harper lee Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) kaki smo pametni, brate :D Bolje da se ne guramo u ono sto ne znamo i da organizujemo pametnije od nas nego da nosimo cebad k'o Vodja. Edited May 22, 2014 by harper
Amelija Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 pomoć podrška prijateljstvo neka bude misija/vizija štatijaznam, i može da stoji odmah dole ispod zvaničnog naziva udruženja. +1
MachineGunEtiquette Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=9&p=1743839
Muwan Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 beowle, ti dolaziš večeras u džakartu, jel da? :P :D Bratesestro, ne staj mi na ovu jednu nogu muku... :(
MaryPoppins Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 (edited) http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=9&p=1743839 aj polako. i to će doći na dnevni red. Bratesestro, ne staj mi na ovu jednu nogu muku... :( pa ja pitam, da ne bude da nismo zvali :D lepo reko harper da smo mi pristojno društvo. Edited May 22, 2014 by Queen Mother
Valk Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Plus Jedan/Plus One - savršeno! Sad jako važno: da odštampam radnu verziju Statuta sa izmenama koje ste sugerisali i nazivom ili večeras ostaje samo reket? Ja bih da što pre registrujemo udruženje.
Dr Arslanagić Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Plus Jedan/Plus One - savršeno! Sad jako važno: da odštampam radnu verziju Statuta sa izmenama koje ste sugerisali i nazivom ili večeras ostaje samo reket? Ja bih da što pre registrujemo udruženje. ko je nosilac? treba troje ljudi da donesu overene kopije lk i onaj okji je zastupnik da overi op obrazac. ja se prijavljujem da budem 1, imam sve sto treba ali ne bih da budem zastupnik jer vec postoji jedno udruzenje na moje ime i adresu. ako sve uradimo veceras, sutra ujutro se moze ici u APR
Kayser Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Projekat Pomoc Prijateljstvo Podrska Progresivno Protiv Pokret PametnomDosta PlusJedan Plan .. dopisati jos pa ubaciti u neki Polumenta generator
Recommended Posts