Jump to content
IGNORED

Удружење Плус Један

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

ma ne, nije to nikakvo dokopavanje fonda, to je platforma za prikupljanje donacija, na koje fond jos uzima uobicajenih 10% inace. sad su se privremeno toga odrekli za sve sto ide za poplave.

ali ima pravo valk, moglo bi se razmisliti o zatvaranju ovoga za lurkere.

Posted

Ma ne mislim ma ovu sad poslednju opasku, bilo je nešto ranije koliko sam ukačila. Naravno, sve kroz zajebanciju ali ko te pita.

Posted

Može li ovaj topic da bude hidden za neregistrovane?

ali ima pravo valk, moglo bi se razmisliti o zatvaranju ovoga za lurkere.

U, razbićemo ih s tim restrikcijama.

Posted

Ako je sajt u pripremi - tema može i da se zatvori (a ne mora).

Posted (edited)

Kapiram da je ideja da se za ovu novoosnovanu sektu čuje, a ne da se ne čuje.

Edited by Anonymous
Posted

Stoji. Mislim da se odnosilo na sve uže vezano od samog statuta.

Posted

prvo, on je i dalje clan ovog foruma, sad to sto ne pise, njegova stvar. i drugo, nije on samo uvazeni clan, nego i uvazen i postovan covek.

ne znam ko bi, niti na cemu, trebalo da mu se izvinjava, ali to sa ovim nema apsolutno nikakve veze.

Posted

Svaka cast za +1 i sve buduce akcije.

Posted

Pa na primer zato što ovde dogovaramo kako ćemo preko gazze da se dokopamo b92 fonda, naravno u našem žargonu ali to može da se loše protumači i čovek može da ima probleme.

da, to ima smisla. samo treba onda otvoriti neku temu koja će se pokazati rezultate, a ova tema da ostane nevidljiva.

Posted

samo da predložim ozvaničenje principa travinog korijenja, dakle direktni kontakti sa onima koji imaju potrebe, nikakvi posrednici na terenu, gerila stajl. sve ko i do sada, samo što novci, ako ih bude i dalje, ležu na račun +1.

i drugo, ako se ikada igde bude istupalo u javnosti (što neće, ali čisto da budemo sigurni), ne nastupamo sa imenom i prezimenom, nego "jedan od +1". 

sajt, fejs, logo, blahblah, treba i to, ali pod beeee.

možemo malo i ovde da diskutujemo dok se ne organizuje ta skupština. kumim da se ne posvađamo :D

Posted

anonimna gerila, da.

da li sad imamo racun, za uplate?

poz

Posted

ne jos, sad mora prvo pecat da bude gotov, pa onda banka, a u medjuvremenu ima i neka overa u sudu (npr. OPR, ali sam zaboravila sta je to). 

Posted

pa dobro. javite kad bude.

poz

Posted

samo da predložim ozvaničenje principa travinog korijenja, dakle direktni kontakti sa onima koji imaju potrebe, nikakvi posrednici na terenu, gerila stajl. sve ko i do sada, samo što novci, ako ih bude i dalje, ležu na račun +1.

i drugo, ako se ikada igde bude istupalo u javnosti (što neće, ali čisto da budemo sigurni), ne nastupamo sa imenom i prezimenom, nego "jedan od +1".

sajt, fejs, logo, blahblah, treba i to, ali pod beeee.

možemo malo i ovde da diskutujemo dok se ne organizuje ta skupština. kumim da se ne posvađamo :D

+1

Послато тетејцем