Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2014

Time Crisis

Recommended Posts

Posted

E, ajte stvarno ne smarajte. Mariji je posao da igra tenis i to onako kako najbolje ume. Ako ce da udari lopticu bolje ako urlikne, nek urlikne. Nije ovo izbor za mis, pa da dobija poene na eleganciju. Ako gledaocima smeta, so fucking what.

Jedino je bitno da li smeta protivnici, a protivnica je takodje profesionalac navikla da se ne obazire na takve stvari i sumnjam da smeta bilo kome ko je ceo zivot na teniskim terenima.

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

51

• 189-

51

• mlatko

40

• freakns

30

Top Posters In This Topic

Posted

Divim se svakome ko može da izdrži ovo urlikanje, uzdisanje i vrištanje

:moća:

razmišljam kako se neki dokon kladilac usro od para igrajući na brejk iz gema u gem u poslednjih sat vremena.

Posted

Mozda i najbolje WTA finale, koje ja pogledah. :Hail:

Posted (edited)

Sarapova jeste iritantna sa kricima ali igra daleko vise napadacki tenis od gomile drugih igracica koje samo vracaju i cekaju gresku. Danas smo imali priliku to da gledamo. Zato je i uzela sva 4 GS i ima ukupno 5 komada. Sreca je njena sto je Serena ispala ranije inace nema sanse da bi uzela jer nema dovoljno dobru kretnju za Serenu.

edit: sto je normlano s' obzirom na visinu Marije.

Edited by Zaz_pi
Posted

ja baš gotivim mariju

ložana je da je riba, ali ona igra, i to možda i najlepši tenis  u svojoj konkurenciji

Posted

Meni je Azarenka bolja od Sarapove jer manje smara. Serenu izuzetno cenim ali mi je po ponasanju izuzetno iritantna, cesto mislim da su joj gomile reakcija vestacke.

Sada sam nesto gledao i vidim da Enan nije uzela nikada W. Eto, Sarapova je uzela sva 4. Nije mnogo to njih uradilo u open eri.

Posted

Moram priznati da nisam pratio WTA osim zavrsnica GS. Vidim da je prilicno visoka. Ako ima dobru kretnju moze da dominira. Marija za svoju visinu(skoro 1.90) ima dobru kretnju samo sto to nije dovoljno dobro za Serenu. Inace, sto se tice finala, meni su prethodna dva finala na USO izmedju Serene i Azarenke bila top, narocito 2012. E, sada sto se to nije dobro zavrsilo za Azarenku...

Posted

Sarapova jeste iritantna sa kricima ali igra daleko vise napadacki tenis od gomile drugih igracica koje samo vracaju i cekaju gresku. Danas smo imali priliku to da gledamo. Zato je i uzela sva 4 GS i ima ukupno 5 komada. Sreca je njena sto je Serena ispala ranije inace nema sanse da bi uzela jer nema dovoljno dobru kretnju za Serenu.

edit: sto je normlano s' obzirom na visinu Marije.

znaci Raonic igra najlepsi tenis?

Meni je Azarenka bolja od Sarapove jer manje smara. Serenu izuzetno cenim ali mi je po ponasanju izuzetno iritantna, cesto mislim da su joj gomile reakcija vestacke.

Sada sam nesto gledao i vidim da Enan nije uzela nikada W. Eto, Sarapova je uzela sva 4. Nije mnogo to njih uradilo u open eri.

meni se cini da ti vise gledas kako koja vristi, jer ako se neko dernja vise od Sarapove, to je Azarenka :lol:

Posted (edited)

Dobro, ti nisi ljubitelj Sarapove. Razumem da je doslo do male nervoze :P

edit: inace, Sarapova nije danas pobedila zbog servisa, stavise. To je trebalo da bude prednost njena ali nije bila. Mogla je da izgubil zbog toga ali pogledaj broj vinera.

Edited by Zaz_pi
Posted

nije nervoza, samo mi glupavo kada se njen tenis proglasava za "atraktivan i napadacki". Sarapova je medjed koja zazmuri i opali, pa sta bude. njene takticke varijacije su 0 a promene ritma u minusu. jedini razlog zasto joj to prolazi je sto zene ne mogu kretanjem da pokriju teren. i sto WTA vise manje lici na fudbalsku ligu Srbije...

Posted

Nadal će Mareja da oduči od tenisa a i života. A msm da ću prekosutra /?/ stavim jedno 50e na Nadala i napravim sebi win win situaciju. Hoću majke mi.

Izdao si SrBstvo, Glase!

Prestao sam da se kladim i od nove godine na ovamo igram po 100=200din ali ovo mi je delovalo bas kao poklon i morao sam...

20140607232427.jpg

Posted

ti si lud, oprace ga nadal.