja igrali sezonu 1986/87 u KES. -_-
Kreator Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Taman da vrate dug sto su zbog sajberisanja igrali sezonu 1986/87 u KES. -_- e vidis ja skroz zaboravio na to...jel bese uefa/šajber ubacili vardar umesto nas? :)
Filipenko Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Nisu ubacili Vardar, nego je nama najpre nezakonito oduzeta titula i dodeljena Crvenoj zvezdi, zajedno sa merom startovanja naredne sezone sa minus bodovima. Dakle, 1 titula je nelegalno pripala Crvenoj zvezdi i ona je išla u KEŠ, a naredne godine je Vardar bio šampion ispred Partizana, zahvaljujući oduzetim bodovima. Da tog oduzimanja nije bilo, Partizan bi ponovo bio šampion (i opet išao u KEŠ). Nepravda je donekle ispravljena vraćanjem te dve titule Partizanu od strane suda.
Kreator Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Nisu ubacili Vardar, nego je nama najpre nezakonito oduzeta titula i dodeljena Crvenoj zvezdi, zajedno sa merom startovanja naredne sezone sa minus bodovima. Dakle, 1 titula je nelegalno pripala Crvenoj zvezdi i ona je išla u KEŠ, a naredne godine je Vardar bio šampion ispred Partizana, zahvaljujući oduzetim bodovima. Da tog oduzimanja nije bilo, Partizan bi ponovo bio šampion (i opet išao u KEŠ). Nepravda je donekle ispravljena vraćanjem te dve titule Partizanu od strane suda. da, sad sam i ja kopao malo po intenetu posto sam bio klinac, zaboravio sam kako se sve to odigralo. sud udruženog rada nam je vratio titulu, a interesantno je da je čak, u prvom mahu, 10 klubova rešilo da ne igra te ponovljene utakmice pa se posle predomislilo...
Recommended Posts