Sir Oliver Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 sta fali nashem imenu? znam, skaredno je, izbacice nas iz apeera ko matichar kad hocesh detetu da dash ime adolf
Valk Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) Kao što se da primetiti, ne mogu da spavam Edited May 22, 2014 by Valkyrie
MaryPoppins Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 sad sam došla da te pitam šta ćeš ti ovde? tutanj! treba sutra u kafanu da dođeš.
Valk Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Vidim ti si bolja :D Bojim se da će nam km na kraju na silu zveknuti po jednu "nekciju" nečega (verovatno onu strelicu za uspavljivanje nosoroga). Odoh na poso sad, vruće je u pm!
renne Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 sad sam došla da te pitam šta ćeš ti ovde? tutanj! treba sutra u kafanu da dođeš. kako bre sutra, misliš danas
pacey defender Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 okreni obrni, we ain't lookin good friendship, help, support FHS friendship, support, help FSH help, friendship, support HFS help, support, friendship HSF support, friendship, help SFH support, help, friendship SHF aid umesto help?
keitel Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Hoće ovo biti jedina akcija ovog tipa? Čini mi se da sam čitao neku ideju o mobilnim punktovima za prijem novca sledećih dana.. U svakom slučaju, ako ništa, zamolio bih broj računa na pp.
Aće Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 ček, šta ono beše PPP? prijateljstvo, pomoć i šta još? razmišljam kako će nam izgledati akronim na engleskom. pravda pobeda postenje
John Coltrane Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) Voleo bih da dodjem ali tesko. Imate moj blagoslov edip: Ne pratim sve ali ako je u sutra onda mozda i mogu da se iskombinujem?! Edited May 22, 2014 by John Coltrane
John Coltrane Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Svaka cast za oraganizaciju Za pecat bi trebalo da stavimo ovu lobanju sa lutkicom iz zaglavlja, koliko god to nekome bilo glupo ili neozbiljno, ali to smo mi.
dvb-t manijak Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Pozdrav i od mene. Ja bi da budem dopisni član.
đorđe geprat Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 okreni obrni, we ain't lookin good friendship, help aid, support (FAS) friendship, support, help FSH help, friendship, support HFS help, support, friendship HSF support, friendship, help SFH support, help, friendship SHF što reče pejsi
prima Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 hej ljudi ja sam daleko, malo sam samo pratila topik na pocetku.... stavite racun i za inostranstvo posle u baner da ga ne vijamo po topicima. mnogo me raduje ova inicijativa!
Recommended Posts