mraki Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 u kojoj je to emsiji bilo, oko?U ovoj vanrednoj emisiji što je trenutno na programu.
mraki Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Aaaaa debil stanojevic na PTC:Mnogi su me zpitkivali da li ce sutra biti skole?Vesic:Sutra sigurno nece biti skole! Gledam, neverica. Baš se loše snašao Stanojević.Inače, ni ja ne mogu naći leyu keller, izgleda zatvorila nalog. Edited May 17, 2014 by mraki
ducca Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 u kojoj je to emsiji bilo, oko? Jbg ova live emisija, smenjuju se gosti, voditelj onaj prosedi, moguce je da je boditelj Oko emisije. Covek svo vreme pokusava da ih navede na neki pozitivan nagovestaj, sta god, ali ledena faca tog tipa iz Srbijavoda i negativno klimanje glavom govori sve. Bas je ubio u pojam, ali bolje znati sa cime ce se raspolagati u narednom periodu. Poenta je da nema opustanja jos par nedelja, oprez mora ostati i kad krenu vode da se povlace.
keitel Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Aaaaa debil stanojevic na PTC: Stanojević krajnje neprijatno iznenađenje, još sam se pitao što su ga skrajnuli u poslednje vrijeme. Nažalost, podjednako je teško naći dobrog sagovrnika kao i naći nekoga ko će da postavlja prava pitanja.
Have_Fun Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Mlava probila branu na nekoliko kilometara od termoelektraneSad apeluju na odbranu TE Kostolactako javljaju na b92
EmptyClip Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Кад је држава говно и кад су на одговорним местима кретени онда све иде споро и све је 100 пута горе. Нигде превенције није било, гледали смо како све иде у курац а онда су људи изашли напоље. Тек се за Шабац и Митровицу изашло раније, а и то је било касно. Вамо су моји Сремци исто заказали. Одавно еј већ требало људе по селима активирати. Ралицу на трактор и пичи на обалу и ударај насипе. Бар они то могу, имају сељаци и механизације и земље, има код Хртковаца и песка за џакове. Ал курац, чекало се да догори и сад довлачи људе товари бацај блокирај, све наврат нанос. Јебем ти све. Сад сам попиздео а контролисо сам се.
nenad Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Javljeno nam je da u hotelu Slavija ima puno beba, a oskudevaju sa pelenama i ostalom bebi opremom. Ako je neko u blizini neka odnese koji paket, koliko ko može. Trenutno su u problemu pa reagujte brzo. Podelite ovu objavu kako bi sto vise ljudi reagovalo blagovremeno. e jebi ga ja sam upravo ostavio stvari u opstini nbg. valjda imaju neku koordinaciju.
EmptyClip Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Jel Iriski stvarno neprohodan? Да да, већ трећи дан. Али јавили су да може Врдник - Раковац.
Tinman Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 RTS: Nakon stagnacije od 3 sata, Sava kod Šapca ponovo u porastu. Reka porasla za 4 cm i sada je 664 cm
Jelena Jelena Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Izgleda zatvorila Josh sinoc je pretila nekim povlachenjem sa tw. Kazhe smorilo je. Edited May 17, 2014 by Jelena Jelena
Ravanelli Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ima ideja da je u Sabcu namerno napravljeno sranje da bi smenili lokalnu vlast? Wtf? Sent from my HTC One S using Tapatalk
steins Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ma meni nikako nije jasno što su ove TE gradili na ovakvim terenima? Jbmumater ko da su birali najgluplje mesto......
Recommended Posts