Аврам Гојић Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Мислим да Тасовац намерно пушта тај двосмислени тон baš to htedoh reći. on im to zavlači na kvarno ali tako da im uopšte ne zavuče.uštva. Edited May 20, 2014 by Грешни Василије
harper lee Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Da, jebao im je mater, možeš misliti. Kicmu im je na kurcu polomio.
Turnbull Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 O cemu ti to covece? Sa kim ti bijes bitke? Koji to mi? Kakve ja sad imam veze sa SZS? Joste sam i rasista? Srbi=Arijevci?!? Svaka ti cast! Uostalom, meni je najvaznije da novac dodje onima kojim je potreban. Bas me briga za statut SZS, CKS, jankailimarka, ako je pomoc na putu. A necu se ama bas nikom izvinjavati zato sto sam Srbin. Ti kako hoces. OKej, ali to te pitam. Imaš npr. organizaciju Arijevci za arijevce, baš te briga za njen statut, samo ti je bitno da je pomoć na putu. U čemu je problem? I da li uopšte, po tvom mišljenju, postoji problem? I
pacey defender Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Mani se arijevaca, imaš 10 hiljada boljih argumenata.
Turnbull Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 (edited) Ma nebitni su arijevci kao takvi, stvar je u tome da li je jedino pitanje da li pomoć stiže ljudima kojima treba pomoć, pa svejedno kojim putem, ili je ipak bitno još nešto, ko tu pomoć nosi i u ime čega, npr. Edited May 20, 2014 by Turnbull
Аврам Гојић Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 upade mi jedna stvar u oci: da li je drzava obezbedila ista za prihvatilista, ili je to kompletno prepusteno donacijama gradjana?
harper lee Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 upade mi jedna stvar u oci: da li je drzava obezbedila ista za prihvatilista, ili je to kompletno prepusteno donacijama gradjana? Odnece im Vucic cebence samo da se oslobodi neka novinarska ekipa.
gospa buba Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 drzava je siromashna i u dugovima. vidish da nam zavlachi ruku u dzep svako malo -_-
kim_philby Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) ma budalastina. kako ce ti debili deliti pomoc mesovitim familijama, postradalim romima u obrenovcu ili, otkud znam, nekom, bunjevcu i kontrolisati da bas pomoc ide u srpske ruke jeste posao dostojan nirmberskih zakona. srecom, ovde prevladava taj tugaljivi, kukumacuci vapaj o ugrozenosti srba u srbiji! ej nije to nvo koji se bavi repatrijacijom srpske zajednice u hrvatskoj ili na kosovu vec salje humanitarnu pomoc u mesto u srbiji gde zivi ogromna romska zajednica i onda se zalaze da nikom drugom osim srbinu ne stigne cebe ili konzerva. tupavi i tunjavi fasisti. dajte pare djovaku ili crvenom krstu ili vec nekom drugom. faken crkvi cak. daleko da su ovi obrazovci jedini. Sent from Bender's iPad using Tapatalk Edited May 20, 2014 by kim_philby
kim_philby Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 inace igrom slucaja ja sam ovih dana pomagao rome radnike gradskog zelenila. fin svet ne ko ta fondacija. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
braca Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Ja koliko sam ovlaš pogledao njihov sajt, Srbi za Srbe su se dosad uglavnom proslavili dostavljajući pojedinačnu pomoć (srpskim) porodicama sa odredjenim brojem dece i putovanjima po svetu (skupljaju ljudi donacije, jelte) i fancy sličicama sa tih skupljanja... Edited May 20, 2014 by braca
Њујоркер Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 @turnbull Ti stvarno mislis da cu ja TEBI da se pravdam? Ako si gadljiv na ovu, kako je ti nazivas, arijevsku pomoc, a ti sa tvojom slobodoumnom bratijom organizuj odbranu dopremanja arijevske pomoci, potopite i arijevce i pomoc u Savu i Kolubaru, pa posle to objasnite ljudima na terenu kako ste ih spasli zle sudbe a sve za Crven Krst i Slobodu zlatnu. Jebote, sta sve necu ovde procitati...
Аврам Гојић Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 @turnbull Ti stvarno mislis da cu ja TEBI da se pravdam? Ako si gadljiv na ovu, kako je ti nazivas, arijevsku pomoc, a ti sa tvojom slobodoumnom bratijom organizuj odbranu dopremanja arijevske pomoci, potopite i arijevce i pomoc u Savu i Kolubaru, pa posle to objasnite ljudima na terenu kako ste ih spasli zle sudbe a sve za Crven Krst i Slobodu zlatnu. Jebote, sta sve necu ovde procitati... jao ne seri.
Recommended Posts