May 21, 201410 yr Predlazem da se u 3. Clanu na kraju, pored marketinskih dodaju edukativne aktivnosti. Nek se nadje. Mnogi konkursi imaju tu komponentu. U stvari, vecina. Poz
May 21, 201410 yr Author Jedino ne dolazim ako me strefi neki dedlajn read my lips: my name is deadline! edit: aaaaa! sad shvatam da sam ispala glupa pa ti to na moj racun! Edited May 21, 201410 yr by Queen Mother
May 21, 201410 yr Predlazem da se u 3. Clanu na kraju, pored marketinskih dodaju edukativne aktivnosti. Nek se nadje. Mnogi konkursi imaju tu komponentu. U stvari, vecina. Poz E, to. +1 Htedoh da napomenem, al' sam se suzdržao, zbog nekog nerazumnog stida.
May 21, 201410 yr Otkad mi paraziti imamo dedlajn. jel gledaš ti državni posao?Interno, bre. QM - Edit: Još nema naziva udruženja, moglo bi da se poradi na tome do sutra popodne pa da kompletiramo Statut. Dodaću Nikolicin predlog za edukativne aktivnosti (ja sam to podrazumevala pod informativne) ali kapiram da je bolje da i to stoji. Edited May 21, 201410 yr by Valkyrie
May 21, 201410 yr sta fali nashem imenu? znam, skaredno je, izbacice nas iz apeera ko matichar kad hocesh detetu da dash ime adolf
May 21, 201410 yr ne pitaju u APR nista, samo mora da je na cirilici vidimo se sutra znam bre zavitlavam se.
May 21, 201410 yr Author ček, šta ono beše PPP? prijateljstvo, pomoć i šta još? razmišljam kako će nam izgledati akronim na engleskom.
May 21, 201410 yr Da se ne vracam na tekst statuta, da li imamo izdavastvo? Mozda ce nam trebati da publikujemo neke materijale, brosure, slicno. Poz Edited May 21, 201410 yr by le petit nicolas
May 21, 201410 yr ček, šta ono beše PPP? prijateljstvo, pomoć i šta još? razmišljam kako će nam izgledati akronim na engleskom. Podrška?
May 21, 201410 yr ček, šta ono beše PPP? prijateljstvo, pomoć i šta još? razmišljam kako će nam izgledati akronim na engleskom. Prijateljstvo, Pomoć, Partizan
May 21, 201410 yr Author okreni obrni, we ain't lookin good friendship, help, support FHS friendship, support, help FSH help, friendship, support HFS help, support, friendship HSF support, friendship, help SFH support, help, friendship SHF