Frank Pembleton Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 zandari u obrenovcu po dan dva neprekidno sljakali, a kupovali vodu i hranu u radnji. ni onu 0.3 im nisu dali. o cemu pricamo Napisao neko to sa zandarmerijom.Meni potvrdio kolega koji se zna sa njima.Ali brzo su se adaptirali tako sto su uzimali i rekli gazdama da im se jave kasnije da im plate na fakturu...
Frank Pembleton Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 E to je meni "i vuk sit i ovce na broju".Viđao to po amerikama. Послато тетејцем
gospa buba Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Stanoje je drugačije pričao nedavno, kao gost na Studiju B. Ali, treba ga razumeti, on je zaposlen na javnom servisu, nema tu previše mesta za manevrisanje ... na studiju b je peglao situaciju sa 1 primerenom neznoshcu i ljubavlju, a sad je samo pegla. nemoj molim te, bio je apsolutna krpa na studiju b, chak je i onaj lalic iz nedeljnika biouzor nezavisne misli, a kamoli onaj drugi, odakle li je, iz danasa ili tako neshto. i ovo smo vec prichali. sve smo vec prichali ^_^
palchica Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Pa jebote, serem ti se u drzavu koja jednom gradu pet dana ne moze da dostavi vodu. Jesu li i za taj posao potrebni dobrovoljci? Drzava ne moze da nabavi vodu i dostavi ljudima? Ej bre, pet dana!!! koliko ja znam, i ub je bez vode, valjda od petka Edited May 20, 2014 by palchica
Frank Pembleton Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Što se tiče države neko ga tvitnuo: Ako Pink izigrava javni servis , tviter služba za javljanje a građani robne rezerve koji će mi država? Послато тетејцем
April Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Vučićeva bagra bez kontrole potpuno pojulila. Samo nebo je granica - u SM Ješiću seku džakove, Kurir targetira krivce, a u Bg Vesićev mali prima privrednike sa menadžerom godine Goranom Perčevićem u prvom redu. Ništa više nije problem, dogovor kuću gradi, trenutno sviraju kurcu o zapošljavanju mladih.
akibono Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 A bila i srBska majka Ceca na Pinku da objasni situaciju! A upravo je RTSu kako ga najavi novi srBski Arčibald Rajs - Arno Gujon! itd, itd,...
Dark Wader Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Izvinjavam se što verglam temu unazad WTF!? I onda Ložanski lupeta.... Jedno (pravo?) pitanje i bežanija odmah Vladimir Todoric @VladimirTodoric 1h Dobro da plaćamo porez državi. Ko zna šta bi sve još trebalo? Profesionalac @SutanovacDragan 20m s obzirom da su obustavili opremanje sa uniformom, da zakon o javnim nabavkama toliko stedi.. Aleksandra Rankovic @alex_timeline 15m sad bez zezanja, šta je sa tim amfibijama o kojima živković govori? Profesionalac @SutanovacDragan 13m @alex_timeline i mene to zanima, mada koliko sam video ona i nisu za ovu priliku. Ima ih u funkciji mnogo vise. Aleksandra Rankovic @alex_timeline 12m pa za koju su priliku ako ne za ovu? Vladimir Todoric @VladimirTodoric 5m Kakve amfibije Alex?! Gde su im gumene čizme od broja 42 pa navise? (vidi sliku) Profesionalac @SutanovacDragan 3m @VladimirTodoric a tacno ih vidim kako im je teze da urade javnu nabavku nego da daju oglas. Los zakon.
Turnbull Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Novi srBski Arčibald Rajs i njegova stranka su se proslavili deleći obroke za beskućnike, ali isključivo od svinjetine, tako da je tu bilo jasno kome je pomoć namenjena, a kome nikako nije namenjena. Da, moguće je poslati rasističku poruku i humanitarnom akcijom. Ovde se već danima razvlači priča o organizaciji Srbi za Srbe za koju se tvrdi kako je legitimna humanitarna organizacija, jerbo stvarno pomaže ljudima (jer i Srbi su ljudi). Konačno, zar je sad trenutak da se u sve upliće politika. Pa super je ta organizacija, šta sad ima veze ako ne pomaže baš svima, nego eksplicitno, saj, itd. Ozbiljno? Jel biste se tako osećali i povodom, npr humanitarne organizacije koja se zove, recimo, Arijevci za arijevce? Ali koja stvarno, stvarno pomaže arijevcima, izistinski, ne krade, ne proneverava itd. Takorećo, jedna legitimna humanitarna organizacija.
Turnbull Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Okej, slažem se da sam ga malo izgodvinonao :) ALi nije sramota biti arijevac, i arijevci su ljudi, itd, you get the picture. Zašto ne pomagati arijevcima? Pa nema razloga, što da ne. Ali zašto pomagati samo samo arijevcima? Zašto pomagati samo Srbima? Mislima da je poruka sasvim jasna, i ovi likovi je ne kriju. I šta onda znači reći - pa to je legitimna humanitarna organizacija.
Њујоркер Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Novi srBski Arčibald Rajs i njegova stranka su se proslavili deleći obroke za beskućnike, ali isključivo od svinjetine, tako da je tu bilo jasno kome je pomoć namenjena, a kome nikako nije namenjena. Da, moguće je poslati rasističku poruku i humanitarnom akcijom. Ovde se već danima razvlači priča o organizaciji Srbi za Srbe za koju se tvrdi kako je legitimna humanitarna organizacija, jerbo stvarno pomaže ljudima (jer i Srbi su ljudi). Konačno, zar je sad trenutak da se u sve upliće politika. Pa super je ta organizacija, šta sad ima veze ako ne pomaže baš svima, nego eksplicitno, saj, itd. Ozbiljno? Jel biste se tako osećali i povodom, npr humanitarne organizacije koja se zove, recimo, Arijevci za arijevce? Ali koja stvarno, stvarno pomaže arijevcima, izistinski, ne krade, ne proneverava itd. Takorećo, jedna legitimna humanitarna organizacija. O cemu ti to covece? Sa kim ti bijes bitke? Koji to mi? Kakve ja sad imam veze sa SZS? Joste sam i rasista? Srbi=Arijevci?!? Svaka ti cast! Uostalom, meni je najvaznije da novac dodje onima kojim je potreban. Bas me briga za statut SZS, CKS, jankailimarka, ako je pomoc na putu. A necu se ama bas nikom izvinjavati zato sto sam Srbin. Ti kako hoces.
Anonymous Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Beograd -- Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac zahvalio je večeras novinarima, snimateljima i fotoreporterima na profesionalnom izveštavanju o poplavama Kako je rekao, izveštavajući o polavama u Srbiji, "pokazali najlepše lice profesije i svog zanata"
Recommended Posts