Max Morlock Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Nije mi jasan fazon kad neko zvekne reketom u zemlju iz besa zašto svi kažu "publika to ne voli" - meni to sasvim cool :D Šta "publika voli"?? Bezosećajne mašine?? Arogantne džentlmene? :o
Nesh Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Nadal popusta... -_- Kvota na Djoleta 4.0...Vreme je... :D
Jean-Luc Picard Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Nije mi jasan fazon kad neko zvekne reketom u zemlju iz besa zašto svi kažu "publika to ne voli" - meni to sasvim cool :D Šta "publika voli"?? Bezosećajne mašine?? Arogantne džentlmene? :o Pariska publika ne voli ništa.
Pantelija jr Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ma da vidim ovog jada da se makar iznervira, a ne ovako beskrvno da se razvlaci po terenu... Pa jebem mu mater, pogodi nesto, hoces li?
189- Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 magarce sam si kriv sto gresis i sto mu uvek igras na reket.
Frank Pembleton Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ode čovek da odspava malo i vidi na šta se budim! Послато тетејцем
Veletin Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Nole je prešao prag umora, samo da ostane priseban Biće dobro ukioiliko ne opauči nekoga reketlom u glavu do kraja.
Yoda Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Nadal je iz mišje rupe izvukao svoja poslednja dva gema. Novak se polako vraća u meč.
ducca Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Banjac: Ako je bacio reket... Inace i Mats je isto prokomentarisao, tipa nije lose da makar na taj nacin proba da pronadje novu energiju.
kralj Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Nije mi jasan fazon kad neko zvekne reketom u zemlju iz besa zašto svi kažu "publika to ne voli" - meni to sasvim cool :D Šta "publika voli"?? Bezosećajne mašine?? Arogantne džentlmene? :o Jbg, sami teniseri su odabrali da insistiraju na teniskoj kulturitm , da ne serviraju dok neko kašlje, da gube poene kad neko prdne tokom poena... U takvom ambijentu 1 nasilje usmereno podjednako i na alat i na plemenitu šljaku, mora biti osuđeno.
Arkadija Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Skinuo je kačket, sada je novi čovek i dobar poen na mreži
Recommended Posts