Jump to content
IGNORED

Толстый и тонкий

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, banecare1 said:

to je sloboda govora na pravoj strani. kada je zadnji put novinar ruske drzavne televizije imao priliku da postavi pitanje americkom predsedniku ili premijeru engleske. rusi na branicu slobode i demokracije. 

Opet ovaj o “pravoj strani”…

Nego, gde su beše ruski novinari koji postavljaju nezgodna pitanja ili istražuju ? Previše se naginju kroz prozor na desetom spratu ?

• +1 2
Posted
9 minutes ago, braca said:

Opet ovaj o “pravoj strani”…

Nego, gde su beše ruski novinari koji postavljaju nezgodna pitanja ili istražuju ? Previše se naginju kroz prozor na desetom spratu ?

ovaj :kecman: 

ti bas ozbiljno shvatas forum i politicko palamudjenje ovde. 

• 3 weeks later...
Posted

image.jpeg.b59ff1ae8199114663f9a8dd409ba7bf.jpeg

Od danas je muzej GULAG-a zatvoren za posetioce.

Zbog manjkavosti u obezbeđenju zaštite od požara.

Posted

Izgleda da u Abhaziji "demokratija" dolazi po svoje. Demonstranti traze smenu predsednika. Povod, predlog zakona o investicijama gde bi ruski investitori imali povlasceni polozaj.

• +1 1
Posted

Bez poreza na profit, PDV za njih 5% umesto 10% i još neke olakšice. Kaže opozicija to je prodaja njihovih resursa. Nekoliko uhapšenih protestanata. Sve isto kao kod nas (NIS, Ziđin, Rio Tinto, Zastava, EPS, Telekom, PKB...). Džabe se bune i robijaju, ima ko o tome misli i odlučuje.

• +1 1
  • 4 weeks later...
Posted

ФСБ похапсио неке телефонске преваранте, тј. зову пензосе или наивне људе, представе се да су као их банке и да је дошло до неког проблема и да им треба број картице и пин да би исправили тај проблем, ови мученици им дају и онда им срубе све са рачуна. Интересантно је да има доста људи са наших простора.

По версии ФСБ, российские офисы входили в международную сеть, которая обманула около 100 тыс. человек из более чем 50 стран, а доходы call-центров составляли $1 млн в день. Жертвами массового мошенничества стали граждане стран Евросоюза, Великобритании, Японии, Бразилии, Индии и Канады. Действовала компания в интересах грузинского экс-министра обороны Давида Кезерашвили (занимал пост в ноябре 2006-го — декабре 2008 года), живущего в Лондоне.

https://www.rbc.ru/politics/09/12/2024/6756767c9a79473b4e7f280c

Opera-Snapshot-2024-12-09-210607-www-you

Opera-Snapshot-2024-12-09-211614-www-you

Opera-Snapshot-2024-12-09-211707-www-you

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

U švercu kriminalu se najzad ujediniše proleteri

• +1 1
Posted

Sve klinci neki jbt... bilo bi mi ih žao, da nisu radili ovo.

Neka korist i od fsba.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Rusija je posle 10 godina od rusenja malezijskog aviona ponovo srusila putnicki avion. Neke kompanije ukljucujuci pogodjene azerbejdzance i izraelci otkazali polovinu ili sve letove prema rusiji.
https://www.bbc.com/news/articles/cvgrzvn7y5lo

I dok je u slucaju 2014 bilo nejasno zasto je nebo ostalo otvoreno za saobraćaj - ovde rat vec duze traje i takvih izgovora ne bi smelo da bude. Ako se negde vrsi protivvazdušna odbrana - nebo se prethodno mora zatvoriti za medjunarodni saobracaj.

Kako prokomentarisati takvu nesposobnost?

https://www.bbc.com/news/articles/cvgrzvn7y5lo

Edited by Spooky
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

However, on February 16, near the Russian port of Azov in the Rostov region, a breach appeared in the ship's hull, causing it to start sinking.

Edited by vememah
Posted (edited)

https://www.rts.rs/vesti/politika/5660139/kremlj-vucic-un.html

Кремљ прихвата Вучићево извињење због гласања о резолуцији у УН

Кремљ прихвата извињење председника Србије Александра Вучића због грешке при гласању о "антируској резолуцији" у Генералној скупштини Уједињених нација, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Beda.... bedno....

Edited by mozzer
  • Haha 1
Posted (edited)

@barba Šta se priča o smrti Saitieva? Tek sam sada saznao, i vidim da zapadni tariguzi znaju da je ispao kroz prozor, a naši da je otrovan :isuse:

Čitao sam da je bio prilično tvrdi islamista, ali nisam znao da je imao političku funkciju. Kažu Kadirov uveo 3 dana žalosti.

Edit: Za sve koji ne prate, Buvasar je bio verovatno najbolji rvač slobodnim stilom ikad. Meni se doduše uvek više sviđalo Adamovo rvanje.

Edited by zorglub
Posted
On 5. 3. 2025. at 1:27, zorglub said:

@barba Šta se priča o smrti Saitieva? Tek sam sada saznao, i vidim da zapadni tariguzi znaju da je ispao kroz prozor, a naši da je otrovan :isuse:

Čitao sam da je bio prilično tvrdi islamista, ali nisam znao da je imao političku funkciju. Kažu Kadirov uveo 3 dana žalosti.

Edit: Za sve koji ne prate, Buvasar je bio verovatno najbolji rvač slobodnim stilom ikad. Meni se doduše uvek više sviđalo Adamovo rvanje.

Ne znam sta da ti kazem. Mozda bude vise informacija ovih dana.. 

Nezvanicno  dve price, on je nadjen ispred zgrade jos uvek ziv. Supruga nije bila u stanu, bio je on sa troje od petero dece.

Ona tvrdi da su imali problem sa prozorima u spavacoj, ogromna panomarama prozori.. 

Medjutim oni zive kako ona kaze na drugom spratu, sto je srpski prvi sprat.. 

Druga prica je da je koristio neke lekove zbog problema s plucima koje je imao.. 

• Hvala 1
Posted (edited)

Hvala. Ako se ne varam, on je Čečen iz Dagestana, da li je imao po vlast osetljive izjave i ispade, da li je komentarisao napad na Ukrajinu možda?

Edited by zorglub
  • Create New...