Lezilebovich Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 A taj fašista Spencer živi/radi/propoveda u USA ili Rusiji ?
dillinger Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Ma slucajnost. U Rusiji dominira antifasizam. Mislim da trenutno u Rusiji tj RTu i ostalim kućama dominira zadovoljština što se USofA o sebi zabavila. Izbor Trampa se isplaćuje a Putinu je dovoljno da u vremenu pred nama samo citira vas liberale i antifu kad o Trampovoj Americi bude govorio. Gde su Pussy Riot, ubijeni novinari? Koga briga dok Hilandar američkim jugom baklje gore U prilog tome - izgleda Rusi dali šut kartu Daily Stormeru.
Eraserhead Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 A sad nesto sasvim drugacije Chechnya: Ramzan Kadyrov orders hundreds of divorced couples to get back together 'to root out extremism' Trka za budalu godine se bas zahuktala.
MancMellow Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 jbt, tog morona apsolutno niko ne kontroliše.
MancMellow Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Naravno da to rade. Ali niko ne moze da me ubedi da zemlja kao sto je US, u kojoj je, ako se ne varam, sam twitter i smesten, ne moze nista da uradi povodom toga.
dillinger Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 ? Šta ti nije jasno, Džeržinski divizija je kao da Nemci danas imaju jedinicu Hajnrih Himler, ili ako ti to nije jasno onda zamisli tog ludila da u sastavu MUP Srbije imaš jedinicu Krcun Penezić!
Lord Protector Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) A što mu smeta to što su Rusi dali naziv jedinici po jednom Poljaku? Edited August 28, 2017 by slow
namenski Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Šta ti nije jasno, Džeržinski divizija je kao da Nemci danas imaju jedinicu Hajnrih Himler, ili ako ti to nije jasno onda zamisli tog ludila da u sastavu MUP Srbije imaš jedinicu Krcun Penezić! Tacno. Mnogo bi bolje bilo imati jedinicu koja se zove Божидар Бошко Бећаревић, Ђорђе Космајац, sta tu koji kurac... Mada, ima i novijih, svetlijih primera...
Recommended Posts