Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2014

Time Crisis

Recommended Posts

Posted (edited)

:rolf:  isuse kakvi retardi

Edited by 189-
  • Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

51

• 189-

51

• mlatko

40

• freakns

30

Top Posters In This Topic

Posted

covek je debilcina i degenerik. nesto kao lance.

Nicim izazvano i bez ikakvog objasnjenja. U cemu je tvoj problem? A najbolje od svega je sto se posle brecas sto su te ljudi naduvali. ☺

Posted

Kakva rasprava, sjajno :lol:

tesko je raspravljati se sa nekim ko ne ume da napise post duzi od 4 reci i 2 smajlija.

Posted
stop retardisanju da ne bih primenio mere. Smirite se, gradjani.
Posted

tesko je raspravljati se sa nekim ko ne ume da napise post duzi od 4 reci i 2 smajlija.

jesi npr. pogledao njegov mec protiv bautiste aguta u sp prosle godine? ne treba dalje ici od toga. 

jbt tu su neki mnogo osetljivi na gulbisa. osetljiviji nego da sam novaka dirao.

Posted

Ja se sećam da su ga uvatili sa pripadnicom najstarijeg zanata, da je imao a la Janko izjavu da su žene za rađanje a ne za profi sport, da je iz ultra bogate porodice i da je dobio ime po Hemingveju? Znači, pomalo je degen i pomalo car :lol: Šta je bilo protiv Bautiste?

Posted (edited)

:lol: 

@ b autista

Edited by Dziber
Posted

Ja se sećam da su ga uvatili sa pripadnicom najstarijeg zanata, da je imao a la Janko izjavu da su žene za rađanje a ne za profi sport, da je iz ultra bogate porodice i da je dobio ime po Hemingveju? Znači, pomalo je degen i pomalo car :lol: Šta je bilo protiv Bautiste?

jedva cekam odgovor na ovo iz ugla 189-a. 

Posted

imao a la Janko izjavu da su žene za rađanje a ne za profi sport

Jesam li ja jedini koji je pomislio da je ova njegova izjava pogresno protumacena? Covek je rekao da ne bi voleo da mu se sestra bavi sportom jer je zenama jos teze nego muskarcima da se bave profi sportom, a kao razlog naveo taj da je za razliku od sportista sportiskinjama mnogo teze da imaju decu. Izjava na mestu.

Posted

ma daj, šta zezate, Gulbis je kul lik.

meni se čak i njegov forhend sviđa. nekako baletanski a opet - čvrsto.

Posted

Jesam li ja jedini koji je pomislio da je ova njegova izjava pogresno protumacena? Covek je rekao da ne bi voleo da mu se sestra bavi sportom jer je zenama jos teze nego muskarcima da se bave profi sportom, a kao razlog naveo taj da je za razliku od sportista sportiskinjama mnogo teze da imaju decu. Izjava na mestu.

E, vidiš, ja sam degen koji je pročitao samo naslov, nisam čitao kompletnu izjavu :isuse: Ako je tako, to je skroz ok..