Jump to content

Roland Garros 2014

Featured Replies

Andy je u fazonu "kome sam tačno i šta zgrešio da moram sad da igram..."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Max Morlock

Serva :lol:

Stradavanje redova Makija.

brejk lopte 4od4 :D

5od5 :isuse:

covek ladno nije uspeo da odbrani ni jednu brejk loptu..

Edited by Čutura

Andy izgleda i igra ko da je zalutao među top 10 tenisere. Ja sam očekivala bar prvi set da se igra na neki neizvesniji rezultat, a ovo ispade samo lakši meč za Nadala.

brejk lopte 4od4 :D

5od5 :isuse:

covek ladno nije uspeo da odbrani ni jednu brejk loptu..

6 od 6 na kraju... Murray 0 od 0...

OK, u nedelju ono sto smo cekali od pocetka turnira... i NJoletova igra je bila kao da samo to ceka. videcemo. realno ocekujem 5 setova

m2493.png

Verdict from several people in the press conference with me was that Djokovic sounds sick. Has two full days to recover, though

evo nekoliko interesantnih statsa...

najvece rivalstvo u istoriji tenisa. Nadal i Djokovic igraju svoj 42. mec. Nadal vodi 22-19, ali od 2011. naovamo Djokovic vodi 12-6, u finalima vodi 12-9(12-4 od 2011) i u seriji je od 4 pobede. Nadal na sljaci vodi 13-4, ali od 2011. naovamo rezultat na sljaci je 4-4. na GS Nadal vodi 7-3, however, od 2011. rezultat je 3-3, ali Nadal je u seriji od 3 pobede. na RG u karijeri Nadal je neverovatnih 65-1, Djokovic je 42-4 protiv svih not named Nadal i 0-5 protiv Nadala.

vec rekoh da ocekujem 5 setova, i cini mi se da je Nadal makar blagi favorit(60-40 recimo), ako ne zbog prethodnih rezultata onda zbog poslednjih 5 setova koje je odigrao(poslednja dva protiv Ferrera i mec protiv Murraya)

maša nume da smečuje

koliko je samo sarapova iritantna

koliko je samo sarapova iritantna

Sut.

Najlepse finale ikada. :wub:  Ne mislim na tenis, ne razumem se u to.

Divim se svakome ko može da izdrži ovo urlikanje, uzdisanje i vrištanje. I beskrajno čekanje da Šarapova servira. Da sam ja sa druge strane, prešla bih preko mreže  i išamarala bih je.

ne bih je baš šamarao  :whistle: