May 22, 201410 yr kaki smo pametni, brate :D Bolje da se ne guramo u ono sto ne znamo i da organizujemo pametnije od nas nego da nosimo cebad k'o Vodja. Edited May 22, 201410 yr by harper
May 22, 201410 yr pomoć podrška prijateljstvo neka bude misija/vizija štatijaznam, i može da stoji odmah dole ispod zvaničnog naziva udruženja. +1
May 22, 201410 yr beowle, ti dolaziš večeras u džakartu, jel da? :P :D Bratesestro, ne staj mi na ovu jednu nogu muku... :(
May 22, 201410 yr Author http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=9&p=1743839 aj polako. i to će doći na dnevni red. Bratesestro, ne staj mi na ovu jednu nogu muku... :( pa ja pitam, da ne bude da nismo zvali :D lepo reko harper da smo mi pristojno društvo. Edited May 22, 201410 yr by Queen Mother
May 22, 201410 yr Plus Jedan/Plus One - savršeno! Sad jako važno: da odštampam radnu verziju Statuta sa izmenama koje ste sugerisali i nazivom ili večeras ostaje samo reket? Ja bih da što pre registrujemo udruženje.
May 22, 201410 yr Plus Jedan/Plus One - savršeno! Sad jako važno: da odštampam radnu verziju Statuta sa izmenama koje ste sugerisali i nazivom ili večeras ostaje samo reket? Ja bih da što pre registrujemo udruženje. ko je nosilac? treba troje ljudi da donesu overene kopije lk i onaj okji je zastupnik da overi op obrazac. ja se prijavljujem da budem 1, imam sve sto treba ali ne bih da budem zastupnik jer vec postoji jedno udruzenje na moje ime i adresu. ako sve uradimo veceras, sutra ujutro se moze ici u APR
May 22, 201410 yr Projekat Pomoc Prijateljstvo Podrska Progresivno Protiv Pokret PametnomDosta PlusJedan Plan .. dopisati jos pa ubaciti u neki Polumenta generator