Have_Fun Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Cacak pre par sati.. drugarica uslikala Nadam se da se nije pogorsalo Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 dodj ti vamo za svaki slucaj http://www.hidmet.gov.rs/latin/prognoza/prognoza_voda.php kako kad su putevi neprohodni :) mislim se, ako ovo stvarno krene po predvidjanjima i ljudi krenu panichiti i da 'beze' pa se zaglave na putu itd bice pektakularna subota na naedelju noc muzeja
Have_Fun Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Jbga donja Rača, onaj deo oko raskrsnice kod crkve i deo Trske su u najvećoj opasnosti. Moj DZ je na sigurnom mestu i nek jedu govora oni što su kritikovali izgradnju na vr brda. :D Visak je prelep. Nikad nisam prošao da ne stanem makar 5 minuta da odmorim oči. PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk Zajebano je na putu ka Popovicu jer je reka izlila :/ Tamo je jebena katastrofa I one ulice ispod autobuske stanice su u kompletnom haosu Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
ficfiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 i ti dolazi ovamo, gde ti je srce vec Citiracu bratanicu, kad sam joj isto to rekao Kud svi Sapcani, tu i ja!
ducca Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Deo Dorcola, a sad cuh i centar grada nema struju... Navodno izbio trafo u Hilandarskoj.
Aće Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Citiracu bratanicu, kad sam joj isto to rekao cenim! cuvajte se onda dobro
Prospero Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Sa YT-klipa A Sava treba da poraste za metar i po pa dobro, ima fore još pola metra - metar. večeras se brani naš kanal :) kad stane kiša svi pičimo na savu da dižemo nasip :D
Prospero Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ajde pokupi lopatu i vodim te sutra da branimo šabac :D
nick1986 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 U Obrenovcu je Kolubara gotovo presla nasipe, dosla je skoro do mosta koji vodi za Beograd. Sad se javljaju razne teorije sta ce raditi a jedna od njih je postavljena na fb: Ako kolubara nastavi da se podize i ugrozi most. Dici ce u vazduh dinamitom dolmu na mislodjinskoj strani. (izvor MUP)
katamaran Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Deo Dorcola, a sad cuh i centar grada nema struju... Navodno izbio trafo u Hilandarskoj. Ja sam tu i imamo struje.
EmptyClip Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 venac je zatvoren, al mos okolo jebiga Куда? Преко Карловаца? Добој из ваздуха, језиво: http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=112246 Ваљево, такође језиво
Recommended Posts