Dark Wader Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Geograf, da, samo ko ce sad po mraku da ih vija camcima koji su neophodni za evakuaciju ne mora čamcima
harper lee Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ne mora čamcima Moze i snajperom sa nocnim nisanom. Sta reci kad je neki dan onom jadniku kojem je voz odsekao nogu u Beogradu neko iz guzve koja se stvorila oko njega maznuo novcanik s platom dok je krvario i borio se za zivot. To nadjes i ustrelis bez trunke grize savesti.
Kelt Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 dosla su danas dva momka koji vec dva dana spasavaju po Obrenovcu, obojica su u soku, samo cu da kazem da ce biti jako lose narednih dana posebno kad temp skoci na 30 Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
SNARC Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 zandarmerija lovi lopove po obrenovcu Sent from my GT-I9500 using Tapatalk Zelim im mnogo opiranja hapsenju.. Govna.
ToniAdams Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ja zaista verujem da bih bez grize savesti mogao da im u ovom momentu sjurim metak u vugla, ali necu to napisati, jer je verovatno u afektu.
Dark Wader Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Moze i snajperom sa nocnim nisanom. "Praktično-pokazno gađanje sa bojevom municijom"
Anonymous Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Moze i snajperom sa nocnim nisanom. Sta reci kad je neki dan onom jadniku kojem je voz odsekao nogu u Beogradu neko iz guzve koja se stvorila oko njega maznuo novcanik s platom dok je krvario i borio se za zivot. To nadjes i ustrelis bez trunke grize savesti. Da, ja taj slučaj ljudima prepričavam danima, ali ja i dalje (utopistički) nisam za preki sud, jednostavno nisam, mislim da moramo sačuvati makar nekakve obrise elementarno civilizovanog društva.
bergasa19 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 A da li se upitate nekad da je sitan lopovluk povezan sa siromaštvom, a siromaštvo sa krupnim lopovlukom?
harper lee Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Da, ja taj slučaj ljudima prepričavam danima, ali ja i dalje (utopistički) nisam za preki sud, jednostavno nisam, mislim da moramo sačuvati makar nekakve obrise elementarno civilizovanog društva. Ma, nisam ni ja, ali me tako ponekad uhvati ocaj kad vidim kakvih sve ljudi ima pa pisem svasta.
Friend Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ove pljacke cine osobe nizeg nivoa svesti od zivotinja.
ToniAdams Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ne, to sto je neko rodjen kao govno, zivi kao govno, i crci ce kao govno, ne znaci da je osoba nizeg nivoa svesti, vec da je naprosto govno.
Dark Wader Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 A da li se upitate nekad da je sitan lopovluk povezan sa siromaštvom, a siromaštvo sa krupnim lopovlukom? Ako je neko siromašan ne mora biti lopov. Over and out.
ToniAdams Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 A da li se upitate nekad da je sitan lopovluk povezan sa siromaštvom, a siromaštvo sa krupnim lopovlukom? sitan lopovluk? sori bro, ali neke stvari se jednostavno ne rade. osim ako nisi zivotno ugrozen, a ovi to svakako nisu.
Recommended Posts