freakns Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Dzejlena oprala... Lajovic neka izvuce po dva gema u sledecem kolu, i onda da se spremi za Wimbledon, mozda ga i tamo usere zreb :D
189- Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 duel titana dobio monfils 3-2. po rezultatu rekao bih da je bio rollercoaster. nista cudno ;D
Garnirung Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Gulbis opet sabija sa komentarima PARIS—Ernests Gulbis doesn't want his younger sisters to follow in his footsteps and become a professional tennis player because women need "to think about kids." The Latvian player advanced to the fourth round at the French Open on Friday, beating Radek Stepanek of the Czech Republic 6-3, 6-2, 7-5. He was asked about his siblings after the match. "I wouldn't like my sisters to become professional tennis players. It's (a) tough choice of life," Gulbis said. "A woman needs to enjoy life a little bit more. Needs to think about family, needs to think about kids." Gulbis went on to say that life on the tennis tour is difficult, more so for women who want children. He said female tennis players can't think about having kids until they are in their late 20s, and "that's tough for a woman, I think."
koksy Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Ana ove godine igra vrhunski tenis. Ali ok, mislite drugacije :) +1 Safarova je igrala odlično. inače, vrlo sam iznenađen Jeleninom dominacijom. ono, baš deluje sigurno.
ivy Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 kakav lep mec Petkovic-Mladenovic ..malo mi je zao Mladenovic ali sama je kriva
freakns Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Kohli i Murray odose u peti set... nisam gledao prva tri seta, ali Murray je u cetvrtom licio vise na mene nego na profesionalnog tenisera, kamoli top 10 igraca
Garnirung Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Ma ceo meč igraju u naletima. Taman pomisliš sad će jedan da nagna i onda ničim izazvano krene raspad. Mada je bilo opakih poena i gemova
Jean-Luc Picard Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Ma ceo meč igraju u naletima. Taman pomisliš sad će jedan da nagna i onda ničim izazvano krene raspad. Mada je bilo opakih poena i gemova baš tako, mnogo zanimljivo, sa puno preokreta i lepih poena, ali ništa od ovog što sam naveo ne implicira da je bilo kvalitetno :D
nautilus Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 gulbis je carina. Citav stadion je na fedovoj strani a on ni da trepne i igra kao nikad do sad.
nautilus Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 nemam pojma za cirku ali ovo je ozbiljan top 10 tenis. 2-1 za gulbisa
189- Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 jbt tesko mi je da navijam za gulbisa, cak i protiv fekija
kobni zelaya Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Ja uvek protiv Fekija. Samo, daleko je ovo od gotovog.
Max Morlock Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Ako se nastavi ovako, matori će opet pobeći Novaku s lopate :o Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts