Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2014

Time Crisis

Recommended Posts

Posted

edit:nimalo mi nije drago što igra sa Gulbisom. 

Meni jeste, zamisli obrnutu situaciju, da je Nadal dobio Raonića/Gulbisa, a Novak Ferera i Mareja/Monfilsa... Nadal bi se prošetao, a Novak igrao 15 setova, mnogo bolje ovako :)

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

51

• 189-

51

• mlatko

40

• freakns

30

Top Posters In This Topic

Posted

Uvek je bio brži, pa i sada

e jbg sad, sjecam se prije 5-6 godina dok sam jos pratio tenis :D da je vazilo da je lenglen jako spor i da loptica vise odskace.

nesto mi u sjecanju da je soderling nadala dobio na lenglenu po nekoj vjetrini. true?

Posted (edited)

Nije, dobio ga je na Philippe Chatrier-u, ali vreme jeste bilo tmurno, što inače ne pogoduje Nadalu. U principu ako ga sad Ferer ne dobije, bolju šansu verovatno neće imati, prognozira se kiša za sutra :)

Edited by Time Crisis
Posted

e jbg sad, sjecam se prije 5-6 godina dok sam jos pratio tenis :D da je vazilo da je lenglen jako spor i da loptica vise odskace.

nesto mi u sjecanju da je soderling nadala dobio na lenglenu po nekoj vjetrini. true?

na Chatrieru loptica vise odskace, ali Lenglan jeste mnogo sporiji... valjda najsporiji teren.

usput, Chatrier ima mnogo veci teren, tu je Nadalova najveca prednost koju nece imati

Posted

Nisam baš 100% siguran kako je bilo nekad, ali evo citat iz poslednjeg meča:

Verdasco did his best to blame this result on the choice of court on Monday night, saying that it was “much faster than Philippe Chatrier [Roland Garros’s centre court]. It was completely a different tournament.

But for my part, I am not happy. It was not clay at all.”

http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/frenchopen/10870823/Andy-Murray-makes-short-work-of-Fernando-Verdasco-to-reach-quarter-final-of-the-French-Open-at-Roland-Garros.html

Posted (edited)

idealno finale bi bilo genie - petko

mnogo mi je drago zbog petkovicke, posle mnogo problema sa povredama napravi rezultat karijere  :thumbup:

Edited by 189-
Posted

idealno finale bi bilo genie - petko

mnogo mi je drago zbog petkovicke, posle mnogo problema sa povredama napravi rezultat karijere  :thumbup:

+1

Posted (edited)

Uslovi su baš teški i spori, mečevi liče na partiju šaha. Da se ja pitam, ovako bi izgledali svi tereni na šljaci.

Edited by keitel
Posted

zenski mecevi potpuni boring,drago mi je zbog Petkovic jako je dobro odigrala,Erani nije posltojala na terenu...predvidjam finale Sharapova -Halep sa Marijom kao pobednicom ali se radujem mecu Sharapova -Bushard za gledanje i nadam lepom tenisu

Posted

ferer za sada izgleda bolje na terenu. 

Posted

Ferer na spektakularan način dobija prvi set protiv Nadala.

Posted

bojim se da je to to sto se tice ferrera u ovom mecu. nema on kapacitet da pobedi nadala u tri seta na sljaci.