Zhota Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 drži se, namćoru hvala, takodje. u beogradu je kako cujem jos gore. iz beograda si, zar ne?
Prospero Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Vučić nosi pomoć građanima u Koceljevi i Ubu Tanjug | 15. 05. 2014. - 14:41h | Foto: D. Popović | Komentara: 0 Beograd - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić otkazao je sve današnje obaveze i uputio se helikopterom u Koceljevu i Ub, kako bi sa nadležnim ekipama dostavio hranu i vodi građanima vodom opkoljenih naselja. edit: no comment
Lezilebovich Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) kaže Marić da su 48 sati pre kiše bile obaveštene lokalne samouprave a inače, da će bahaćenje kao što je have_fun opisivao komšiju retarda, zatrpavanje kanala svim i svačim, nulta pažnja prema propisiima i sl. kad-tad doći na naplatu - to se uvek znalo, ali "neće baš nas" ... Edited May 15, 2014 by Lezilebovich
Прслин Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Vlada Srbije proglasila je vanrednu situaciju na teritoriji Republike zbog poplava i obilnih padavina. Vlada je istovremeno zatražila pomoć Evropske komisije, Rusije i Slovenije. Извињавам се због болда, копи пејст је са сајта Вечерњих новости. Не могу да се уздржим, морам да приметим да су помоћ тражили истовремено и да ми није јасно по ком основу се Словенија ту угурала.
Aleksandar88 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) Slika iz jednog Uzickog naselja. Ja ne mogu da vam opisem koliko je ustvari mali ovaj potok kad je normalno stanje . Edited May 15, 2014 by Aleksandar88
duda Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 hvala svima (izgubio mi se multikvot a možda i bolje da ne zagušujem stranicu) za info oko puta za bosnu molim vas da ovde apdejtujete saznanja, baš mi je važno da do subote ujutro budem ubosni jbt, mesecima čekam neke pare i sada kada se ukazala prilika da nešto i naplatim, sad mi onaj odozgo ne da al' ajd da ne kukam, ima ih mnogo kojima je gore
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Verovatno nezvanično već ponuđena. baš to hteo da napišem, verovatno su Slovenci rekli "Imamo spremno to i to, vi samo zatražite zvanično"
Shan Jan Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 edit: no comment Da mi se malo napuse kurca vise on. Danas je vatrogasac stradao pokusavajuci da spase coveka, pre toga su smanjili pare za vanredne situacije a on samo misli o samopromociji.
kud u maglu Simoviću Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Poplave u Srbiji odnele pet života. Stradali spasilac kod Topole, jedna osoba u Umčarima, jedna osoba u Novom Sadu i dve starije osobe u Lajkovcu.
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Predsednik Vlade Republike Sribje Aleksandar Vučić helikopterom Vojske Srbije krenuo je u Ub i Koceljevo kako bi na licu mesta pomogao građanima!“Predsednik Vlade Republike Sribje Aleksandar Vučić otkazao je sve današnje obaveze i helikopterom se uputio u Koceljevu i Ub, kako bi sa nadležnim ekipama dostavio hranu i vodu građanima vodom opkoljenih naselja”, saopštili su iz Vlade. nemam reči (koje nisu krivično gonjive)
расејан Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 a inače, da će bahaćenje kao što je have_fun opisivao komšiju retarda, zatrpavanje kanala svim i svačim, nulta pažnja prema propisiima i sl. kad-tad doći na naplatu - to se uvek znalo, ali "neće baš nas" ... Чувени српски безбедносни уређај звани "ма, неће". Како бих им слатко иставио рачун у присуству екипе за принудну наплату. А оно, што је мање оваквих вести из Војводине... јебига, не сналазе се људи, па су од оних пара ипак дигнути насипи скроз. Дакле нема места где је насип много нижи, а тамо где има брзо може да се запуши. И оно што је Јаша Томић био поплављен 2005. - то Румуни нису имали насип, излило се код њих па прелило преко границе. А што јужно од Београда ти насипи никад нису до краја урађени, бемлига, нека објасни ко познаје прилике. И мада за овакву кишу не верујем да би и насипи били нека 100% заштита, штета би била десет пута мања него што би коштало да су били направљени.
Ayatollah Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 hvala svima (izgubio mi se multikvot a možda i bolje da ne zagušujem stranicu) za info oko puta za bosnu molim vas da ovde apdejtujete saznanja, baš mi je važno da do subote ujutro budem ubosni jbt, mesecima čekam neke pare i sada kada se ukazala prilika da nešto i naplatim, sad mi onaj odozgo ne da al' ajd da ne kukam, ima ih mnogo kojima je gore Evo ti korisne stvari - interaktivna mapa poplava u Bosni : http://www.radiosarajevo.ba/novost/151398/interaktivna-mapa-poplavljenih-podrucja-u-bosni-i-hercegovini
Recommended Posts