Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Geograf, da, samo ko ce sad po mraku da ih vija camcima koji su neophodni za evakuaciju

ne mora čamcima

Posted

ne mora čamcima

Moze i snajperom sa nocnim nisanom.

Sta reci kad je neki dan onom jadniku kojem je voz odsekao nogu u Beogradu neko iz guzve koja se stvorila oko njega maznuo novcanik s platom dok je krvario i borio se za zivot. To nadjes i ustrelis bez trunke grize savesti.

Posted

dosla su danas dva momka koji vec dva dana spasavaju po Obrenovcu, obojica su u soku, samo cu da kazem da ce biti jako lose narednih dana posebno kad temp skoci na 30

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Posted

zandarmerija lovi lopove po obrenovcu

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Zelim im mnogo opiranja hapsenju..

Govna.

Posted

ja zaista verujem da bih bez grize savesti mogao da im u ovom momentu sjurim metak u vugla, ali necu to napisati, jer je verovatno u afektu.

Posted

"Praktično-pokazno gađanje sa bojevom municijom"

Posted

Sta reci kad je neki dan onom jadniku kojem je voz odsekao nogu u Beogradu neko iz guzve koja se stvorila oko njega maznuo novcanik s platom dok je krvario i borio se za zivot. To nadjes i ustrelis bez trunke grize savesti.

Da, ja taj slučaj ljudima prepričavam danima, ali ja i dalje (utopistički) nisam za preki sud, jednostavno nisam, mislim da moramo sačuvati makar nekakve obrise elementarno civilizovanog društva.

Posted

A da li se upitate nekad da je sitan lopovluk povezan sa siromaštvom, a siromaštvo sa krupnim lopovlukom?

Posted

Da, ja taj slučaj ljudima prepričavam danima, ali ja i dalje (utopistički) nisam za preki sud, jednostavno nisam, mislim da moramo sačuvati makar nekakve obrise elementarno civilizovanog društva.

Ma, nisam ni ja, ali me tako ponekad uhvati ocaj kad vidim kakvih sve ljudi ima pa pisem svasta.

Posted

Solomonsko rješenje - pogodiš mu tim snajperom čamac.

Posted

Ove pljacke cine osobe nizeg nivoa svesti od zivotinja.

Posted

ne, to sto je neko rodjen kao govno, zivi kao govno, i crci ce kao govno, ne znaci da je osoba nizeg nivoa svesti, vec da je naprosto govno.

Posted

A da li se upitate nekad da je sitan lopovluk povezan sa siromaštvom, a siromaštvo sa krupnim lopovlukom?

Ako je neko siromašan ne mora biti lopov.

Over and out.

Posted

sitan lopovluk?

sori bro, ali neke stvari se jednostavno ne rade. osim ako nisi zivotno ugrozen, a ovi to svakako nisu.