189- Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 realno novak je imao mnogo srecve sto je gulbis nesto povredjen jer bi tesko izvukao ovaj mec i posle 2-0. ocigledno da je imao neke probleme, dal neka povreda ili je naprosto crkao, ne znam.... a sad ocekujem da nadal lako dobije endija
Arkadija Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Novak je rekao u intervjuu sa Barbarom Šet, da je u jednom trenutku osetio da mu nije dobro zbog vrućine, ali da se posle oporavio. Edited June 6, 2014 by Arkadija
Yoda Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Prilično srećno i na mišiće. Da se Gulbis nije povredio i da ga je forhend u prvom setu bolje služio, svašta bi ovde bilo. Sa ovakvom formom su male šanse protiv Nadala, mada će taktika biti drugačija u nedelju. Edited June 6, 2014 by Yoda
Mil@n Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Nadal će Mareja da oduči od tenisa a i života. A msm da ću prekosutra /?/ stavim jedno 50e na Nadala i napravim sebi win win situaciju. Hoću majke mi.
fonTelefon Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Samo obavesti Vilandera da Novak u nedelju igra za karijerni GS.
Čutura Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) povredjen servira 220 na sat, aha, ko zna koj'qurac je njemu zasmetao al ne verujem da je povreda u pitanju. novak, kao i obicno, mora da zajebe nesto kad treba da pobedi. inace, stariji englez opasno smara. ed; ako se skot ne trgne, ima da bude pregazen ko plitak potok. Edited June 6, 2014 by Čutura
wall Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Da... I hvatanje za bolno mesto samo kada pogreši. :D OK endorfin učini svoje ali ne baš toliko.
Yoda Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Šta znam, barem tri puta su na ES pomenuli Gulbisovu povredu. :mats:
Čutura Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 ma jok, al matori englez se nekoliko puta, izmedju tih servisa od 140 milja pitao sta ceka, sto ne uzima medical
wall Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 To dosta govori o povredi. Očigledno ga nije sputavala...
wall Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Bleda senka onog igrača koji psuje, žvaće kapu, vuče šorc... :(
Recommended Posts