Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Толстый и тонкий

Featured Replies

1 minute ago, Frank Galvin said:

Hahahaha na mestu kritika, premda sam od tebe najmanje očekivao da nisi upućen, nego sam bio na telefonu a nisam znao šta da kačim, dal da kopam neki klip s titlovima ili već.

slabo pratim novosti, uglavnom sta pokupim po forumu i na druzenjima.

odgledao sam upravo ceo snimak. nije bila diskusija vec je sokurov imao monolog od skoro 15 minuta tokom kojeg je kooliko mu vreme dozvoljava izlozio mnogo problema bez nekog reda i logike. putin dao komentare, spomenuo je i raspad jugoslavije u odgovoru.

mislim da bi bilo bolje da se ogranicio problemima cenzure svog i drugih filmova, sela o kojem je govorio na pocetku i drustvenim temama. moze i o opoziciji, ali je skroz promasio tajming price o severnom kavkazu, odnosu prema rusima tamo i separatizmu.

putin je sharp i ne odaje utisak nekoga ko je nervozan i zivi u nekom svom fiktivnom svetu odleplen od realnosti. to mi je drago da vidim.

• Replies 8k
  • Views 710.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

9 hours ago, banecare1 said:

putin je sharp i ne odaje utisak nekoga ko je nervozan i zivi u nekom svom fiktivnom svetu odleplen od realnosti. to mi je drago da vidim.

Znaci nece da dira koferce, dobro je...

Izgleda da si ga urekao, počeo je da lupa k'o Medvedev

https://meduza.io/paragraph/2025/12/17/putin-teper-govorit-kak-medvedev

Dobro je što ovako priseban čovek ima pristup i moć da naredi upotrebu samo 5500 nuklearnih bombi. Zamisli da imaju više, morali bismo da strepimo i pazimo da ga ne naljutimo

• 1 month later...

Prevod:

Ovako se srušio tržni centar u Novosibirsku.

Za sada se zna da su dve osobe povređene.

https://x.com/SibirPost/status/2013925705222893691

точек по продаже суши

Prevod:

Zgrada u kojoj su se nalazile prodavnice srušila se u Prvomajskom okrugu Novosibirska, u ulici Naumova 26. Dve osobe su povređene, saopštila je gradonačelnikova kancelarija.

Regionalno tužilaštvo je pokrenulo istragu.

U zgradi su se nalazili supermarketi „Jarče!“ i „Bristol“, prodavnica odeće i obuće „Ekonommarket“ i nekoliko suši prodavnica.

https://x.com/SibirPost/status/2013915170913845489

region. According to him, doctors tried to save the man, but after 30 minutes they pronounced him dead. Rescuers pulled two more women from the rubble. According to the Ministry of Emergency Situations, the debris removal continues, but, according to the authorities, there are no more people there.

https://x.com/ASTRA_PRESS/status/2013991894057898043

• 1 month later...

Uzasan problem su ljudi koji svaki dan sa malih ekrana predstavljaju rusiju - zaharova, peskov, medvedev (ajde lavrov je bio stari smeker). Pod hitno neke fine osobe - npr Ravshana Kurkova i Oksama Anishkina umesto njih, pod hitno!

1 hour ago, DCI Banks said:

ajde lavrov je bio stari smeker

Season 1 GIF

'Ajd daj jednu njegovu smekersku izjavu.

Sa Amanpour, ono pussy

3,1 мил. прегледа · 19 реакција | Russian Foreign Ministe...

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov on Trump tapes: “There are so many pussies around your presidential campaign on both sides that I prefer not to comment.” More serious matters -...

Napisao sam figurativno, ali se rt today od sjajnog spijunsko obavestajnog kanala punog informacija i kritickih misljenja pretvorio u pink/happy format gde se pojavljuje svaki dan istih 5 ljudi i daje neke kao nebulozne izjave moci pune neke lazne ironije. Jadno i ocajno. Nazalost, svakim danom ruse velicanstvenost i neunistivost Sovjetske tradicije koja ce naravno zauvek ostati, ali ovo je nepodnosljivo.

Sifra: bocan-harcenko... sve staje u njegov lik...

Edited by DCI Banks

• 2 weeks later...

Mislim da nisam video ranije na ovom forumu. Ja sam nedavno otkrio kanal bivseg belingcat istrazivaca - ima mnogo snimaka o njihovom istrazivackom novinarstvu.

Npr ovaj serijal koji počinje sa pričom o trovanju Skirpala - a nastavlja sa drugim akcijama iste grupe.
https://youtu.be/HkELkRd0qaI?si=D_9rnT6SJASkY8tB

Ima I ova suluda priča o nekim bugarima unajmljenim da ga prate i mozda kindapuju ili ubiju.
https://www.youtube.com/watch?v=y8i-5907ky4

• 3 weeks later...

Dobrovoljna deakumulacija prvobitnog opričničkog kapitala fantom

Edited by Roger Sanchez

Stigla nafta u JANAF za Srbe i Madjare...

D

8 hours ago, Hamlet Strašni said:

Kraj istorije i poslednji čovek.

.

Ovaj se video pojavio ovih dana, uradjen glasom koji sinhronizuje jednog holivudskog glumca sa jasnim "linkom" na jedan film , samo sa ruskom realnoscu ovih dana.

Iako je maksimalno prenategnuto do apsurda, sve sto se pominje u videu na neki nacin se zaista desava, i ovako poslozeno da covek ne zna da li da place ili se smeje))

dw.com

Russia wants to legalize cars stolen in EU

Vehicles stolen in the EU may soon be legally registered in Russia. One German police union fears this could lead to an increase in car thefts in Europe.
  • 2 weeks later...

Je li ovo prošlogodišnja izložba "Deset vekova poljske rusofobije" iz Moskve prebačena u Katinsku šumu?

a748bc119bfd0173e513952c48db8836ebd038e7

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.