InvisibleLight Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Sava: Mitrovica za sad ide po predvidjanjima podaci - Sava 650 u 18h, dva sata ranije 635, do ujutru ide preko 700, o haj ovde sad bash pojachava
Have_Fun Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 O jbmti, a ovamo ka Palanci? Cenim da tu može da bude zajebano samo tamo ispred same palanke. Kako je u donjoj radi, ona mi nekako najniža. Malopre sam pričao sa familijom, kažu da je na Visku najsigurnije. :) Pre par sati mi bili neki ljudi iz Rače kažu da su jedva prošli autom od centra ka Kragujevcu. PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk Ne znam ka Palanci kako je 2 drugara iz D.Race mi rekose da su imali malih problema jer im se slivala kisa sa brda i malo skupljala.. ali oni nisu bas na nekim kriticnim mestima pa su sve to brzo sredili Ne znam kako je u drugim domacinstvima :/ Pretpostavljam da bi mi spomenuli da je bilo neke havarije, tako da se nadam da je sve ok tamo Visak je superiska :)
April Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Ja sam kacio klip. Ovakva je Dobrava danas bila kod mosta na putu Sabac-Obrenovac Vidi se kako na dva mesta preliva preko nasipa. Ova slika je sa druge strane puta, prema Mrdjenovcu Za Matijevac, pojma nemam kakva je situacija Bože. Nisam ni znao kolika može da bude.
Anonymous Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Štab za vanredne situacije u Zaječaru je večeras, posle analize trenutne situacije koja je ocenjena kao stabilna, odlučio da u Beograd hitno uputi dva čamca sa kompletnom opremom za spasavanje, kao i dve pumpe velikog kapaciteta za ispumpavanje vode. Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović je rekao da je u ovoj situaciji najvažnije da se sva raspoloživa oprema bude tamo gde je najpotrebnije, a podsetio je i da je Beograd uvek pomagao Zaječaru u kriznim situacijama. Što nama šalje ove čamce, da li je normalan? Ima onoliko gradova po Srbiji kojima je ovo neophodno.
Prospero Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Balkan news @NewsBalkan 20m Hero Dejan L (42),firefighter from Topola,disappeared (drowned) in flood while trying to rescue stranded man. #Serbia pic.twitter.com/1GZxJxTnqi plače mi se
ficfiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Bože. Nisam ni znao kolika može da bude. I ja sam, malo je reci, iznenadjen. Ne mogu da verujem da onaj potocic moze da postane ovoliki.
đorđe geprat Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 kurirovi konzumenti... napisah ja ranije da je sve ovo zbog harpa. vidi se da sam bio u pravu. ua harp!
Prospero Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 btw, paraćin je takođe pod vodom, slabo se javlja po medijima. drugar morao da seli ženu i decu u ćupriju kod njenih, u kuću mu ušla voda.
Prospero Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 e da, 'de je jelko kacin s džakovima, jel sleteo avion?
Aće Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Sava: Mitrovica za sad ide po predvidjanjima podaci - Sava 650 u 18h, dva sata ranije 635, do ujutru ide preko 700, o haj ovde sad bash pojachava a pise da je granica vanredne odbrane od poplave 750. za nedelju prognoza 780.
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 a pise da je granica vanredne odbrane od poplave 750. za nedelju prognoza 780. mozda grafikon fula.. videcemo izgleda ako predje nasip izliva se na machvansku stranu, tamo je nize..
Prospero Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 u kraljevu z. morava nadošla 1 metar za nepuni sat, neka naselja pod evakuacijom i isključenjem struje...
Aće Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 mozda grafikon fula.. videcemo izgleda ako predje nasip izliva se na machvansku stranu, tamo je nize.. dodj ti vamo za svaki slucaj http://www.hidmet.gov.rs/latin/prognoza/prognoza_voda.php
steins Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Ne znam ka Palanci kako je 2 drugara iz D.Race mi rekose da su imali malih problema jer im se slivala kisa sa brda i malo skupljala.. ali oni nisu bas na nekim kriticnim mestima pa su sve to brzo sredili Ne znam kako je u drugim domacinstvima :/ Pretpostavljam da bi mi spomenuli da je bilo neke havarije, tako da se nadam da je sve ok tamo Visak je superiska :) Jbga donja Rača, onaj deo oko raskrsnice kod crkve i deo Trske su u najvećoj opasnosti. Moj DZ je na sigurnom mestu i nek jedu govora oni što su kritikovali izgradnju na vr brda. :D Visak je prelep. Nikad nisam prošao da ne stanem makar 5 minuta da odmorim oči. PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk
ficfiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) Kao sto vec rekoh, ministar Antic najavljuje "dramu" u Sapcu za vikend. Evo i cele izjave. Od treceg minuta. https://www.facebook.com/photo.php?v=559511887501571 Edited May 15, 2014 by ficfiric
Recommended Posts