June 8, 201410 yr Nije mi jasan fazon kad neko zvekne reketom u zemlju iz besa zašto svi kažu "publika to ne voli" - meni to sasvim cool :D Šta "publika voli"?? Bezosećajne mašine?? Arogantne džentlmene? :o
June 8, 201410 yr Nije mi jasan fazon kad neko zvekne reketom u zemlju iz besa zašto svi kažu "publika to ne voli" - meni to sasvim cool :D Šta "publika voli"?? Bezosećajne mašine?? Arogantne džentlmene? :o Pariska publika ne voli ništa.
June 8, 201410 yr Ma da vidim ovog jada da se makar iznervira, a ne ovako beskrvno da se razvlaci po terenu... Pa jebem mu mater, pogodi nesto, hoces li?
June 8, 201410 yr Nole je prešao prag umora, samo da ostane priseban Biće dobro ukioiliko ne opauči nekoga reketlom u glavu do kraja.
June 8, 201410 yr Nadal je iz mišje rupe izvukao svoja poslednja dva gema. Novak se polako vraća u meč.
June 8, 201410 yr Banjac: Ako je bacio reket... Inace i Mats je isto prokomentarisao, tipa nije lose da makar na taj nacin proba da pronadje novu energiju.
June 8, 201410 yr Nije mi jasan fazon kad neko zvekne reketom u zemlju iz besa zašto svi kažu "publika to ne voli" - meni to sasvim cool :D Šta "publika voli"?? Bezosećajne mašine?? Arogantne džentlmene? :o Jbg, sami teniseri su odabrali da insistiraju na teniskoj kulturitm , da ne serviraju dok neko kašlje, da gube poene kad neko prdne tokom poena... U takvom ambijentu 1 nasilje usmereno podjednako i na alat i na plemenitu šljaku, mora biti osuđeno.